Bowling

Idag var jag på bowling med Elin, Lisa, Jacob, Alle och Marre. Det var AAAAS roligt! :D Jag var hyfsad på bowlingen ändå och jag troor att jag kom 3:a efter Jacob och Alle, sen kom Lisa, Marre och Elin :) I alla fall så var det super mysigt och något som vi måste göra om! Tänkte lägga ut lite bilder från kvällen här, fler finns på min bilddagbok för den som är intresserad (www.majsbecka.bilddagboken.se).

 

// Becka

31 Oktober

Jag känner att det är dags för ett blogg inlägg :)

Vet dock inte riktigt vad jag ska skriva. Jag kan skriva att jag håller på att städa mitt rum nu och att jag nyss har damsugit HELA golvet, yeeey :) Och ikväll ska jag på Bowling med Elin, Jacob, Lisa och Marre (och Alle..?) :D De kommer att bli as roooligt!!

Och nere i köket är det ljudligt och irriterande eftrsom dom håller på att sätta in nya förnster och en ny altandörr, men jag håller mig på övervåningen med Harry Potter ^^

// Becka

Cupcake

Jag dekorerade lite Cuppies idag :)
Den blev inte så läskig men ganska söt tycker jag :D Hoppas att brorsan blir glad!// Becka

23 Oktober

Okej, idag har varit lite jobbig och så men inte för att skryta eller något men...

JAG KOM 2:A I ORIENTERINGS TÄVLINGEN!!!!

Haha, det var flera timmar sedan och jag blir fortfarande lika lycklig :) Känner mig som en liten sport nörd ^^
I alla fall, eftersom tävlingen så gick jag ner till Eva (bibliotikareien) och snackade lite och sen så skulle jag lösa ett korsord.... :

Jag: Eva, ett annat ord för Varg, vad kan det vara? Tre bokstäver!
Eva: *börjar sjunga en låt* Ulven och räven *sjung sjung sjung* (hörde inte att hon sa Ulv)
Jag: Va?! Räv kan det väll inte vara?
Eva: Skämtar du? Okej, Björn är ju ett namn och det är ett djur. Vad finns det för andra namn som är djur?
Jag: Men... Man kan ju inte heta Räv!
Eva: Men är du seg? Okej, vad är människa på dagen och förvandlas till något annat på natten?
Jag: VAMPYR!
Eva: NEEEJ, varulv!!
Jag: Men... vadå Var?
Eva: Spelar du dum eller ÄR du dum?!
Jag: Jahaaaaaa, Ulv!!

Kände mig liiite seg då :)
Fressten, jag är ÄNTLIGEN fått min sockerpasta och pasta-färg!

// Becka (A.K.A Orieterings-specialisten)

21 Oktober

Åhhhh, va jag blir trött. Det är SÅ skönt att det är lov alldeles alldeles snart.
Idag har vi haft två prov, HK och SO. Jag vet inte om jag ska längtas till Torsdag eller inte.. jag tror inte. Inte för att det är cp jävla fuckade skit orienteringstävling och det är svenska prov, dock längtas jag för att det är halloween lunch och det kommer ut ett nytt avsnitt av Greys Anatomy. Jag är helt seriöst beroende av den serien, jag tror att det är bättre än knark. Jag säger bara en... nej, två saker! Ni vill inte vet ahur många gånger jag tänker på Greys Anatomy under en dag (mohahahah) och i måndags på kören när vi sjöng Tears in heaven höll jag på att börja gråta för att jag fick massa Greys sorgliga minnen (haha, jag veeet!).

I alla fall. Jag längtar i alla fall tills imorgon, Lisa och jag ska gå lite på stan, käka och sedan kolla på när Anton ska gå modevisning :D Jag ska fota! ;) Så det blir myys. Dock kom jag på nu att jag inte har så mkt pengar eftersom jag har tvingat mig själv att jag ska spara barnbidragen från både Oktober och November så att jag har något att köpa julklappar för :)

// Becka

14 Oktober

HAHAHA, älskar de här <3
Jag älskar Harry Potter, han är min och han är bäst ^^

 

Citat från puppet-potter-fimen som är nedan:
"I'm Harry Potter, school is for loosers, i'm totally awesome!"// Becka

14 Oktober

Idag va Gabbis sjuk.. de va inte alls kul! De va inge kul idag i över huvudtaget typ. Gabbis va sjuk, Jag va deppig (typ XD), Jag orkade ingenting o va jättetrött och så. Men i alla fall var det något som piggade upp mig, MUSIK :D mmm, jag är kär i musik.. OCH Harry Potter :D <3 Och skoldagen slutade med att våran buss var helt upp fuckad, och då menar jag inte själva bussen utan människorna i den! Shit va jag längtar till gymnasiet -.- Egentligen skulle jag rida idag men jag fann ingen ork till det.

Sen när jag kom hem och alla andra kom hem vart det lite bätte. Vi åt gröt, vilket jag tycker är jättegott! Och mamma o jag har beställt sockerpasta och pastafärger!!! :D Iihh, jag längtar tills de kommer :)

Och jag har en kompis är skit-duktig på att skriva texter, bara skoja, jag har två kompisar som e skit duktiga på att skriva texter :D Nu ska jag lyssna på vad min pojkvän Harry Potter ska göra :)

// Becka

Nya foton

Här kommer lite nya foton som är tagna i Fredags :)
Lämna gärna en kommentar om vad du tycker om dem!

 

// Becka

Tävling

Jag är med i Eva Blixmans tävling om sockerpasta!

Klicka här för att komma till hennes blogg!

Klicka här för att komma direkt till tävlingen!
6 Oktober

Min nära döden upplevelse!!  ... lite dramatiskt kanske :)

I alla fall var vi påväg hem med bussen till Docksta som vanligt. Vi åkte minibuss och de va Larsa som körde. Gabbis, jag och Caisa satt o pratade då plötsligt bussen bromsade in väldigt kraftigt! Vi tittade fram och såg att vi höll på att kracha in i en stor typ lastbil med timmer som höll på att svänga från andra filen in på våran ner till skista hus. Duktig som Larsa nu är så vejjade han undan så att vi inte krockade.

Alla var ganska chockade men inte rädda, ABSOLUT INTE! Vi satt typ å skratta och tyckte de va kul och häftigt att det var något som hände :) . Sen sprang Larsa ut ur bussen, hoppade in i en bil som hade sett alltihop och körde efter lastbilden och skällde troligen ut han. Medans han gjorde de popade vi Rix FM på högsta volym typ :) Sen käörde vi och bytte buss på garaget för att den vi hade började de röka lite ur, Pernilla o dom andra som e duktig på bilar sa att bromsklossarna var sönder :P

// Becka (även kallad mirakelbarnet)

5 Oktober

Det är roligt att prata med Marielle i telefon :)
Nytt rekord: fyra timmar i telefon!

// Becka

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan