31 Augusti

Förlåt för ouppdaterad blogg, men det ärså ibland :) Här kommer typ min helg!

Fredag: Gick i skolan och sedan for Gabbis och jag till stan. Jag köpte spännen, trosor, sockar och strumpbyxor. Sen åkte vi hem till mig och åt kyckling och gjorde ansiktsmask (!!), något som varken jag eller Gabbis någonsin hade gjort förut, men det gick bra :)

Lördag: Gabbis och jag såg typ på film tills vi t lite lunch och sen skulle jag iväg och jobba på Ica en sista gång. Det var inventeringen som inte var sådär jättekul men ändå helt okej. Som sommar present så fick vi 300 kronor i presentkort på bio (Så nu har jag 400 i presentkort på bio... Måste börja gå snart!) och sen så fick vi som arbetade där på inventeringen 500 kr var!! Egentligen skulle te.x jag bara ha tjänat 336 men tjänade istället 500 :D

Jag kom hem vid typ halv åtta och då skulle jag äta mat men jag åt den inte förrän kanske 20.30 - 21.00 . Mamma och Pappa avr borta så det var bara jag hemma i huset. Då kom jag på att jag måste gå till Lisas katter och då smsa jag Jessica som ville promenera med mig dit. Så klockan halv ett på natten begav vi oss till katterna! As roligt var det faktiskt :D

28 Augusti

Så satt jag här än en gång framför datorn med en sjukt gosig Cissi Lotta bredvid min sida!
Skloan har varit nästan kul idag faktiskt (belive it or not). T.ex på gympen när vi hade basket då Simon började klaga över hur dåliga lag de va och att de andra laget BORDE ha vunnit med fler poäng, förlåt Simon, men det är faktiskt bara ett spel :) Sen så på syslöjden dampade vi som vanligt mer än vad vi sydde, hahaha, typiskt oss faktiskt. Jag sydde en söm ;)

Sen när jag kom hem och vi hade ätit så skulle mamma o pappa dricka kaffe. Det var slut i den burken dom brukar ha kaffet i så mamma sulle gå o hämta ett nytt paket och då hände något drastigt, KAFFET VAR SLUT! Jag kunde nästan se hur både mammas och pappas värld bara föll i spillror då!!! Hahaha, beroende som dom nu är så tänkte dom fara på Ica, men det är ju stängt sa mamma halvt desperat medan jag satt och skrattade åt dom. Det slutade med att dom for till båten och hämtade kaffet där och tog hem, haha, beroende? ;D

// Becka

27 Augusti

Det har typ inte hänt något idag. Gick till skolan som vanligt, dock var det lite regnitgt väder idag så det var inte så kul. Sen hade vi lite olika ämen typ No, Spv och Svenska bland annat. Jag är nästan lite kär i den här terminen p.g.a schemat. Gabbis och mitt schema är nästan som gjorda för varandra! Vi kan äta lunch med varandra nääästan varje dag vilken äger! Hoppas att vi inte blir less på varadnra bara, haha.

Sen kom jag hem och var ensam hemma vilken är gabska skönt enligt mig. Pappa var på nån Kick off, mamma var på nån middag och Andreas har ju flyttat, så ag fick äta mat själv och sen diskade jag för att göra min kära mamma glad. Hon skulle komma hem kl 18.30 men hon har inte kommit hem än (19.10) men jag hade nästan räknat med att hon inte skulle komma kl 18.30... oj vad snäll jag är :)

Nä, nu måste jag gå o duscha för mitt hår är jättefettigt. Bte, mamma kom nyss in genom dörren nu, haha, timing?

// Becka

26 Augusti

For till Gabbis direkt efter skolan, kom hem och gav kaninerna mat och sedan gick jag och la mig typ, haha :) ¨Så jag orkar inte skriva nått blogg inlägg nu så ni får ett citat från Nisse istället som hela våran klass tyckte var roligt.

Det började med att våran klass hade varit ganska pratig och Nisse började bli lite småsur. Så han började prata med låg allvarlig röst (och han såg skit allvarlig ut) om att han skulle säga lite saker om Kina ch sen skulle vi memorera dom och svara på frågor senare. Så här sa han då...

- Kina (säger han då och tittar allvarligt runt och ser lite småarg ut), ligger i Asien..... Det visste ni inte!!

Alla börjar as garva och även Nisse, ingen hade precis väntat sig de där XD Hahaha, Nisse kan ocksp vara rolig ibland ;)

// Becka


24 Augusti

Idag följde jag med Brorsan, mamma o pappa til min brors nya lägenhet uppe i Umeå. Den var riktigt fin och vi hjälpte han att flytta in alla grejor.. Han flyttar ju imorgon :( . Vi va där ett tag, sen åkte vi på Ica och handlade åt han, vilket jag tycke va ganska roligt. Sen for vi tillbaka till lägenheten, stuvade in allt i kylen och for på en pizzeria och åt oss mätta efter en hård dag. Det slog mig att det har blivigt mycket bil åkande denna helg, har totalt åkt ca 54 mil i helgen.. det brukr jag inte göra i alla fall ;) .
Imrogon blir det back to school igen.. suck. Aja, hoppas att det inte blir så mtcket jobb. Btw, jag har redan tappat bort mitt lilla schema, duktiga jag.

// Becka

Fölmönstring bilder

Jag kom ivåg ändå på fölmönstringen! Det var ju inte en SÅ stor fotomöjlighet som jag trodde att det skulle bli p.g.a att dert var inomhus med dåliga ljus och jag stod på läktaren, så inte några fina kort från ridhuset. Men fölenm stod ju och väntade ute innan dom gick in så där fick jag lite kort :) Här kommer det lite från tävlingen.

 

< Ursäkta kvalitén på dessa fyra bilder! Var tvungen att förminska dem på bloggen >





<< First Carmino. Det gick bra för FF (som kanske inte ska heta FF XD) Och First Carmino. Alltså dom föl som står uppe hos Åsa :) Tror att båda fick 44 p.

// Becka

22 Augusti

japp, idag var det första dagen i skolan då!
Den var faktiskt helt okej. Vi hade lite info, fick nya skåp (jag fick skåp nummer 196) och sen så hade vi spanska och skval. Det är kul att vara nia kom jag på idag, dom nya 7:orna är inte lika stöddiga som 7:orna var förra året. Sen så gick jag träffa Elina och Johanna igen :) Dock vart det tråkigt när man väntade på lektioner, men de är det alltid. Vart lite poolers med Caisa och Amanda. vi har ju varit kompisar sen innan men jag börja snacka med dom mer och dom är ju riktigt trevliga, kommer nog umgås med dom när inte Gabbis eller Elina har rast tror jag :)

Och sen fick jag veta att det är fölmönstring imorn!! (För er som inte fattar är fölmönstring typ utställning). Och jag kanske, bara kanske kan åka :/ Kan inte åka med Åsa men Åsa ska höra med Tiffys ägare o fråga om jag får åka där. Håll tummarna för mig! Annars kaaanske Andreas kan köra mig, men han är inte säker :/

// Becka

21 Augusti

Dan före första skoldagen...

Det har inte varit min dag idag, dock blev det bättre ju längre det gick. Aja, den började med att jag vaknade sent och brände mina mackor, suck. Sen fungerade inte internet o.s.v . Men då lekte jag i photoshop istället och ringde Lisa och Marre :) Nu ikväll fick Leona hoppträna och hon hoppade väldigt duktigt, klarade 30 cm, min duktiga tjej <3

Säg farväl till mig nu för imorgon dör jag :o ... kanske inte men (;

// Becka

Träning med Jogrimur

Nu ikväll pratade jag med Evelina (medlem av kaninhopp klubben) och hon nämde för mig att det skall vara en tävling den 30:de Augusti och att det finns tränigar att komma på varje Tisdag hos dom. Så jag fick "en ny tändning" i kaninhoppandet! Det är inte så att jag har lagt av helt men jag har inte hoppat så seriöst med dom. Så jag tog på Jogrimur kopplet och byggde upp en bana. Det gick super för han! han hoppade som högst 20 cm vilket är rekord för min lilla pojk <3 Andra hindret tror jag han hade lite svårt att se (det var lite halvmörkt... eller så ignorerade han det) men efter att han kommit över det så for han nästan som en raket!! :D funderar på att träna upp han så att han kan hoppa lätt rak den 30:de men jag lägger ingen press på honom. Om han inte klarar av att hoppa 30 tar jag med honom ändå så får han hoppa miniklassen :)

// Becka

20 Augusti

Bara så att ni vt det, låt aldrig era föräldrar renovera ett kök som fungerar som det ska!!
Vet inte varför men jag blir så GRYMT irriterad av att vi gör om köket. Jag hittar ingenting, de SUGER att diska på litet utrymme och det låter konstant. Sen blir mamma o pappa trötta också för att dom jobbar med köket hela tiden och så.
Detta resulterrar i att jag in princip bor i min friggebod, tack för att den finns!!

Har hittat en jätte svänging låt! Eller, okej, det är väldigt gammal låt men AAAAS svängig, älskar den :D



// Becka

19 Augusti

Har inte alls gjort mycket idag. Börjar bara få lite pngest för att skolan börjar snart, finns absolut INGENTING jag längtar efter.. Kanske bara de att få in lite normala tider. Längtar som fan till gymnasiet.

Känner mig på lite depp humör idag. först missa jag Gabbis sånglektion, sen så blir jag alltid as irriterad över att det låter AS MYCKET från köket som vanligt. Sen fick jag inte baka heller för att de va sågspån överallt, SUCK! Aja, Marre ringde i alla fall och vi pratade en hel del, hon hade tråkigt när hon väntade på bussen :P 

Ah, ingen av dom bättre dagarna för mig.. och nu är det bara två dagar kvar på sommarlovet 2008. Längtar redan till sommarlovet 2009...

// Becka 

En dröm

Ni som känner mig vet att jag har ganska sjuka drömmar då och då. Nu ska jag berätta om en dröm jag hade inatt!

Minns inte riktigt hur de började men det var jag, Lisa och Marre som gick i en skog. Och helt plötsligt kom vi till en stor herrgård med massa hagar med UR TJUSIGA hästar! Så jag gömde mig lite i skogen och började plåta. Hästarna gallopperade och så, så de va riktigt roligt att fota. Sen kom det en man (Ägaren till stuteriet) och han var skitsnäll och bad oss att komma in till stallet och fota. Men innan vi gick till stallet fick vi gå in i hagen o fota, men då slutade hästarna springa. Aja, sen gick vi in i stallet och där vare skit snygga hästar också! Vi fotade ingenting där (fråga mig inte varför). Sen så kom vi ut typ bakvägen och då var det en welsh som busade i hagen i solnedgången Marre och jag fotade på men alla mina bilder blev suddiga! Sen så kom vi till nån liten lien dressyrbana men de gick vi bara förbi.

Sen tror jag att jag vaknade utan min katt som typ gick i mitt ansikte! Haha. Cissi Lotta sovde hos mig i friggeboden den här natten :)

// Becka

Bilder från 17 Augusti

 
                                                                                                              - Leif

                                                                                                       - Lennart

                                                                                                       - Lennart

                                                                                                               - Rut

                                                                                                              - Elsa

// Becka

17 Augusti

Igår så kom Gabbis helt plötsligt på besök och vi pratade och jag åkte sedan hem till henne och sovde över.
Jag fick möta Marys (Gabbis katt) kattungar som var skiiitsöta! Det kommer bilder på dem sen :)
Sen idag så åkte med henne ner till HCC och sällskapade henne lite. Så nu är jag hemma och tittar på Gossip Girl repriser.

// Becka


Bilder 15 Augusti

Här kommer lite utlovade bilder :)

 
            - Söta Fricka <3  (Ursäkta kvalitén på dessa två bilder, blogg-kvalité)


                                                                                                    - Fast and Furious


                                                                                                  - En söt liten ekorre

// Becka

15 Augusti

Idag så gick jag upp till Åsa och red lite. Blev faktiskt riktigt glad när en söt liten Fricka kom gående emot mig från ett av hagens hörn. Förut var jag nästan alltid tvungen att jaga henne runt hela hagen och sen fick jag ropa på Åsa, men de var gammla tider! Fricka älskar mig nu (överdrift..? ^^).

I alla fall så tog vi vår vanliga tur ut mot näset och sedan ut mot Solvik. En fin dag att rida var det! Jag red i ridbyxor och T-shirt sen fläcktede det skönt så att det inte blev för varmt. Fricka och jag skrittade, travade och gallopperade. De var mysig tur som blev en avslappnad och trevig runda. Fricka har blivigt duktigare på gallopp-fatting (eller hr jag blivigt det?) och jag har blivigt mycket bättre på att trava utan stigbyglar och hålla balansen sen jag började rida utan stigbyglar, jag vet faktiskt inte vars dom är! haha.

Sen så när Fricka hade fått gått till hagen o jag hade fotat henne, mammorna och fölen (Och hälsat på fölen såklart!) så gick jg in i sadelkammaren och vad hittar jag där? Jo, en gammal stallbok (Där vi skriver upp hur det har gått att rida). Och vad stog det i den då? Det stod en del från när jag började att rida, då jag red med Gabbis och Sara! :D Skitroligt att läsa och man blev nästan ledsen. Förut var vi 3-5 som red på Fricka, men nu är det bara jag. Lite deppigt faktiskt, men jag tror Fricka tyker det är ganska skönt att bara gå å slappa i hagen också faktiskt, min Ponny (Okej inte min men ändå!) <3

Har inte laddat in alla bilder än så dom laddar jag upp i ett inlägg senare :) Btw, det är hästhoppning på OS nu! Riktigt skoj att titta på :D

// Becka

14 Augusti

Nu sitter jag här i min friggebod och Nadreas, Lisa och Jessica spelar monopol. Anledningen till att jag inte spelar är för att jag är baknrutt. Vi bytte typ regler till dom nästan riktiga reglerna och det SÖG för mig. Lisa var dock as snäll och köpte 4 hus på en gata till mig, men sen kom jag på Jessicas gata och fick betala gatan. Sen kom jag på Andreas gata och då var spelet över, thats life.

I övrigt så har jag klippt gräset idag hos Ante (Alltså Selmas och Johans pappa) fast jag ska fortfarande trimma där, suck. Men men jag får i alla fall pengar för de. Imorn tror jag att jag ska rida och om de inte blir så så ska jag hjälpa Anton med hans hemsida :) . Idag har jag också fixat till Marres blogg (www.jasinto.blogg.se) har hjälp henne med headern och lite annat stuff :)

// Becka

Hejdå Marielle

Jag vet inte vars jag ska börja. Du har funnits i mitt liv så länge, du har alltid ställt upp för mig och försvarat mig. Jag vet inte vad jag ska göra nu när du har flyttat. Jag vet att du kommer upp och hälsar på (vilket du MÅSTE göra!!!) men ändå är du så långt bort. Jag kan inte ringa dig och fråga om du vill ta en fotopromenad eller bara umgås. Du har inte ens varit borta i en timme och ändå saknar dig dig så mycket redan!
Jag vill inte att du ska flytta men jag tror att du gör rätt. Det verkar vara en fin skola där nere och du får vara med din pappa varje dag. Det kommer bli jobbigt för oss som du lämnar här uppe, men jag lovar, vi kommer att klara oss.

Jag kommer aldrig att glömma dig och jag vet att du inte kommer att glömma mig heller. Kommer alltid att minnas dig. Jag kommer att vara ledsen ett tag men jag är så glad för din skull!

Hejdå Marielle <3


12 Augusti

Nu var det ett litet tag sen jag bloggade! Har inte alls glömt bort det, bara det att jag inte har haft tid typ.
Har hjälp Anton med hans hemsida (Som för övrigt blir aaaas snygg!), har  sovit över hos folk, gått på möten, spelat kubb, umgåts med kompisar och familjen, .. Ja, ni fattar.

Idag (Eller rättare sagt igår) vaknade jag kl 11.00 så det vart en väldigt kort dag. Jag åt frukost och kollade på OS sen så spelade jag lite Harry Potter och hemligheternas kammare och så ringde jag Hp's support och sen så gick jag och dushade för att sedan åka till Marre för att äta mat och fika. Jag åt en snabbis hos Marre, sedan åkte jag på Vrks möte (och fick vara sekriterare, jippi (eller nått)) och sen for jag tillbaka till Marre. Då sjöng vi Singstar och Lisa loch jag vann!!! Thaa ICA - TEAM <3 . Sen så tog vi de lugnt och alla for hem och så småningom jag också. Kan inte fatta att imtogon är sista dagen jag får se Marre på en väääääldigt lång tid, vill inte att hon ska flytta!!!! Livet suger värkligen ibland.
Aja, jag ska väl kanske sova nu snart. God natt!

Du gör mig så glad , älskar dig <3
Avslöjar inte vem det är, det gör inte ni heller mina vänner.

// Becka

9 Augusti

Fick sån skrivlust nu, så jag skriver lite här på bloggen :)
Egentligen har det inte hänt så mycket. Vi (Lisa, jag, Anton och Elin) ska på kustladan idag för att fira att Lisa kom in på sin linje. Så jag ska snart till Lisa snart och umgås. Fast egentligen så håller jag på med att rengöra en kaninbur, men som alltid fastnar man vid datorn istället (Speciellt nu när jag har fått min nya, haha). Nä, nu måste jag ta o rycka upp mig och fortsätta så att jag kan fara till Lisa snart :)

 // Becka

8 Augusti

Yey! Idag har jag äntligen fått hem min bärbara dator som baaara är min! :) Tyvärr fungerar inte trådlösa internet än så jag får sitta med sladd i datarummet, men det är okej, brorsan kanske fixar det imorgon. Den är aaas härlig! Ångrar värkligen inte köpet.

För övrigt så fyllde Bea 17 år igår (Grattis). Hon fick filmen "Face off" av mig (som jag i alla fall tycker är skitbra!) och sedan fick hon pengar, kläder och lite Elvis-saker. Marre och jag hade våran årliga kaktävling som i åpr blev oavgjord :) Sedan sovde vi över och Bea och Marre for till stan men jag stannade hemma.

// BeckaHp 530

6 Augusti

Idag har jag varit på stan med Marre och Bea. Det var skiiit roligt eftersom jag var där med så trevliga människor och det var så GRYMT mycket rea. Marre köpte faktiskt mest saker och jag troor att jag köpte minst faktiskt. Aja, jag köpte b.l.a min första Ben & Jerry glass som var skit god! Jag köpte Baked Alaska som för övrigt också stödjer miljön, tummen upp.

Jag ska snart över till Bea igen och köra lite kubb. sen ska jag hem o sova och imorn ska jag till Tandläkaren, fria Bea och hämta ut min dator! :) Japp, den har äntligen anlänt till Ullånger men tidigaste datum och tid att hämta den är 7 Augusti 16:00.

Här är en lista på allt jag köpte:
Munktröja, Bik Bok - 150 kr
Skjort-klänning, JC - 30 kr (!!!)
Beas present, *** - ***
Chokladkaka, Gröna gåva - 22 kr

Kommer kansek bilder senare på hur det såg ut.

// Becka

5 Augusti

Idag har jag och Lisat jobbat sista passet på Ica för den här sommaren! Det har varit riktigt kul att jobba där, även om det har varit segt och tråkigt ibland har det för det mest vart vänldigt bra! Är glad att få sommarjobba där nästa år igen :)
Lisa och jag hade lite tråkigt (Eller kul?) när vi skulle gå ner i frysen och kolla om det behövdes fyllas på något. vi hittade lite stuff att fylla på men det blev över av en sak så vi gick ner med den kartongen och en kartong som var tom. Sen så lullade vi omkring lite i källaren och Lisa satte kartongen på huvudet och blev helt plötsligt Sauron i Sagan om ringen! Hahaha, det såg lite kul ut :)
Men nu ska jag snart till Bea och sova där med Marre och henne. Vi ska väll kanske spela lite kort och krocket som vanligt, och ha det myys. Sen imorn ska vi till stan.
Aja, här nere ser ni hur grymt lik Lisa var Sauron



// Becka

4 Augusti

Här är jag igen nu då, ännu en ny blogg!
Kände att jag inte trivdes med blogspot system, så jag la ner den bloggen. Har nu fått väldig blogg-sug och tänkte starta en ny! Designen kanske inte är så snygg än men jag ska försöka att jobba på det. Ni som inte har nån aning om vem jag är kan jag säga att jag heter Rebecka Vigren och bor i en liten by i mellersta Norrland. Jag har två kaniner som heter Leona och Jogrimur... en katt har jag också, Cissi-Lotta. Mitt störta intresse är att fotografera! Det gör jag med min Nikon D40 och mina objektiv (Tamron 70-300, Sigma 50-150, Nikkor 18-55). Men mer om fotograferingen och mina bilder kan ni se och läsa om på min hemsida, www.beckafoto.webb.se . För övrigt så håller jag också till på bilddagboken om ni skule vilja se mer av mina bilder så heter jag Majsbecka där.
Ja, det var allt jag tänkte skriva i mitt första inlägg! :)

// Becka

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan