Same old same old

Här i stora lilla staden Uppsala är det ganska lugna puckar. I skolan fortsätter vi med en hel del läsning samt ca 2-3 lektioner i veckan, vilket resulterar i att jag blir till en jätteslapp människa. Men gå i skolan, läsa allt som kommer min väg, träna, unna sig tv-serie tittande och alla vardagssaker som måste göras passar mig ändå rätt så bra. Min fredagkväll är inte alls spännande, den består av att handla, läsa, äta tacos, läsa, tvätta, läsa, kanske se på en bra film och sova. Helga helgen följer ungefär samma mönster, och just den här helgen är det faktiskt inte mig emot (ni märker ju, superslapp människa!).

 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan