Min första Glossybox

 
Fick ett trevligt paket på posten igår, nämligen min allra första Glossybox! Beställde den som belöning till mig själv för att jag hade tränat regelbundet i en månad, dock tänkte jag inte till riktigt eftersom dessa boxar kommer i slutet på varje månad och därför blev det mer som en belöning för att jag har tränat i två månader - vilket funkar precis lka bra!

I boxen fanns miniyatyrer av produkterna Batiste Dry Schampoo OrginalMaria Nila Stockholm Swedish Therapy OilMastey SuperPac Intensice Reconstructor ConditionerModelCo Cheek + Lip Tint Rosy Red och ModelCo Lip Enhancer Lip Liner. Tycker produkterna var ok, ska bli kul att testa dom på riktigt! Är over all nöjd med min box och har bestämt att beställa en till nästa månad.

Dygnets för få timmar

Jag vet ärligt talat inte riktigt va jag har gjort med alla timmar på den här veckan?! Dom har bara försvunnit ur mina händer. Jag har inte pluggat, inte fotat, inte skrivit, inte bloggat, men ändå har timmarna och dygnen flygit förbi. Igår var jag i alla fall och åt tacos med Lisa och dagen innan det var jag utslagen från att varit uppe hela natten och sett på Oscarsgalan. Jag kanske har gjort en del saker i alla fall. Men nu måste jag börja ta tag i saker och ting, first off - läsa ut en kurslitteratursbok!!


Fredag

  
 
Följde med mamma på en promenad runt torpet, vi har fått skoterspår uppkörda här så nu kan vi gå på ner till havet och på lägdan utan att sjunka ner allt för mycket i snön. Dock var det ju precis det jag lyckades göra - två gånger! Snön gick ändå upp till knäna på mig och jag blev alldeles blöt om båda benen eftersom jag for ner två gånger, bra jobbat! Djuren blev i alla fall glada för lite sällskap och Jogrimur slickade bort lite av snön som var kvar på mina byxor och då kändes det genast mycket bättre! 

Underbara februarisol

Idag har den fina februarisolen skinit hela dagen. Jag snabbade på med pluggandet, skrev klart uppgiften som jag skulle göra, drog på mig träningskläderna och drog mig ut på en powerwalk i det fina vädret, kunde inte motstå. Senare på kvällen blev det även 2h pingis, och som om det inte var nog med träning drog jag mig igenom ett 20 min styrkepass när jag kom hem! Hade inte planerat att det skulle bli så mycket träning idag, men inte mig emot!

Jag kan inte förstå att det var sju veckor sedan jag verkligen bestämde mig för att börja träna, på riktigt den här gången! Känns mycket mindre, haha, men jag märker verkligen hur mycket bättre kondition jag får, hur kul det är att tävla mot sig själv och hur kroppen sakta men säkert förändras lite grann i taget. Härlig känsla!
 
 

Gårdagens kalas

 
 
Igår hade vi ett litet kalas här hemma, min farbror Mats fyller nämligen 50 år på måndag! Eftersom mamma ska bort då passade vi på att fira han igår med trerätters och fint familjesällskap! Blir lite bortskämd nu med tårta eftersom jag tänkte slinka in hos Mats på måndag och norpa åt mig ännu en till bit... eller två.

My valentine date

 
 
Visade sig att min Valentines date varken blev min kurslitteratur (väntat?) eller Hugh Jackman, istället gav jag mig för min musikal-craving och valde Phantom of the Opera med Gerard Butler. En film som jag inte har sett på flera år men som ligger bland de filmer jag gillar bäst. Jag är en sucker för musikaler, har lyssnar på Les Mis soundtracket sedan jag såg den på bio och därav blev jag väldigt sugen på Fantomen igen. Nä, nu ska jag och Gerard mysa ner oss, käka lite vindruvor och ett chockladhjärta (för kan man undgå alla hjärtans dag utan att äta choklad?).

Glad alla hjärtans dag!

 
Hoppas ni alla har fått en riktigt fin alla hjärtans dag! Själv är jag inte allt för mycket för den här "högtiden", men å andra sidan är extra kärlek aldrig fel, kom bara ihåg att visa det mer än bara en gång per år! Det återstår och ser vem min "valentine" ska bli för kvällen, just nu står dusten mellan min kurslitteratur och Hugh Jackman... ni kan ju gissa vem som lockar mest! Var snälla mot varandra och sprid kärlek omkring er!

Från en sötnos till en annan

 
 
 

Fotoassistent?

 
Den här sötnosen var med när jag skulle fotografera Sofie. Fungerade faktiskt ganska bra som fotoassistent, kunde i och för sig inte hålla någon reflexskärm eller så men hjälpte å andra sidan till att få fram massa härliga skratt både hos mig och Sofie. Hundar är alltid så himla härliga och glada så det var faktiskt riktigt kul att få ha med den här sötnosen på fotograferingen och även kunna fånga han på några bilder!

En sån där dag

Idag har det verkligen varit one of those days. Jag har åkt en berg och dalbana med umeå universitet, österlens folkhögskola och csn bara för att falla tillbaka till som det var från början, förutom tusen kubikliter energi fattigare. Ingenting som egetligen hände, bara som kunde ha hänt. Ingenting att vara ledsen eller upprörd över, men ändå känner jag mig bara så trött och less. Längtar till en morgondag som känns enklare än idag, vill bara ta det lugnt och dricka te, kanske baka någonting, känna mig som en riktig tant! Säg aldrig hej förrän du har hoppat över bäcken, är ändå tacksam att allt som händer ger en erfarenheter.
 

Sunny day

Efter att ha spenderat en helg i Umeå med fina vänner och fördrivit kvällarna med att kolla på poerty slam och spelat brädspel var det ändå ganska skönt att komma hem. Jag är i grund och botten en sådär lite tråkig hemmatjej som älskar att sitta hemma med tända ljus, glo på tv-serier och bara vara, men visst är det störtkul med en utflykt lite nu och då också!

Idag har det som rubriken lyder varit en riktigt fin sunny day. Dock låg jag kvar i sängen ganska länge och när jag väl kom ut höll solen på att gå ner, men det gjorde absolut ingenting. Trots min sega förmiddag och inställning drog jag mig ut på en springtur, och det gick som hejsan! Fick en ny personlig bästa tid/km och sprang den sista halvkilometern hem (mest utförsbacke, men ändå!). En bra slut på veckan helt enkelt!
 
 

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan