Stranden och tacosmys med Lisa

Igår så drog Lisa och jag iväg till Veåsand för att sola och bada lite. Tyvärr blev det inget bad då det blåste till och från och molnen for lite som dom for. Vi tog istället en liten tripp till pensionatet i Dal och sedan for vi och handlade tacos på ICA. God mat, bra filmer ("Truman Show", "Björnbröder" och "Last king of Scotland") och en god natts sömn. Riktig myskväll!

Details

Fotade ett bröllopp för ca en vecka sedan men har inte riktigt kommit för mig att redigera bilderna. Jag skyller helt och hållet på jobb och förkylningen som har spökat runt i kroppen. Här kommer i alla fall lite smakprov på lite detaljbilder som jag fotade.
 
 

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan