(smiling) I don't care what you believe

Kompenserar skrivandet med en bild.
Såhär kommer jag se ut på skolfotot imorn.
Eller inte.
Höhö.


Fyra själar på en frigolitdyna

Just nu känner jag mig grymt oansvarig för mitt skolarbete. Vi har matteprov imorgon och jag har inte ens tittat igenom det. Dock så glömde jag mitt skrivhäfte för matten på skolan (jag tog geografin istället, bra Becka!) och så tror jag inte att provet blir sådär jättesvårt... eller jag försöker övertala mig att det inte blir det i alla fall.

Idag var första gången på vår fina studiecirkel som Evelina, Markus, Emma och jag har tillsammans. Vi gick till paradisbadet för att motionssimma. Sanningsenligt kan jag säga att vi simmade ca 5 längder sen så låg vi och flöt på en frigolitgrej och snackade istället, rätt så nice faktiskt!

Men men. Nu ska jag ge mina kära kaniner lite mat och sedan ska jag försöka plugga lite matte direkt från boken, se lite 24 och SEN gå och lägga mig. Inte konstigt att jag är så trött på morgonen med tanke på vilken tid jag går och lägger mig. Skitsamma, det går ändå bara ut över mig (bra resonemang!).

// Becka

I'll be your solace

Kämpe dag idag!
Förmiddagen var dock väldigt slapp och skön men sen så började jag knåpa ihop mitt "masterpiece". Då ska jag också förklara vad jag menar med det! Det är en tavla jag håller på att göra med foton från gatufesten m.m, MArtin Stenmarcks autograf, Kent plektrumet som jag fångade m.m. Den är nästan klar nu och jag lovar, jag ska fota den så fort den är klar! Efter jag jobbat på min fina tavla så for jag upp och red. En skritt tur på Tiffy, inga konstigheter.

Efter ridningen kom jag hem, rengjorde mina gymaskor, käkade en kallkorv och drog med Lisa till Dockstas LILLA gympsal för ett boxercise pass! Jag tror i alla fall vi hade roligaste av alla där, vi skrattade och peppade varandra hela tiden. Det var jobbigt som tusan men så värt det. Hela kroppen är helt avslappnad och trött nu, Dock krampar mina händer fortfarande om jag spänner mig, haha. Jag gissar att jag kommer ha GRYM träningsvärk imorgon!

// Becka, a.k.a Karate-Kid


Tv-serie junkie

Jag är väldigt nöjd med mig själv just nu. Jag har kollat färdigt på säsong två av 24 (som var awesome!) och inte nog med det, jag har skrivit klart historia rapporten som ska vara inlämnad NÄSTA vecka, så jag är väl förberedd (okej jag har inte skrivit källorna än men jag använde typ bara en så jag ska kolla med lärarn hur jag ska skriva det). Sen så är det helg imorgon OCH Greys Anatomy börjar imorgon (som jag har väntat! <3) OCH jag kan börja kolla på säsong tre av 24!

// Becka

Bas riff

Det har varit en bra dag trots att jag känner mig less på människor.
Och jag pallar verkligen inte snacka mer val.
Tänker bara sjunka in i Jack Bauers värld och låta allt vara.
24 är de bäste. Greys Anatomy är det bäste.

// Becka

Det kallas dubbelmoral// Hon som stod och viftade med en moderatflagga när sossarna kom med blommor...

Politikdebatt på skolan

Det har varit en väldigt slapp skoldag idag ska jag säga er!
Först filmkunskapen som måste vara det roligaste ämnet som finns, även när vi inte tittar på film är det kul! Sen vart det engelska där vi tittade på film (Shakespeare in love) hela lektionen, efter det lunch och efter det blev det politisk debatt i aulan.

Politiska debatten var jätteintressant att följa och dom som anordnade det ska ha mycket cred för det funkade hur bra som helst och man fick vettig information om partierna. Jag har inte varit så insatt i den här valrörelsen för jag får ändå inte rösta. Om jag skulle rösta idag så skulle jag nog rösta moderaterna till riksdagen. Innan den här debatte hade jag nog röstat moderat till kommun också men nu är jag mer inne på centern och "Kryssa Emil" för han var väldigt duktig på att debattera! Som sagt så får jag inte rösta men det är ändå intressant att försöka sätta sig in lite i det hela även om det kan vara komplicerat ibland.

// Becka

Snurra min jord igen

Helt vanlig dag idag.
Längtar tills söndag för då blire valvaka med Lisa och co.
Längtar till nästa måndag för då börjar kören igen.
Längtar till nästa torsdag för då börjar Greys Anatomy igen.
Även fast jag längtar går dagarna fort och är väldigt underhållande.
Jag bjuder på en bild för att fylla ut lite.// Becka

Fotopromenads video

Idag var Marre, Bea och jag ute på en fotopromenad. Det var väldigt trevligt och verkligen vi måste göra oftare, det var nämligen väldigt längesen vi gjorde en sånhär kreativ promenad. I alla fall, nånstans i vår fina promenad kom jag på att jag kunde filma med min kamera (smart Becka!). Så jag filmade lite och så klippte jag ihop det till en film här hemma, så nu kan alla som vill gå fotopromenad med oss... typ, höhö. Enjoy!

EDIT: Youtube ville inte ha min video så jag håller på att ladda upp den på annat håll, den kommer upp snart!

EDIT 2:
ÄNTLIGEN så har jag lyckats ladda upp videon, finally. Musiksynket blev inte alls lika bra som det var första gången jag gjorde den (blev tvungen att göra om videon lite), men det viktiga är att den ligger uppe nu så... once again, enjoy! (Dock måste ni klicka upp den... höhö)

Fotopromenad from Rebecka Vigren on Vimeo.

// Becka


I don't like peace

Vad har jag hittat på idag då?
Jag började dan välsigt bra med att försova mig 10min, kanske inte låter mycket men på mina mornar är det väldigt mycket. Kom till skolan och räknade matte som ett smäck! Emma och jag kände oss som världens mattesnillar för att vi låg före planeringen (för en gångs skull!). Det fina känslan raserades dock när vi kollade på nästa uppgift och fick be Evelina förklara den för oss.

Brännboll på gympan, vårt lag vann! Inställd geografi så det blev en väldans lång lunch med mycket prat, kortspel och lite misshandel av mina vänner från min sida. Spanskan sög som vanligt. Filmkunskapen ägde som vanligt.

Här hemma har jag varit lite produktiv också (eller egentligen inte men i min värld har jag varit det!). Jag har spelat gitarr, skickat iväg bilder till Anton, börjat skriva på läxan, sett på Idol, ätit mammas underbara plättar och försökt ladda upp bilder på pixbox... jag misslyckades dock grovt.

// Becka

Jag ska spränga Stockholm, vill du hänka?

Seg jag är på att uppdatera, förlåt!
Livet leker, skolan är kul, jag älskar mina lärare, min klass är awesome, förkylningen är bortblåst... det är bara kören som fattas annars skulle det va ultimata! Men jag har egentligen inte tid att skriva ett blogginlägg nu för jag måste träna på repliker inför imorn!

// D.V

Nytt objektiv!

Mitt nya objektiv, Nikkor 50mm f/1.8, damp ner i postlådan igår! Jag hade inte tid att vda bilder från det då så jag gör det idag istället. Det här objektivet kommer från och med nu användas till alla portättbilder! 

 // Becka

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan