On top of the world

Det är så skönt att göra bra ifrån sig på körlektionen,
träffa gamla vänner,
träffa vänner som man inte har träffat på länge,
ha intressanta diskussioner,
känna att man är bra på något.

Sen är det så fint att gå på stan med fettigt hår och ögon som behöver sova,
men ändå känna att man är så jävla snygg!

Tripping

Så var det dags igen då. Kämpe!


Fotning av vinterritt och systrarna Moberg


Idag har jag haft lång-date med Photoshop och Bridge.
Imorse for jag iväg på en vinterritt som VRKS anordnade. Det var sjukt mysigt och jag tyckte verkligen det blev en lyckad tur! Vissa red och andra, sånna som mig själv, åkte släde. Efteråt fikade vi allihopa och bara socialiserade oss med varandra.

Direkt efter vinterritten så drog jag iväg till Bea för att fota henne och hennes syster. Det var riktigt kul att få fota nån/några som inte riktigt vet hur de ska röra sig framför kameran, har tidigare bara fotat Anton och Marre, eller haft nån som hjälpassistent. Men den här gången fick jag coacha själv och trots att det kanske var lite svårt så var det också väldigt roligt och nyttigt! Fina blev dom på kort också dom där två.

Så jag har suttit hela kvällen i photoshop poch redigerat bilder hit och dit. När jag tänker efter så gjorde jag det igår också, men då var det IC Fashion Show affischen jag höll på att pillra på. Photoshop och jag är bästa kompisar nu.


just be patient and don't worry


Fotograf: Jag

Plugg@ Emmas house

Sitter hos Emma och pluggar, tänkte att det var både roligare och kanske lättare att plugga när man är två.
Trots att man vid sånna här tilfällen brukar man inte plugga, så gör vi det.
Vi är duktiga små I see two:are!!


Hjärter


Jag nördar hjärter varje dag, hela tiden.

Hugger i sten

Har nyss kommit hem från farmor där jag har firat min kära farbror som fyller år idag. Dessvärre vet jag inte hur gammal han blev... illa. Andreas har kommit hem till lilla docksta! Äntligen har jag nån att bråka och slåss med, då behöver jag inte ta ut det på mina fina klasskamrater. Annars rullar allt på i samma takt som förut. Ångest över The Trip hänger över alla IC2:or som ett stort blött äckligt duntäcke, en känsla av att lovet snart snart är här börjar infinna sig hos mig och jag försöker se tecken på vår vart jag än går (trots att det är -25 grader ute).


Emmas födelsedag

Vi (Evelina, Rämsy, Markus och jag) var hemma hos Emma på kalas för att hon ar blivigt 18 år stor nu!
Kalaset var dock i lördags, det är bara jag som är superseg på att lägga upp bilder.


Elgamabe bildbomb!

Förlåt för min lathet, har inte orkat bloggat trots att jag inte har haft nått vettigt för mig.
Har börjat på bilskola nu i alla fall, så nu gäller det bara att ösa med körletioner, teori och allt annat.

Förra fredagen var i alla fall jag ute på tur med kören! Vi for och åt och bowlade i stan, mer i ord orkar jag inte skriva så jag ger er istället en rejäl bildbomb!


Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan