Lite ovisade presenter

Har inget bättre att berätta och bloga om så jag lägger upp bilder på lite fler presenter jag fick (såhär ganska långt efter). ALLA säsonger av 24 (my god, den är min min min min!!) och massa massa godis (fick även en stor kruka med godis som inte fick vara med på bilderna).


Vallfår i vargarnas tid


Fotade med Iphone 4 och appen Istagram


Än en gång sitter jag och ignorerar det faktum att jag har ett Engelska C tal som jag bara har börjat på att skriva. Dags att ta tag i det snart nu känner jag. Samtidigt känner jag också att jag inte riktigt orkar. Det blir helt enkelt till att tvinga mig själv, lägga piskan på ryggen, sadla hästarna, ta tummen ur arslet... ja, vad man nu säger (det där med hästarna hittade jag på alldeles nyss).

Det ska nog gå det här också hoppas jag! Det är ju bara imorgon och sedan är det looooooov (vilket innebär massa trippande och inte alls så mycket ledighet som jag skulle vilja...).

Fin dag

Jag har haft en väldigt fin födelsedag idag faktiskt.
Känner mig bara så lycklig över det mesta! Min familj, mina vänner, min klass, mig själv.

Trots ett svårt svenska prov så vägdes det upp till fullgrad av trevliga människor, middag med fina vänner och sedan få lyssna på Antons föreläsning där han brilljerade!

Trött och nöjd går jag nu strax till sängs.
Jag bjuder på en bild som jag tog på fem sekunder ungefär bara för att ni ska ha nå fint att titta på. Det är jag med alla mina presenter som jag fick imorse; påslakan, solglasögon, pengar, presentkort, sockar och nån luktgrej som jag tror ska fungera som prydnad!


Vem sa att Engelska C var en seriös kurs?

Det här ska vi alltså använda till en redovisning för vår "Dreamrecorder" imorn, kanske inte det allra mest seriösa men oh så awesome!

Btw, jag blir ju myndig imorn. GALET!

Hört på spanskan

Sånthär får mig att känna mig väldigt lat men också ganska nöjd.

Tjej1: Jag joggade en mil i söndags, mina ben är helt slut!!
Tjej2: Jag gick en mil i söndags, det var det enda jag gjorde!
Rebecka tänker: "Vad gjorde jag i söndags? Jag låg i min säng med sovtröjan på
hela dagen och kollade på Glee klipp..."

morning sun


såhär såg det ut utanför mitt fönster imorse.
el sol, te amo.

Söndag

I min fina goda hjärna hade jag planerat att göra lite på The Trip (eller som den nu kallas: "Abomination" eller "Det-som-inte-får-nämnas-vid-namn". Kärt barn har många namn). Det slutade med att jag skrev ca 2 meningar på det där fina arbetet, well done.

Istället har jag gjort lite körkortsteori som gick ganska bra! Funderar på att sitta uppe nå timme till bara för att få godkänt på den där dumma Fas B så jag kan göra min körlärare glad imorgon.

Annars har det bara flytit på som en vanlig söndag; Mjukiskläder hela dan, kaksmet, chill och uppladdning inför resten av veckan som kommer. Imorgon fyller Evelina förresten 18 år också, stor flicka!!

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan