purple winter

 

Modell: A. Hörnfeldt

Dessa bilder är fotograferade i februari i år. Hade nästan glömt hur fina de belv. Har lagt till lite redgering på dem.


Det här är min tid

Den här veckan har varit så konstig. Eftersom vi var lediga på måndagen så blev veckan mycket kortare, dessutom åkte jag hem med 11.40 bussen på tisdagen. Ändå känns det som om den här veckan har varit ganska jobbig, prestationsångest har spökat, mest över filmanalysen... och samhällen.

Sen hade jag tappat brt min engelskabok men, thank god, så hittade jag den igen. Sen har jag haft fullt upp med att baka också! Vi ska stå på julmarknaden med klassen så igår bakade jag och mamma en massa (176 knäck, 119 mörk ischoklad och 41 vita ischoklad) och idag efter skolan gjorde jag och Rämsy två kransar och när jag om hem gjorde jag 75 vita ischoklader till!

Nu ska jag mata kaniner, ställa in all choklad och annat på vinden och sedan frösöka sova så jag kan komma upp imornbitti!

// Becka

Shopping in Umeå

Har äntligen köpt nya vinterskor! Precis sånna här som jag har letat efter, dom är till och med fodrade!
Sen köpte jag nånslags concealer (tror jag, jag är sämst på smink) och blått nagellack (<3).


Umeå

Är uppe i Umeå och hälsar på min kära bror!
Det är skönt att komma bort från vardagen lite, komma bort från allt.

Igår var det i alla fall öppet hus på skolan och det var mycket roligare än det var förra året. Vi skrev blnd annat dikter, jag körde värsta propaganda talet för Amanda om hur bra Nola och framför allt IC var, sett IC3ornas roliga film och kollat runt på vad alla andra klasser hade hittat på.

Mitk:arna hade gjort en jätteintressant undersökning om fördomar och om hur olika klasser triva på skloan osv. Det var väldgit kul att kolla igenom ICarnas resultat på frågorna. Allting var superpositivt och min favorit var: "Finns det gemenskapshetkänsla i er klass?" 100% svarade ja. Haha.

Det var efter öppet hus som jag åkte upp till Umeå. Det är så sköönt att åka buss och lyssna på musik. Jag funderade på att sitta kvar enda upp till Haparanda, men jag förmådde mig att hoppa av. Jag har ju trots allt en resa hem igen också.

// Becka


Special Steven Lynch

Markus har fått mig att börja lyssna på Stephen Lynch. Hans låtar är ganska förolämpande oftas men GOD va han är rolig! Helt sjukt. Jag skrattar varje gång. Hans minspel och ansiktsuttryck gör bara allt bättre. So I give you, Stephen Lynch// Special Ed

Das dreamfilmingteam

Jag vet att det hade varit illa med uppdatering här på bloggen, usch och fy.
Här kommer i alla fall en film som Bea, Marre och jag spelade in på sensommaren men som jag har varit alldeles för lat för att klippa ihop. Men nu när jag blev sjuk tänkte jag att det var ett alldeles ypperligt projekt!
Enjoy people!


Ladies nightp.s observera nya foto kategorier! :)

Yippee ki-yay, Motherfucker

Jag har inte uppdaterat vilket jag borde ha gjort eftersom jag har lov nu! Väldigt skönt.
Så vad har jag då gjort? Jo, jag har gjort en lista med massa filmer som jag borde ha sett men inte har gjort! Några klasiker, några måsten och några som jag helt enkelt är väldigt sugen på att se.
Så mina dagar består mest i att se på film och när jag inte gör det breakar jag med lite gitarr och vänner.
Sounds good to me.

Oh just det, jag var på Ladies Night i lördags! Kommer väl bilder och lite sammanfattning från det sen.

// Becka

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan