Förkylning...?

Just nu känns det inge bra alls, tror jag håller på att åka på en förkylning. Måste ändå gå till skolan imorgon för sista historia lektionen innan provet och sedan är det ju kör imorgon så det är också en stor anledning til varför jag inte väljer att stanna hemma. Eftersom Anton nu har valt bild till tidningen så kan jag publicera lite bilder på han!



Foto: Jag
Modell: Anton Hörnfeldt


// Becka

Vardagsbilder

Lite dött här på bloggen, tyvärr. Men jag ska försöka att komma igen nu när OS är slut (snyft) och det snart är sportlov! Idag har jag haft en väldigt bra lördag. Jag har matat katter, snabb fotoshoot med Anton och hälsat på farmor. Sen vart det hemmakväll med mamma! Några bilder på Anton kommer när han har bestämt sig vilka som ska publiceras i tidningen :) Men eftersom jag var hemma från skolan igår så tog jag lite plojbilder, så det kan jag bjuda på!







// Becka

Musik




Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
och hjälp mig jag behöver dig igen igen igen
Vinternoll2 - Kent



A hero of war, is that what the see?
Just medals and scars, so damn proud of me
And I brought home that flag now it gathers dust
But it's a flag that I love, it's the only flag I trust
Hero of war - Rise against


Hemma från Lycksele (igår)

Ja, nu är jag hemma från Lycksele där jag tillbringade hela helgen, Torsdag eftermiddag/kväll till Söndag eftermiddag/kväll. Det var väldigt mysigt, bra, kul och allt sånt, jag är så nöjd. Så himla kul att träffa Gabbis igen, jag tror inte jag förstår hur mycket jag saknar henne förrän jag får träffa henne på riktigt.

Men på Torsdagen så var det mest bara att komma upp och göra sig hemma.
På fredagen så var det musikal på morgonen! Det var jättekul att titta på och dom var jätteduktiga allihopa... lär hänga kvar många roliga citat därifrån ("Tjatja!", "NEEEEEEEJ!!! TESSAAN!!", "Dom kan få 20 miljoner... men inte Beatels plattan") <3

Lördagen så tillbringades hela dagen i lägenheten och sedan på kvällen så drog jag, Gabbis och Sebastian på konsert. Men Gabbis o Sebastian verkade ha de roligare utan mig och plua det så var jag hungrig så jag gick hem (haha, vilken tönt jag är!). Senare på kvällen drog på tjejligan och kollade på fotboll i 5 timmar (!!!)... fast det var roligare att digga till musiken ;)

På söndagen blev det inte så mycket. Familjen Libell kollade på resor och sen buzzade Gabbis och jag lite innan det va dags för hemfärd. Jag åkte bil hem med Tero och eftersom det var OS och vi inte hade nån Tv fick vi nöja oss med radiosporten på vägen hem. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om radiosporten... men dom är rätt söta i alla fall.

En riktigt bra helg kan man i alla fall säga. Jag har kommit på att jag måste fara upp oftare o hälsa på, jag trivs där uppe ;)

// Becka - "staffet'N"

OS

Jag älskar OS.
Det är så himla spännande, nervöst och framförallt SKIKIT och ROLIGT!
Jag skrek några gånger igår när Kalla tog guld och även idag när Ferry tog guld!
Jag älskar att titta på sport och speciellt där Sverige tävlar som ett land, alla blir så enade och med då!
Alla blir delaktiga i sporten om dom så vill och det är det jag tycker är så underbart och kul.
Grattis Ferry till en otroligt värd seger!
Heja Sverige!


bild lånad från svt


// Becka

We can work it out

Jag orkade inte uppdatera bloggen igår, men jag är hemma från Umeå tryggt och säkert. Har haft det jättebra där och jag kände mig nästan som hemma, supermys! Jag hade fullt upp hela tiden kändes det som. Kom upp senare på fredagen än jag hade tänkt för att jag åkte linje 10. Sen när jag väl kom upp handlade vi mat käkade, kolla på tv och somnade typ. Lördagen gick åt till att gå på stan, se på bio och se på tv. Sen på söndagen hann jag inte med mkt alls, vakna, duscha, äta, åka. Skämmes på mig för att jag inte tog EN ENDA bild! Jag hade för lite tid helt enkelt.

Skola idag och det var inte så jobbigt. Skippade två lektioner och åkte hem tidigt för att spanskan va onödig och vi hade engelska utan lärare. Träffade Bea och Marre på bussen så jag följde med dom hem till Bea efter skolan och har stannat där enda tills... ja, inte så länge sen. Grymt kul att Kalla tog guld! Vi behövde det.
Just nu har jag rätt ont i huvudet, är trött och känner lite ångest över att jag inte har gjort engelska läxan (men den e svår!). Synd att det inte vart nån kör idag också...

Btw, Andreas Johnson va sjukt bra i melodifestivalen! Älskar den killen <3

// Becka

Snart Umeå...

Imorgon bär det av till Umeå för min del! Ska bli underbart skönt att komma bort ett tag, även om det bara är för en helg. När jag väl är där uppe ska jag såklart spendera mycket tid tillsammans med min bror. Men jag har också planerat att se på bio (med han), gå på stan, fika på stan, flera fotopromenader och bara ta det lugnt och mysa såklart. Väskorna står packade och det är bara datorn och laddningskabeln till den som fattas.

Får se om det blir nån uppdatering i helgen, men jag skulle nog kunna tro att det blir det. Annars kommer det upp bilder sen när jag har kommit hem :) Nu ska jag sussa och drömma mig bort till drömmarnasland där allt kan hända!



// Becka

Facebook grupper

Det finns så himla många braiga och roliga facebook-grupper. Det är nog en av dom anledningar till varför jag inte sumpade facebook på direkten när jag skaffade det (var jätte anti facebook då, men nu är jag omvänd).
Det här är i alla fall några av dom roliga grupper/sidor jag har hittat till på facebook:

Vi som OGILLAR folk som har byxor som går in i ändan!
Om jag är en dålig förlorare? Vet inte, har glömt hur det känns att förlora
I've Always Wanted to Spin Round in a Chair & Say "I've Been Expecting You"
He - Sveriges mest användbara verb
Vi som alltid är ute i sista sekunden, fast vi hade gott om tid från början
Laglydiga medborgare som i hemlighet hejar på bockbrännarna
Det het småplättern, plättern, o pankaka
"Maybe it's Maybelline" ... Maybe it's Photoshop.
I love it when i get into trouble & Akon lets me blame everything on him
Anyone noticed that "studying" is like "student" and "dying" put together
I AM ALWAYS TIRED BECAUSE I BECOME A SUPERHERO AT NIGHT
Friends are like potatoes... If you eat them, they die.

Melodifestival Genrep och öppet hus

Igår var det öppet hus på skolan. Det var rätt okej ändå om man bortser från det vi gjorde, en helt vanlig engelska lektion! Jenniger och jag sprang upp på 400 och kollade och sedan fikade vi med Emelie, Jessica och Patricis också (som hellre sprang bort till esteterna och kollade när dom uppträdde istället för att kolla naturarna.. förvånande!). Sen var det modevisning och då blev det fotning för fullt. Johanna visade upp Antons jacka och hon var bäst. Efteråt tog vi lite kort på jackan och några på anton också :)

Eftersom vi skulle på melodifestivalen senare så gick vi från öppet hus och käka innan vi gick ner till arenan. Lisa och jag åt på Subway medan Anton tog en räksallad på Waynes.

Sen så gick vi på melodifestivalen (genrepet!) och det var AWESOME! Vi satt på rad två och hade i och med det SUPERBRA platser! Vi var supernöjda hela högen. Lisa och jag vart lite extra nöjda när vi diggade med i Frispråkarens låt Singel, tittade bort mot Greenroom och såg att han tittade på oss och sen började han också digga med, ÄG! <3
Sen att vi satt alldeles nära "pucken" (den lilla scenen) var inte fy skam det heller ;)

Efter melodifestivalen köpte godis och chips på hemköp, käkade lite på burger king och åkte sedan hem med bussen. Väl hemma hos lisa kollade vi på riktiga festivalen och myste. Det var skitkul alltihopa, något som verkligen måste göras om! Här kommer lite bilder från öppethus och melodifestivalen genrepet!

O.B.S Märkte nu i efterhand att bilderna fick väldigt dålig kvalité om man bara klickar upp dom. För att få bättre kvalité så hägerklicka på bilden och klicka sedan på "öppna i ny flik" eller "öppna i nytt fönster", då blir kvalitén mycket bättre!

Öppet hus:
     

Melodifestival genrep:
             

         

     

// Becka

3 Februari

Kände att det var längesen man slängde in en bild här så jag tänkte fixa det :)
Jag vet inte varför jag inte har bloggat så mkt på sistone, har bara inte gaft motivation eller lust till det helt enkelt. Har suttit och kollat på film kvällarna när jag har kommit hem från skolan istället. Johan Falk filmerna är det då jag har sett - superbra! <3 Sen har jag pluggat lite lite också men jag måste bättra mig lite där, matteprov nästa vecka ;)



Becka - "Men va fan...!" <3

2 Februari

Jag känner mig bara less just nu, för nästan ingen anledning alls. Jag tänker gå och lägga mig nu och förhoppningsvis vakna som en solstråle full av energi och lycka.

// Becka

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan