En helg i Lund

Den här helgen hade jag bokat tågbiljetter till Lund. Så på fredagen satte jag mig på ett halvkallt tåg utan eluttag och åkte de där långa timmarna ner till platta Skåne - men oj, vad det var värt det! Kom fram till ett isande kallt Lund men fick en så värmande kram av världens bästa Lisa. Ex-granne, barndomskompis, bästa vän. Kärt barn har många namn. Vi har inte setts sedan augusti, så över en otroligt god tacos-middag catchade vi up, åt och pratade till kl 01:30 på natten.
 
Lördagen spenderade vi i Lunds city, shoppade lite, åt en falafelrulle och sedan på kvällen drog vi ut och dansade loss på Östgöta nation. Otroligt värt (trots alla armbågar jag delade ut till hånglande par på dansgolvet). Söndagen slappade vi halvt bort i Lisas korridorrum innan vi drog iväg till city igen och såg två biofilmer på raken - The Butler och Rush, kan verkligen rekommendera båda!
 
Så idag, måndag, åkte jag hem (med ett bättre tåg) tidigt på morgonen. Det kändes tråkigt att åka ifrån Lisa och lägenheten kändes tystare än någonsin här i Uppsala. Men om två veckor ses vi igen, för då blir det ännu mer tågåkande. Däremot drar jag åt helt motsatta håll, då åker jag norrut, då åker jag hem. Som jag längtar.
 
 

Kommentarer
Kommentar av: Emma
2013-10-22 klockan 11:35:45

iih, det ska bli kul att få ses! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan