Still got tonight


Varför får jag inte på mig dina blåjeansDet är bara saker man vet


Ordinary day


Stuff

Åh vad jag vill baka kladdkaka ikväll, trots att jag inte har tid med det för fem öre.
Tänk om man kunde stanna dygnet, va underbart det hade varit!
Då hade jag sovit nu, ätit mat, bakat kladdkaka, läst engelska boken, sett på Scrubs, pluggat på matten, kollat på lite mer Scrubs, tjuvat lite ur min B&J's som står i frysen, fotat, gått en promenad, rensat min garderob, lagt massa kläder i tvätten, plockat in massa kläder i garderoben, redigerat bilder, skickat bilder, publicerat bilder från Vrks vinterritt, spelat spel på min iPhone och massa andra roliga grejor.
Tänk om...


Körkortet!!

Äntligen är det slut på Fas A, B, C, F, repetitionsfrågor, sluttester och körlektioner!
Känns otroligt skönt att äntligen vara fri att ta bilen och åka var jag vill när jag vill (ja, nästan i alla fall).
Lisa fick bli min första riktiga passagerare när vi tillsammans for upp mot Backe, Mjöllom, Sund, Kälsvika och sedan tillbaka till Docksta igen. Otroligt mysigt och kul!
Är ganska trött coh slut efter att ha gått halva dagen å varit nervös för att sedan känns hur allt bara släppte och glädjen kom inkrypandes och tog över mina ansiktsmuskler helt och hållet.

Här är några bilder från Lisas och min tur!


Sista april

Lite sent kanske men här är några bilder från sista april. Själv gjorde jag inte mycket alls, kollade på film, fick ett roligt samtal från Lisa, gick till Docksta o kolla på brasan och sånna chilliga saker. Nu ska jag ösa på med trippen och körkortsteorin, jag börjar se ljuset i tunneln (tunnlarna)!


Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan