9 November

Dålig start på dagen men allt slutade bra i alla fall.
Dagen började nämligen med att jag fick åka skit-äckel-sov-läskiga-fientliga-bussen! Sen när jag kom till skolan så hade jag såklart glömt nycklarna, great! Fick låna emerlies skåp i alla fall så det löste sig ganska bra :)

Soft dag på skolan och sen drog det iväg till kören. Men innan kören så åkte vi buss hem (såklart) och då kom jag på en rolig idé, varför inte sitta så att benet domnade bort helt? Grejen var att benet var halvt bortdomnat när jag kom på det här så det var ju bara att sitta på samma sätt tills vi kom till Docksta. Sagt och gjort! När jag skulle kliva upp kunde jag inte känna benet och foten i överhuvudtaget, vilket resulterade i att jag fick stödja mig mot bussäterna och hålla i mig tills jag skulle kliva av... då ramlade jag! Marre skrattade så att hon grät! Jaja, det var en nyttig upplevelse i alla fall, jag vet nu att jag absolut inte vill vara förlamad i NÅGON kroppsdel! (som om jag inte visste det innan)

Sen vart det kör och vi sjöng fantastiskt bra. Okej, det kanske var sissodär när Bea tog i min sin "ko-röst" och sjöng "Juuuuuul, Juuuuuuul" hahaha! Sen stannade jag som alltid kvar på kören för att socialisera mig med Magnus, Uffe och Anette samt plugga! Sen for jag hem och nu på kvällskvisten känner jag mig faktiskt trött (kan ha att göra med att jag gjorde läxan kl 2 igår natt?) och jag har tittat på små MerDer snuttar ur tidigare Greys avsnitt!

Nu ska jag mata kaniner och gå o sova tror jag!

// Becka


Kommentarer
Kommentar av: Lisa
2009-11-10 klockan 21:49:13

Det var lite pinsamt att du missade bussen, och att du har gjort det flera gånger på senaste tiden. Du är så söt Becka :D



Sen var du lite knepp med e som fick din egen fot att somna bara för att. Men jag älskar dig ändå! <3




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan