Livet som student

Äta, sova, plugga dö. Åkte till universitetet tidigt imorse (kl 8 för att vara specifik) för sista föreläsningen i svenskans struktur, skev på en gruppuppgift, åt lunch, pluggade grammatik inför tentan, delade min choklad med trevliga pluggkamrater, pluggade lite till och åkte sedan hem kl 17:45. Åt mat. Hamburgare dagen till ära. Och sedan dess har jag legat i min soffa och ägnat mig åt att se på hockey samt diverse ovettiga youtubeklipp. Duschade för att få upp värmen i kroppen och bli kvitt huvudvärken (funkade!) och nu klingar Veronica Maggios nya singlar från mina datorhögtalare medan jag funderar på om jag ska dricka te eller bara gå och lägga mig. Borde egentligen läsa en text tills imorn. Borde. Jag tror skiter i det och ba dricker mitt te, yolo, hahaha!
 
 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan