Kan det bli bättre än såhär?

Jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör!!
Nog att jag var överlycklig att både Kent OCH Martin Stenmarck (samma dag) skulle komma till gatufesten i år men idag blev det bara ännu bättre, för gissa vem som kommer på fredagen på gatufesten?! ANDREAS JOHNSON! Kommer det här bli en toppen sommar eller vad? Jag kan inte sluta le, it's going to be awesome <3

// Becka

Dum dum, snäll snäll, dum dum...

Jag har just suttit och skrivit om några frågor om EU (som en liten förhoppning om att jag ska lära mig allting tills på onsdag). Det kanske hade gått lite effektivare om jag inte först hade sett på "Män som hatar kvinnor" och sedan "Vänner" medan jag gjorde det, men det gjorde det uthärdigt!

Skänt att det är lov snart för jag är nästan redan less på skolan. Det är inte så jobbigt att vara där men det är jobbigt att ta ansvaret att plugga inför prov och göra sina läxor! Borde egentligen ha lagt ut bilder på VRKS hemsida från Skulekul men jag har varken orkat eller hunnit med riktigt.

// Becka

Nikon d90 <3

Ja, nu har min fina "lilla" nya kamera kommit! är så nöjd så nöjd! Har sprungit runt med den i huset och försökt fotat och även fast det är rätt mörkt så har det gått bra(mycket tack vare dens fina iso). Imorn blir det troligen mer fotande eftersom det är ljusare då :) Till helgen (rättare sagt på Skulekul) kommer den få sitt första riktiga test - att fota i ridhus! Om den klarar det på ett övertygande sätt är jag cp-nöjd. Jag är superglad att ha D90:n i min ägo nu i alla fall!
(iso 2500!)

// Becka

Gratts Mamma!

Idag fyllde mamma 46 år, grattis till henne! Av mig, Andreas och Cissi-Lotta så fick hon den nya Björn Skifs cd:n och av pappa fick hon ett presentkort. Förutom att vi har fått middagsgäster idag har det varit en riktigt lugn och skön dag som jag mest har tillbringat till att se på Boston Tea Party och fotat! Här kommer några bilder som jag fotade idag:

 

 


Sen har jag en annan VÄLDIGT rolig sak att berätta! Jag har beställt ett nytt kamerahus! Det blev en Nikon D90 och jag tror den kommer passa mig väldigt bra. Bättre än D40:n men inte samma klass (och då framförallt i priset!) som D300(s):n. En kamera som jag helt enkelt tror att jag kommer bli välsigt nöjd med och förhoppningsvis kommer kunna växa lte i också! Förhoppningsvis kommer den på tisdag om jag har tur! <3// Becka


Dagens...

Ja, det här fick sig Emma och hennes kompis Rob sig ett riktigt gott skratt av i alla fall! Jag bör kanske berätta lite bakgrund: Jag skulle hjälpa emma med hennes GTA spel och tänkte då utnyttja Clas till detta och han ville veta vad hela namnet på GTA spelet var... 

Clas: men vad heter hela namnet? gta......
Becka: Gta IV. Hon e en rysk snubbe
Clas: w8
Becka: aa säkert...?
Clas: w8
Becka: Aa. GTA IV Liberty City
Clas: aa 
Becka: bra


Haha, grejen med det här var att jag inte förstod att w8 var wait (w+eight) som Emma (under skrattattacker) sedan förklarade utan jag trodde Clas menade att det var en verson av spelet (egentligen hade jag ingen aning om vad han menade men jag låtsades som om jag förstod..). Ja, jag är lite gammalmodig och förstår inte sådanahär "ungdomliga" uttryck!

// Becka

Döslut!

Är helt död efter den här dagen! Klev upp vid 10-11 som vanligt, åt frukost och allmänt slappade. Men sen så drog jag upp till stallet för att rida Fricka bort till Skulebacken där vi skulle ha uteritt med klubben. Sagt och gjort, efter lite borstande i hagen och lite mockning så gav sig jag och Åsa ut med Marie mot Skulebacken.

Själva ritten var rätt så jobbig "på vägen mot målet" eller hur man nu ska uttrycka det. Fricka och jag travade nästan hela vägen för att Fricka var så rädd att bli lämnad ensam och inte få va med Nike, så både hon och jag var rätt trötta när vi kom fram till målet där vi skulle vända och rida tillbaka. Tillbaka vägen gick bättre för mig eftersom Åsa tog det lugnt så kunde vi skritta bredvid varandra och Fricka var lugn som en korv! Sen när vi kom ned mot Skulebacken igen så höll Marie och hennes Shire Prins på att halka omkull! Det såg läskigt ut men det gick bra med dom båda. Sen nån minut efter det så halkade Fricka till också så hon föll frammåt! lite otäckt var det och jag blev lite chockad men jag överreagerade, allt gick bra för oss!

Vi red hem, lämnade hästarna och åkte tillbaka för att käka lite korv och umgås. Det var trevligt men OJ så frusen och trött jag var när jag kom hem! Nu är jag upptinad igen och ska gå o lägga mig. Skönt med studiedag imorn i alla fall! Kanske följer med Åsa till hästtandläkaren (hon ska dit med Fricka) men annars blir jag nog bara hemma.

// Becka

13 mars

Den här dagen kunde ha blivigt så bra. Igår så hittade jag en billig D90 i Härnösand och tyckte att det var ett riktigt klipp så jag övertalade mamma och pappa att fara ner och kolla på den. Tyvärr hade han inget kvitto och det gjorde oss rätt så misstänksamma så vi struntade i det, väldigt trist. Jag vart rätt besviken kan jag säga. Men när jag kom hem och kollade runt lite extra på internetpriserna och hur många kronor jag hade på mitt konto så insåg jag att det inte skillde så mycket upp till ett nytt D90hus, under 500-lappen! Så jag har bestämt mig för att köpa ett splitternytt Nikon D90 hus så fort jag får råd!

Sen var det Melodifestivalen idag också! Guuuud så bra Andras Johnson var!!! Var nog den enda låt jag kunnat tänka mig att se i ESC. Visst fanns det dom som kanske skulle ha klarat sig bra där men Andreas låt var den enda jag riktigt tykte om (okej, Salems låt var helt okej och bra men enformig). Eftersom jag hejjade på Andreas kan ni kanske förstå besvikelsen när han inte fick ett enda poäng av Svenska folket?! Jag började till och med att gråta lite. Men sen försökte jag trösta mig med att han säkert skulle släppa ett nytt album eller så ändå... det måste han.


Bild från när vi var på Ladies Night


// Becka

Döda bloggen återuppstår?

Herregud va längesen det var jag skrev här, shame on me!
Jag har lov nu i alla fall och livet leker! Jag har inte gjort så mycket speciellt på lovet, mest bara tagit det lugnt. Några höjdpunkter har i alla fall varit att sitta och kolla på HELA Oscarsgalan, det tog bara 6 timmar och det var så värt det! Sen har Jessica och jag tagit oss en tur till Lisas katter för att mata och vattna dom. Jag har varit och hälsat på mormor och morfar och idag när jag var där spelade morfar och jag fia med knuff... morfar vann. Igår var jag hos Bea med Marre och spelade Wii (Damn you Peach och BabyPeach!!), kan ju säga att jag har träningsvärk idag i alla fall!
I övrigt har jag inte gjort så mycket, försökt tagit en liten promenad varenda dag, spelat gitarr, fotat och sånt där. Imorn funderar jag på att antingen gå och hälsa på farmor eller ta tag i och rensa mitt rum, inte städa, RENSA. Jag har så mycket skit överallt som jag skulle kunna slänga bort eller lägga någonannanstans.// Becka


Trött

Jag är väldigt trött nu ka jag säga, kanske kan det bero på att jag åkte FEM jävla kilometer idag på skolans skidor med skolans pjäxor? Ja, jag tror det... mycket ovärt! Har typ skavsår på båda stortårna, trampdynan och jag får senadrag i hälen lite nu och då. Det enda som gjorde den där fem kilometers resan lite värd är att jag hade fina vänner att åka den med... och för att jag kunde leka att jag var Petter Northug och Markus Hellner, mohaha!

Har nästan nyss kommit hem från Vrks möte också, hände inte så mycket där. Jag fick hålla Nils (Åsas bäbis) och jag var seriöst sämst på det... jag borde inte hålla bäbisar, det första jag sa när jag skulle hålla honom var: "Va? Jag? Men jag har typ aldrig hållt en bebis, hur göör man?!", men han dog ju inte i alla fall så det är väll ett plus?

Nu borde jag sätta mig ner och skriva färdigt min engelska uppsats för den ska va färdig imorn... bajs. Tur att vi får lov imorn i alla fall, grymt skönt! Tyvärr är det både dans (fy fan, vill inte vill inte vill inte), engelska och samhällskunskap innan det är lov, men de är det värt :)

// En lov-sugen Becka

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan