27 Februari

Åh va bra den känns nu. Jag har fixat sommarjobbet, jag har rastat Leona, 2 poäng från MVG på No:n och framför allt...

... DET ÄR LOOOOOOOV <3

26 Februari

Jag har bakat sockerkaka! Och ätit upp halva smeten känns det som. Känner mig lite tjock nu när jag sitter vid datorn med ett halvt ton sockerkakssmet i magen, hm, får nog rida eller t.o.m gå på gymmet imorn!

Idag har det varit en väldigt soft dag. Jag och Gabbis sammanställde lite av skyddsombuds-grejset, jag träffade Elin, vi hade tjejgruppen m.m . Jag fick reda på engelska provet idag, VG+ ! Är faktiskt nöjd eftersom jag inte hade pluggat så jättemycket. Sen på gympan hade vi Volleyboll och då fick jag känna mig duktig :D . På matten gick det ovanligt bra, dock ganska hjärndöd efteråt, men whatever. Inget matteprov imorn, S K Ö N T!  

Nu e det bara en dag kvar, bara en kort fredag kvar, sen är det lov <3
Just det, tjejerna ut klassen kommer att våldgästa mig på sportlovet, kul värre! :D

// Becka


19 Februari

Nu har jag just kommit hem från värsta danskvällen på Folketspark i Bollsta!
De va jag, Pernilla, Karro, Linnea, Polly, Matte, Mischa, Edwin, Jossan, Enja, Elina, Jesper + några till från 9C som va där. Tror det eller ej, men det var värkligen as roligt! Jag dansade med Jesper, Karro, Linnea, 2 oskända människor och andra roliga personer :) Måste ge en eloge till Jossan och Edwin som kon två:a i buggtävlingen och sedan till Paulina smo gick upp på scen och sjöng med bandet! Att bugga va nog nästan roligast för att då kunde man gå lite "wild-and-crazy" men valsen (som typ bara kom en gång) va också kul för den var så lätt ;) Jag tror inte de va någon (förutom Pernilla) som fattade hur man skulle dansa foxtrot.... konstig dans de där.

// Becka

17 Februari

Första lektionen: inställd! Skönt att missa musiken, vår grupp orkar ändå inte göra någonting :) Istället för att sitta o försöka se smart ut i musiksalen så låg Pernilla o jag på sofforna i upehållsrummet och berättade för Marus och Jonas hur mycket vi hatade varandra när vi var små, de va faktiskt roligt! ^^

Sen så blev de ingen ridning för jag skulle uppvakta min farbror på födelsedagen (han fyller egentligen år imorn), så jag smsade Uffe och frågade om inte jag kunde komma o lämna hans konfirmations present! Han hade magsjuka men jag kom ändå, haha :D Han blev glad. Trots att det var en halvdöd tulpan, 2 gifflar och en ful cupcake med ett kors på (det såg ut som om jag hade menat att han hade gått med i Ku-Klux-Klan eller livets ord!), men som sagt blev han glad! :) Och jag fick träffa hans katt, Oskar (?), aaaas söt! :D

Och vet ni vad! Idag fyller en liten (stor) Jógrimur ett år! Min lilla pojke föddes för ett år sedan , pussis <3 Han å Leona ska få smaska på någon slags tårta ikväll!


(Observera mina Paint skills! :))

// Becka


16 Februari



BEWARE OF THE SPRUCE-KILLER!!!

Höll på att dö när jag såg de här (Av rädsla, inte av skratt *host*).
Jag menar; "Det kan vara någon som hatar granar". Hahahahaha!
Så, rar rädd om våra (blivade julgranar) älskade träd, de är vår framtid!

Btw, ingen kör idag heller så idag blev jag emo :D Skämt åsido, men jag hoppas att Magnus blir frisk snart så att vi kan ha kör för en gångs skull! :P

// Becka

14 Februari

Fredag
Jag i skolan som vanligt och sedan såg jag på Greys Anatomy (k ä r l e k !)
På kvällen kom Gabbis hem till mig och sedan for vi hem till henne.
Stackars Carro fick typ sitta o stirra på oss helt oförstående när jag och Gabbis asgarvade åt saker och inte ens var roliga, t.ex: "Det är lite lugnare på våra syslöjds lektioner eftersom det inte är några killar" och "Gittan och Kent är ju snälla". Hahaha XD.

Sen så såg vi två filmer också!

 When a stranger calls - Ganska dålig Thriller/Skräckis. Upprepande saker hela tiden!

 Disturbia - Den här var bra! Lite mer skräck och spänning i de hela skulle dock piffa upp den lite :)

Lördag
Idag vaknade jag hos Gabbis och var där halva dan ungefär.
Vi satt mest nere vid köksbordet och diskuterade om socialdarwinism (förvånande att det var jag som började föreläsa om det helt plötsligt?), Samhälls ekonomi (My bad), olika sjuka rekord och sen så diskuterade vi vad vi skulle vilja byta namn till eller lägga till som mellannamn! Tero skulle heta "Tero piero", "Tero Salvator" eller Gabbis förslag; "Tero Leif", Haha :D Jag kom på att jag kunde byta till "Majs Rebecka" och Rami skulle ha "Rami Richardo". (observera att vi inte ska byta till dessa namn på riktigt! XD).

I alla fall så sitter jag hemma nu. Mamma o Pappa har bjudit massa folk på middag så jag sitter ensam uppe på mitt rum med datorn som tröst ^^ .

Btw, GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!
// Becka

12 Februari

Direkt på morgonen idag så hade jag SO prov. Det var ganska svårt trots att jag pluggade gärnet igår. Dock inget engelska glosförhör, tack och lov! Haha, kan ni gissa vad vi gjorde på idrotten? Vi körde den här leken när man ska ta "svansen" (små "rep") av varandra. Jag tror faktiskt att de flesta tyckte de va lite roligt! På syslöjden kämpade jag vidare med klänningen som blir AS SNYGG, mums :D

Sen hela vägen hem så satt jag o prata med Gabbis i telefon. Jag va as vimsig och vimsade mig igenom början av samtalet, men jag tror bara hon tyckte de va kul :) Sen så snackade vi i totalt 1h och 30min, kul kul. Hon är fressten på paro nu för er som undrar! Så om jag har verkat lite nere så vet ni varför ;)

// Becka


11 Februari

Pluggat So hela dan. lalalala.

// Becka

10 Februari

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye
And tell me why?




// Becka

9 Februari

Åh va jag känner mig RASTLÖS! Jag slår vad om att det är för att det inte blev någon kör idag, -mutter mutter-, för att Magnus skulle på nått möte. Jag tycker att han borde säga till sina mötes-polare att inte lägga sina möten på vår körtid. Lägg dom på kyrkokörens tid för en gångs skull!!! För om det kommer upp någonting så är det ALLTID vår tid som ryker!

Jag funderar på att baka någonting, men jag vet inte om jag orkar det. Sen funderar jag på om jag sak se någon patetisk kärleksfilm, men jag vet inte... jag känner inte riktigt för det heller. Frågan är om jag orkar göra någonting över huvudtaget! Jag borde egentligen plugga, men det känns som om det inte skulle va någon mening i det, som om ingentig skulle fastna. suck! Vilken jobbig dag de här är.

// Becka

3 Februari

Dags för några nya foton?
Här kommer några som jag fotograferade idag. Det är Gabbis öga ni ser på bilderna :)





// Becka

31 Januari

Efter en lång dag så sitter jag hemma på mitt rum och gör vad? L Ä S E R! Har fått lånat "Breaking Dawn" nu, bajsbra <3 Dagen har verkligen varit hård!

Jag klev upp kring 8.00 för att vi skulle fara till Nolaskolan på öppet hus. Vi kom dit vid 9.30 kanske och stannade inte ens en timme tror jag. Vi kollade in Lisas kemilabb (vilken hon gjorde jättebra! Koka vatten med is, ingenting är omöjligt!) och sedan hälsade vi på Anton en snabbis på Mode&Design där han gjorde ett par skor! Sen gick vi och kollade på Internationall Clas och fick lite info av en tjej som gick 3:de året, jättetrevlig var hon!

Sen så gjorde vi en runda på stan. Jag stressade lite överallt och provade olika klädesplagg men det blev till slut bara en kjol. När vi kom hem kastade vi i oss lite middag och for iväg på Kramfors revyn. Det var as roligt där! Lisa och jag satt på 2:a raden och skrattade så att vi höll på att svimma ;)

Imorgon ska jag försöka att pallra mig upp till hästisarna. Jag behöver lite ridning. Funderar på om jag ska rida barbacka eller om jag ska köra med sadel.... värsta i-lands problem.

// (En slutkörd och trött) Becka


Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan