Gårdagens orienteringsdag


Men grattis blogg.se!

Efter en otroligt lång tid har blogg.se takt tummen ur arslet och lanserat sin iphone app! Tror det var i februari jag läste att det skulle komma ut i mars, yeah right. Nu är den i alla fall här och det gör mitt gnälliga jag lite mindre gnällig!

Sitter för övrigt på bussen och längtar hem till min säng och mina 24 boxar. Kom just på att det tammetusan är kör idag, vilket jag totalt höll på att glömma, illa. Ska försöka att inte gnälla så mycket på dom stackarna då jag brukar gnälla ganska mycket redan som det är, men om det inte är nå fika kommer jag bli gnällmonster 2.0, just saying.


Ja det var precis det jag menade


Made my day

Tredje gången nu jag blir uppringd av någon som har en "bli stylad och fotad" studio. Har varje gång sagt nej. Fast av alla dessa tre gånger var nog det samtalet jag fick nu roligast.

Säljare: (efter att ha förklarat vad de hela går ut på) "Är detta något du skulle vara intresserad av?"
Jag: "Nej tack, jag tror jag klarar mig"
Säljare: "Får jag fråga varför?"
Jag: "Ja, jag har blivit uppringd två gånger tidigare av ungefär samma företag och dessutom fotar jag ganska mycket själv"
Säljare: "Får du mycket skäll?!"

LolZ. Made my day.

Tumblr

Så blev även jag en tumblare! Tror nog att det kan komma upp bilder och uppdateringar oftare än vad det gör här för dom som är intresserade. www.rebeckavigren.tumblr.com var adressen!

Läxor i Gideå

Sitter hos Emma i Gideå och ska försöka få lite läxa gjord. Vi har nämligen en svenska recension som skulle varit inlämnad i fredags och en psykologi uppgift som ska in imorn, ingen vila ingen rast. Men den främsta anledningen till varför jag är i Gideå är inte för att göra läxor, inatt är det nämligen dags för den årliga Emmy galan! klockan 1 börjar röda attan visningen, klockan 2 börjar själva galan som sedan slutar klockan 5. Vi ska upp kl 6 eller halv 7. Mycket ansvarsfullt av oss tycker jag!
Nu ska jag tillbaka till min ledaranalys som jag inte alls gör.

Tillbaka till verkligheten

Mitt liv har verkligen fallit tillbaka i sina rutiner. Kliva upp på morgonen, gå till skolan, komma hem, äta mat, ägna kvällen till något mer eller mindre vettigt och sedan gå och lägga sig. Allt rullar på i vanlig takt med fina vardagsguldkorn som gör att det inte känns alltför jobbigt att kliva upp halv sju för att dra sig till skolan. Faktum är att på söndagar får jag alltid lite abstinens och börjar smålängta efter klasskompisarna och vad nästa vecka har att erbjuda. Life is good.


Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan