30 November

OJ va dålig jag är på att uppdatera min blogg :)

Idag har jag vare på skyltsöndag i Docksta vilket är lika mysigt varje år!! Idag så gick jag först en liten stund med mormor, mamma och pappa. Sen kom Lisa och då gick jag med henne istället. Vi gick runt och svarade på alla "tipsfrågor", lyssnade på barnkören, kollade på de nyfödda som fick typ ett diplom eller nått och vi gick till och med till de nya gymmet! De nya gymmet i Docksta är faktiskt as frächt. Lisa och jag bestämde att vi någon gång skulle testa rullbanden där :)

Sen så gick vi till textilcafét där Soto Voche sjöng (Och Magnus höll på att få massa snö i huvudet men klarade sig). Och vi tittade runt lite på texilcafét sen med. Gabbis stod där och sålde typ kolalådor och hennes mormor sålde massa hemgjorda saker. VARFÖR ÄR DET SÅ MYYYYSIGT MED SKYLTSÖNDAG?! :D

// Becka

20 November

Idag hade vi gymnasiemässa på Ådalsskolan. Det var faktiskt inte så tråkgit som de låter! Först gick vi omkring i montrar och kollade på alla program, vilket va nästan de tråkigaste.. alla som stod i montrarna frågade mig hela tiden: "Men ska inte du gå de här programmet?" och näästan varje gång sa jag "Nej!" Speciellt till el, industri och trä, haha!!

I alla fall fick vi gå på lektioner efter det och de va ritkigt roligt. Första lektionen gick jag med Elina och Karro till SP (Samhälls programmet). Där fick vi massa dilemman (?) som vi skulle argumentera för vad vi tyckte typ :) . Sen så gick Karro och jag till Media där vi fick leka i en fotostudio, vi vart så vackra på kort!! ;)
Sen så mötte vi Polly o Jesper i korridoren och sa åt dom att dom skulle fota sig. Så dom gick dit o jag knäppte massa kort på dom (49 st? ;)) och sedan laddade vi ´över dom på mitt USB-minne!

Visst är dom söta på kort! :D// Becka


13 November

Känner att jag borde uppdatera! :)
Idag har jag typ haft skola o kommit hem. Vi körde basket på idrotten (kulkularekulast!) och sedan så gick det faktisk bra på matten!! Jag är lite snille på de här med volym :D Btw, vi hr haft ett engelska prov också, det gick ganska bra tror jag.. engelska proven brukar inte vara så svåra. Sen vare damp på syslöjden som gällde! Skitkul som alltid. Pernilla, jag och Karro sprang in till HK:n och kikade där dom höll på att baka, jag tror faktiskt att Elisabeth tyckte att det var roligt! ;)

Sen nät jag kom hem så spelade jag lite piano. Och medans jag spelade så ringde mamma:

Jag: Hallå?
*hörs bara buller och annat och ingen som pratar*
Jag: Hallå? HAAAAALLÅÅÅÅÅ?!
*då hör man mamma ganska avlägset: va? hörde du någon som ropa? (hon pratade med Lena)*
Jag: HALLÅ!!!!!
Då märker mamma att hon råkat ringa mig av misstag, haha! Jag säger bara:

Seg, segare, mamma! ^^

// Becka6 November

Nu har jag läst ut en bok! "Livet på en kylskåps dörr" heter den. Den var jättebra! Det gick väldigt snabbt att läsa den och det var ganska lite text men ingen barnbok för det :) Jag gillar den extremt mycket och funderar på att köpa den tillsammans med:Dessa tänkte jag alltså beställa så småningom :) "Livet på en kylskåpsdörr", "Tusen gånger starkare" och "Om jag kunde drömma". Neeeej, jag vet en mycket bättre idé!!! ALLA ni som funderar på vad ni ska ge mig i julklapp så kan ni köpa dessa böcker åt mig ^^ Och kanske fortsättningen på "Om jag kunde drömma", vad sägs om det?! ;)

// Becka

Gratis kläder

Nu gör jag något som jag inte brukar göra!
Jag brukar aldrig bli medlem i sånna här saker men här finns bevis :)

Så bli medlem på den här länken! :D
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=103553 // Becka

1 November

Har suttit och lekt ihop de här i photoshop :)// Becka


Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan