McLife



// Becka

Let it be

Har varit en lite jobbig men skön helg. Mycket skratt men jag känner mig utpumpad och längtar verkligen till sommarlovet!

* Lördags kom Gabbis till Docksta så då umgicks jag med henne hela dagen. Det var sjukt roligt. Vi "dansade"eller vad man nu ska kalla det (ramsade kanske?), kollade på film (som sög!! (The human centipede)) och pratade om allt mellan himmel och jord.

* Idag har jag ridit nere på hockeyplan. Fricka var verkligen på G och red ifrån Nike. Tyvärr var jag tvungen att hålla in henne och eftersom jag inte hade några handskar på mig fick jag några ont svidande blåsor. Resten av dagen har jag bara låtit all träningsvärk, svidhet och skavsårsont skölja över mig medan jag har tittat på Grey's Anatomy. Det känns bättre nu.

// Becka


Death and all his friends

Så jävla bra säsongsavslutning på Grey's! Jag tror inte jag hade hunnit få tillbaka andan förrän en halvtimme efter att jag hade sett allt. Längtar verkligen tills nästa säsong för jag tror att dom fortfarande har mycket att spela på. Måste bara säga igen, otroligt bra avsnitt, loved it! Medan jag nu går och väntar på att säsong 7 ska ta sin början ska jag se om alla säsonger igen, från 1 till 6. Känns konstigt men hemtrevligt på något sätt att se Kathrine Heigl (Izzie) och T.R Knights (George) tillbaka (nu syftar jag på säsong 1) och inte ha nån Sloan, Lexie, Callie, Arizona, Owen, Teddy... Ja, ni fattar. Sjukt bra säsongsavslutning på världens bästa tv-serie <3

A D-Shep Photo

Finale Pic


// Becka

Trött och slut

Tönkte slänga in ett snabbt inlägg om dagen. Har haft dansföreställning två gånger idag! Första gången gick inte så jättebra, men den som var nu ivkäll gick bättre. Skönt att det är slut på dansen nu, även när det började bli som roligast. Efter kvällsföreställningen for mamma och jag på UH och köpte glass, det var gott, mums.

Vi har även haft coopers idag och fy fan va jobbigt det var! Hatar att springa dom där två kilometrarna på tid och sedan inte kunna andas o vara knallröd i ansiktet när man kommer i mål, tur att det inte blir mer coopers förrän hösten nu!

// Becka

Beatrice


Average life

Imorse trodde jag verkligen att det skulle bli en dålig dag. Historia skit som vi ska göra och sedan så var det en geting i matsalen. Jag blev cprädd för getingen och tryckte mig mot Emma så fort den kom nära i hopp om att hon skulle försvara mig... men hon hånade mig bara. Sen vart det lite underhållning i aulan och vi slapp engelskan för det var elevrädsmötegrej, därför hann jag också med den tidiga bussen hem.

Kör som vanligt också. Träning inför vår gudstjänst. Fick höra Marres låt och den ägde (som alla hennes låtar brukar göra). Sen vart de kladdkaka, min kladdkaka!

Planen var att spela lite gitarr när jag kom hem men jag hann bara ta ut gitarren så kom Selma och Johan o ille leka och busa. Det var väldigt kul och så skönt att man kan vara ute nu! Hela kvällen har jag gått i t-shirt, underbart.



// Becka

Uppe med tuppen

Helt crazy. Klockan är inte ens sex på morgonen och jag är redan uppe! Pappa också för den delen. Pappa är förkyld och har smittat mig men som en bonus fick jag jävulskt ont i magen också. Det kunde inte ha kommit mer olägligt faktiskt. Måste vara på topp den här veckan! Dansföreställning tre dagar i rad, kören, spelningen och möte på onsdag.

Får hoppas att allt det här lägger sig snart. Magontet har i alla fall gått bort nu efter att ha hårtokat den men istället börjar jag få ont i huvve och näsan är fortfarande täppt! Nu ska jag sluta klaga och låtsas som om klockan i alla fall är nio eller så.

// Becka

Antes 50-års fest


// Becka

Camera one closes in

Ska nu gå och sova efter en lång men rolig kväll. Var nämligen på bygget för att fira Ante som fyllde 50 år! Inte bara var jag där och var social utan jag hade också fått det roliga jobbet att fota! Jag tror det var ca 300-350 bilder totalt vilket kanske är lagom. Bilderna i början vart väldigt fina men sen när jag började knäppa med blixt blev det lite sämre, men jag tror att både Ante och Kickan kommer bli nöja med bilderna. lite bilder kan jag lägga upp imorgon för jag orkar inte alls nu.

// Becka

How Insensitive

Blev så glad imorse när jag insåg att jag kunde se det nyaste Greys Anatomy avsnittet på skolans datorer. Lyckan var fullbordad. Ikväll har jag spelat lite fotboll med min käre far och vi har ätit tillsammans med mamma nere vid sjöboa! Riktigt mysig och sjukt god mat var det. Sen senare på kvällen körde jag moppe till Anton där Lisa också va. Vi åt marängsviss på Antons balkong, pratade och sedan slumrade jag till på Antons säng innan jag körde hem igen.

Jag måste rensa kameran tills imorgon (vilket jag är VÄLDIGT dålig på att göra, jag tar en massa bilder och laddar sen inte in dom på datorn). I alla fall, anledningen är för att jag ska fota Antes 50års kalas! Det blir nog kul och fota tror jag. Så därför tänkte jag publicera lite naturbilder som är tagna under veckan eller förra veckan.



// Becka


Rubriklös

Idag vaknade jag sent, 13.00, men det var det värt. Jag satt nämligen uppe till klockan tre igår natt och kollade klart på pip-larssons. Grymt bra var det (extra bra för att Jakob Eklund var med förståss). Tänk om alla familjer skulle vara så, helt spontana och fulla av kärlek till varandra.

I alla fall, idag vaknade jag sent så jag har bara chillat hela dagen. Bakat scones till frukost, suttit vid datorn, fotat lite (orkar inte ladda in bilder, kanske imorn får ni se!), joggat och så har jag sett på "Valentines Day". Jag kan bara säga, vilken besvikelse! Jag trodde verkligen den här filmen skulle vara bra men icke sa nicke. Mycket rörig och FÖR mycket folk så dom kunde inte fokusera på varenda par utan vissa par var nästan inte med i filmen tycker jag. Jag tror också att Taylor Lautner, Eric Dane, Patrick Dempsey och Jessica Alba var med i ca tre scener i hela filmen! STORT misstag om ni frågar mig. Besviken besviken besviken!

// Becka


Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan