Sofie #2

 
Har sagt det många gånger förr men säger det igen, fick så fina bilder från den här fotograferingen och sedan boosten jag fick från Sofie via mail gjorde det hela bara ännu bättre! Det här är varför jag älskar att fotografera!!
 
I övrigt har jag haft en ganska trött dag idag, sömnig från morgon till kväll. Ändå har jag hunnit med en lite seg löprunda, kört mormor till optikern och pluggat lite. Skulle egetnligen pluggat ännu mer men den (inte så) fantastiska fackliga texten vill sig inte riktigt fastna i mitt huvud, så jag tillbringat min kväll med att se på Sex and the city istället, good enoug for me!

Kommentarer
Kommentar av: MY VESTLUND '
2013-01-30 klockan 09:51:06

Fiiint! =)

Svar: Tack! :)
Rebecka Vigren


Kommentar av: Neha - Foton, Sömnad, Tips & Trix
2013-02-03 klockan 15:02:35

Fina bilder:D

Svar: Tack!! :)
Rebecka Vigren


Kommentar av: Erica Andersson
2013-02-05 klockan 16:02:22

vilka underbara bilder! helt fantastiskt ljus

Svar: åh, tack så hemskt mycket!
Rebecka Vigren
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan