Gamla fina vänner

Hade en sån bra söndag idag. Åkte in till Övik och spenderade flera timmar i sällskap med mina två favoriter - Emma och Rämsy! Det var så skönt att bara käka lunch tillsammans och prata prata prata. Det är konstigt att hur ofta vi än hörs via sms (in princip varenda dag) så saknar jag dom så mycket ändå. Det var inte förrän jag satt i bilen hem som jag insåg att jag inte kommer träffa dem igen förrän jul, och det kändes plötsligt jobbigt. Efter att ha gått gymnasiet med dem i 2-3 år och sedan kunnat hälsa på dom hur ofta jag vill (hehe, nästan) så är det numera 45 mil mellan oss, och ibland känns det alldeles för mycket. Är glad och tacksam att jag får ha dessa tjejer i mitt liv, ni är fantastiska!

 

Kommentarer
Kommentar av: Emma
2013-11-04 klockan 00:20:40

Eeboo! Vi får se till att hitta på mycket när du kommer hem igen, och självklar måste vi fara ner till dig med någon gång! ;) <3

Svar: jaa! Se på skräckfilmer typ! :D I'll be waiting for you in Uppsala! ;)
Rebecka Vigren
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan