28 Januari

Becka goes happy!
Jag har nämligen beställt mina närbildsfilter och det känns JÄTTEBRA! Beställde +1, +2, +4 och +10. Är ganska förvånad att jag hittade +10 eftersom de största som jag hade hittat annars var +4! Så snart kommer de nog upp lite macro bilder här! Jag får dem troligen på måndag, men kanske på fredag om jag har riktig tur :D

Sedan har jag sökt gymnasium och lämnat in alla blanketter o skit så jag slipper oroa mig för det. Det känns värkligen bra med de valet jag har gjort. Hoppas bara att jag kommer in, vilket jag nästan tror att jag gör :)

Förstahandsval: Samhällsprogrammet, Nolaskolan i Örnsköldsvik
Andrahandsval: Naturprogrammet, Nolaskolan i Örnsköldsvik
Tredjehandsval: Samhällsprogrammet, Ådalsskolan i Kramfors

// Becka

25 Januari

Idag så har jag varit i backen nästan hela dan med Pernilla. Det var faktiskt skitroligt, vi åkte snowboard båda två och vi skrattade åt varandra när vi vurpade. De roligaste var nog när vi skulle åka släpen första gången och jag sa att trodde att jag kunde ta liften. Vi lyckades ta liften (och det var jag ganska stolt över) men sedan så började vi glida mot vänster, mot linbanan. Då kom jag på en grej som jag sa högt till pernilla: Jag kan inte svänga!
Så vi drogs offpist under linbanan en kort stund tills vi föll, blev alldeles snöiga och började as garva... vi va inte dom enda som skrattade. Mats (min farbror), Göran (pernillas granne) och pappa stod nedanför och tyckte det var VÄLDIGT roligt. En annan incident var när jag blev övermodig och bestämde mig för att jag skulle hoppa på ett litet hopp. sagt och gjort så hoppade jag, eller föll. Jag kom nämligen inte fram till hoppet. Min bräda skar i och jag föll baklänges och slog i huvudet, hårt. Det känns än! ;)

Sen när jag kom hem så var jag alldeles färdig. Så jag gick upp och läste. Håller på att läsa "Ljudet av ditt hjärta" nu och har kommit lite längre än halva :) Underbart! Nu ska jag sova (host, inte läsa! :))

// Becka

22 Januari

Idag har jag läst ut "Om jag kunde drömma"!! Nu förstår jag alla er som skriker om att den ät sjukt bra..... för den är absolut underbar <3 Längtar till imorgon då jag troligen får fortsätta på tvåan, och sen ligger 3:an redan här hemma, mums!

Ikväll har jag pluggat. pluggat pluggat pluggat...... läst lite favorit scener ur Om jag ´kunde drömma och pluggat. Matten går väll sådär. Tror nog att det kommer gå bra om jag kommer ihåg allt och om det inte är så cp uppgifter (Lisa, du vet vad jag menar!! ;)).

// Becka

19 Januari

Idag så åkte jag tidigare från skolan för att följa med Åsa å vaccinera fölen! Det gick bra, dom va hur duktiga som helst! Sen lastade vi hur dom, än en gång MYCKET fina båda två! Man blir nästan lite stolt även om det inte är jag som har lärt upp dom ;) Vi vart klar typ vid 15.00 så jag fick lite ledig tid innan Gabbis skulle kommma och kören skulle börja. så jag spenderade min tid hos farmor, vilket hon tyckte va jättekul! :)

Sen så kom Gabbis med bussen och så smart som vi va så skulle vi åka upp till kyrkbacken men slutade till sist på vägen upp till Dynäs där man kan köra in till gällsta (sorry alla icke-dockstabor som inte förstår ;)) så vi fick därifrån till kyrkan, vilket inte va kul....suck! Sen så kom vi till kören och jag va as mupp, muppigare än vanligt. Bea ville prata om ratfylleri medan jag lekte fjortis mellanblod-Becka blogg XD . De va i alla fall skitmysigt som vanligt :)

Just det, känner bara att jag måste nämna Paulina som har stått ut med mig hela dan eftersom jag har fått lånat hennes skåp, en eloge till dig! :)

// Mellanblond-Becka (not wannabe blondin-Bella!! ;))

Visdomsord

Det är bättre att halka medvetet än omedvetet.
av: Piv - 2009


// Becka

16 Januari

Åhhhhh, va jag blir sur på Doris! I Onsdags så skulle hon gå och rasta hunden och ramlade och bröt handleden så kraftigt så hon var tvungen att operera (men hon hade ändå lektion med oss typ 10 min efter hon hade brutit den, hon visste ju inte då men! ;)) och nu måste vi få vikarie för alla hennes lektioner, och gissa vem det blir?! M Å N S! Döda mig eller nått, vi kommer ha Måns på nationella proven i svenska :/ Dock är det ju inte Doris fel, jag tycker jättesynd om henne. Men ursch, varför nu?

I övrigt har väll den här dagen varit okej. Skoldagen va lite seg, men sen när jag kom hem så fikade och såg på två nya avsnitt av Greys Anatomy <3 Sen så lagade vi mat, Kyckling med jordnötssås MUMS! Sen så spelade jag o Lisa CS, som vanligt (;

// Becka

12 Januari

Ih, kommentarer sporrar mig till att skriva! :D

Idag har det varit en helt okej dag för att vara måndag! No:n gjorde vi inte så mkt, satt i datasalen och sökte fakta = soft! På svenskan hade vi "wannabe-nationellaprov" (alltså en läsförståelse som va på nationellaprovet år 2006). På matten var det som vanligt, med det menas att de va skrik i klassrummet men om man höjer ljudet på ipoden så kan man koncentrera sig. Roligast va de ändå på So:n! Sista lektionen så skulle jag hjälpa Paulina att bli klar med sitt häfte om Indien, så jag ritade en tigrer till henne (SKITFUL!). Men vi hade roligt ändå, jag ritade och hon skrev ;)

Jag har nästan valt gymnasium nu fressten! Tror att jag ska söka till Övik samhäll och sedan om jag inte trivs så byter jag till Ådalsskolan Samhäll. Anledningen till varför jag väljer Övik framför Kramfors är för att jag känner mig mer hemma i Övik och det känns som om jag kommer få en "ren start" där eller hur man ska uttrycka det. Sen känner jag redan Lisa och Anton som går där. Även om vi inte går i samma klass så kommer man kanske ses i korridorerna och på bussen in, och det är alltid skönt att ha några som man känner omkring sig. Lisa har jag ju känt hela mitt liv, så henne vet jag att jag kan stödja mig mot om det blir tufft :) Shit va jag gick djupt där! XD

// Becka

10 Januari

Idag har jag varit till Övik med mor & far. Det var riktigt mysigt, även fast jag inte köpte så mkt. Först gick jag själv och strosade runt och letade efter en bra och liten kalender... men jag hittade ingen! Tills lut bestämde jag mig för att jag skulle skita i kalendern eftersom jag säkert inte skulle använda den ändå, mobilen är ju mycket smartare!
När jag var runt och kollade kikade jag flrståss in på alla reor. Jag hittade nästan ingeting som föll mig i smaken, men på "Din Sko" så hittade jag ett par SKITFINA skor med klack. Så då ringe jag mamma o berättade och.... nämen, vilka skor är det nu som står nere i hallen? :o :D Efter att vi köpt skorna så fikade vi och åkte hem.

Jag åkte upp till hästarna eftersom det var min tur att ge dem mat (Åsas pappa o jag delar på arbetet nu. Han tog på vardagarna så skulle jag ta på helgen). Men nu är det snart slut på att mata och vattna hästarna eftersom Åsa kommer hem på Måndag. Det kommer både vara skönt och tomt att inte sköta om dem :)

Sen när jag kom hem så åt jag kycklingsallad (mums!) och därefter så ringde Marre och undrade om jag inte ville följa med henne ut, Och vad gör man inte för en vän? :) Vi gick ut, fotade, frös fingrarna av oss, gick in och gick ut o fotade igen! :D Blev några ritkigt fina bilder! Om ni vill se dem så får ni kika in på min bilddagbok ;) Länk finns till vänster.


Såhär ser skorna ut!

// Becka

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan