Där valrossen bor

Ni kan ju ana hur länge jag satt och skrattade åt det här!


Sjukling

Jag har blivigt sjuk, förkyld.
Lisa och jag hade planerat att se Emmygalan inatt men så visade det sig att vi inte kunde det för att ingen av oss hade den rätta kanalen och det sändes inte streamat. Just när vi kom på det så sög det verkligen men just nu känns det nästan skönt, hade nog inte orkat och förmodligen inte Lisa heller för hon är också sjuk.

Min dator är lite kaputt också. Jag vet inte om det är strömkabeln som det är fel på eller sjölva datorn, för någonstans där är det fail. Hoppas jag får igång den snart i alla fall för jag känner mig helt handikappad utan min fina laptop. Ska lämna strömkabeln på MicroShop när jag kommer till stan och kolla om dom kan säga om det är fel på den.

// Het... på ett dåligt sätt

idag, imorgon och dagar innan det

Är egenltigen för trött för att skriva ett riktigt inlägg så det blir bara ett kort slänginlägg istället. Jag tror jag har glömt att nämna att jag har köpt en ny gitarr, den är stålsträngad och superfin i alla fall. Börjat skolan har jag också gjort, jag tror att klassen kommer bli riktigt bra och lärarna är anusroliga. Jag har beställt nytt objektiv också, ett 50mm f./1,8 som jag har varit sugen på väldigt länge! Imorn blir det 3års testet nere i Sundsvall (Typ en hästutställning kan man säga), kommer lägga upp bilder imorn kväll. Söndag blir det Emmy galan hos Lisa med Emma på msn, awesome!

Puss och Kram och Smek!
// Becka

Nu är sommaren officiellt slut

Jag har haft en underbar sommar fylld med upplevelser och annat skoj. Det är svårt att sammanfatta allt det här så därför tänkte jag såhär: Bilder säger mer än tusen ord!

Beas student


Stockholms resan med Lisa och Anton


Hamlet


Lisas stuga med Elin och Marre


Gatufesten - Kent & Martin Stenmarck


Skulefestivalen - Martin Stenmarck (igen!)


7/7 klockan 7 - Salem al Fakir


Härnösands stadsfest - Andreas Johnson


Ta hand om hundarna


Det är mycket med den här sommaren som har varit bra, det jag önskar är bara att jag hade tagit mer kort på allting. Men, man kan inte få allt. Nu ska jag sova och försöka se fram emot imorgon när jag börjar skolan igen.
Nu blire IC2 som gäller!

// Manlyman som saknar friggeboden


Opublicerad fotoshoot

En fotoshoot som jag har glömt lägga ut. Det var i alla fall Marielle som var modell och hela den här fotograferingen var välsigt spontan men kul... och kall om jag minns rätt.











Modell: Marielle. B
Foto & Redigering: Jag
Utrustning: Nikon D90 + Sigma 50-150mm f. 2,8

// Becka

18 augusti

Har inte så mycket tid att sitta framför datorn dom här dagarna känner jag. Jag kliver upp på morgonen vid 09.00, promenerar hundarn till 10.30 ungefär och det är här, mellan 10.30 - 17.30 som mina dagar fösvinner. Jag är oftast inte hemma men jag åker och hälsar på folk och annat smått och gott.

På tisdag börjar skolan igen, ångest. Får i alla fall träffa alla kompisar igen och man kommer tillbaka till vardagen vilket jag inte tycker är så kul men som jag tror många i min familj uppskattar! Så, min slutsats är; Förvänta er inte överaktivitet dom här dagarna innan skolan börjar men nått inlägg ska jag försöka slänga upp i alla fall!

edit: Fick superångest när jag försökte komma på rubrik till det här inlägget för jag började tänka på den gamla sommarplägan "sommaren är kort". Ångesten kom vid raderna "Men nu är den här så ta för dig, solen skiner idag". Sommaren är verkligen slut nu.

// Hundvakten

Förändring god

"Jag ångrar ingenting, skulle göra det igen.
För jag känner hjärtats svar, i varje andetag.
Ibland är väntan lång, min livet har sin gång."

Martin Stenmarck - Liten man på jorden


Noatak & Shadow

Gick med hundarna hem till mig idag, jag tror dom tyckte det var rätt så mysigt. Så medan dom var här passde jag på att fota dom där godingarna!

 

 




Nya jeans

                                                       



Köpte nya jeans idag när Bea och jag var till stan. 99 kr bara! Förlåt att det bara kommer upp bilder nuförtden men det är fullt upp med hundarna och andra saker! :)

// Becka

Breakfast time


Give it to me baby like boom boom boom

Fullt upp hela dagen (fast jag klagar inte!). Imorse när jag vaknade skulle pappa och hantverkarna (Ante och Magnus) ha lunch så det var bara att pallra sig upp o koka ris och värma på gryta. Efter det så gjorde jag frukost till mig själv och stökade undan allt. Sen bar det av till Faye för att vinka hejdå till henne och promenera hundarna. Hem och äta. Åka till Ås på tävlingsmöte. Promenera hundarna en sista gång innan kvällen. Hemma.

// Becka

Regnet det bara öser ner

Idag har det regnat HELA dagen. Dock märkte jag det inte så mycket på förmiddagen eftersom jag jobbade (sista passet i sommar!). Skönt att det är fördig jobbat på Ica nu i alla fall, det har varit kul men att vara ledig är bättre. Dock hinner jag inte vara ledig så mycket i alla fall för imorn börjar mitt nya jobb - hundvakt! Ska vara hundvakt åt Fayes snälla hundar, skoj!

Som sagt, mycket regn har det kommit idag och istället för att sitta inne och tråka så körde en rätt så oseriös fotoshoot med mig själv, men det var kul! Bilderna är tagna med min lilla Canon som för första gången fick jobba på en fotoshoot!

 

 

// Becka

Old pics

 


My little empire

Planen var idag att jobba med Lisa på en present men när solen tittade fram så fint imorse bestämde vi oss för att åka och bada istället. Det vi glömde var att gud hatar oss och därför gjorde han så att det blev mulet och kallt, så vi åkte hem till Lisa istället och jobbade på presenten. Vi blev ganska less men jag tycker vi var väldigt duktiga!

Vid kvart över fem åkte jag upp till Åsa, gjorde i ordning Fricka och red ner till Hockeyplan med Tina och Åsa. Vi körde vårt kadrilj program som vi har tränat på tidigare och till slut, tror jag i alla fall, såg det riktigt snygg ut (för er som inte vet är kadrilj att man rider som i mönster med hästarna). Nu sitter jag hemma med träningsvärk och laddar inför födelsedagspatyt imorn, Brorsan 21 år!



// Becka

Härnösands stadsfest

Nu var det en vecka sedan den här stadsfesten var men det förändrar inte att den var helt underbar! Käkade med mama och pappa först och sedan gick jag på stadsfesten med Marre och Bea (som jag inte tog nått kort på alls av någon väldigt konstig anledning). Tilsammans hatade vi härnösandsbor, Linda Bengtzing och alla ordningsvakter. Sedan till det underbara, Andreas Johnson. Fan i mig va han är bra live! Sista liveuppträdandet som jag kommer gå på i sommar och det var värt det. Han kollade till och med & pekade på mig också <3















// Becka

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan