Beautiful Beast

 
 
 
kostymdesign av Anton Hörnfeldt ♥

Komplettering krävs

Började min morgon med det, "Komplettring krävs", fick det som betyg på min senaste skoluppgift. Så det var bara att plocka fram böckerna igen och komplettera så mycket jag kunde. Konstigt nog blev det här nästan temat på hela dagen, åtminstone på mig. En sådan dag då allt blir lite halvdant, man är lite seg och hjärnan hänger inte med i svängarna, hade kunnat stämpla "Komplettering krävs" i min panna känns det som.

Men en ny härlig dag väntar imorgon fullspäckad med massa saker! Ska in till stora staden Övik för plasmagivning, sedan en lunch med mina bästa Emma och Rämsy plus en (välbehövlig!) klipptid inbokad, sedan på kvällen drar Lisa och jag ner till Härnösand för att se Norrdans uppsättning "Two duos & two trios" där fina Anton har gjort kostymerna. Fullspäckad dag minst sagt, och jag är supertaggad! 
 
 

 
 
 

Don't forget me

 
Det här armbandet beställde jag för några veckor sedan från en tjej som heter Anna KS Åberg. Armbandet kostade 100 kr och pengarna går till hjärnfonden som samlar in pengar till forskning och information om hjärnan och dess sjukdomar. Den här tjejen som jag köpte armbandet av har startat upp ett eget företag, DON'T FORGET ME, och föreläser och jobbar för att Altzheimers ska bli en välkänd sjukdom och samlar ihop pengar för forskning.

Det här armbandet har suttit på min handled sedan dagen jag fick hem det i brevlådan, gör en skillnad du också och köp dig ett armband eller kanske en tröja och stöd forskningen om hjärnan och dess sjukdomar. Besök Annas facebooksida här och gör skillnad.

Äntligen helg!Efter en vecka av en hel del pluggande har jag äntligen lämnat in inlämningsuppgiften och ser fram emot en lugn skön helg. Idag har jag slappat framför datorn och sett på tv-serier, sedan dragit mig ut på en springtur och ett styrketräningspass och nu väntar den efterlängtade fredagsmiddagen. Är så glad att trots att jag "går hemma" hela dagarna så har jag fortfarande kvar den underbara helgkänslan, för visst finns det ganska lite som slår en ledig fredag?

Slapparduon

Ännu en dag har flygit förbi och än en gång känns det som jag inte har gjort någonting, fast jag egentligen har det. Imorse hann jag med att plugga lite innan jag satte mig i bilen och körde farmor till hennes synundersökning. Körde sedan hem henne, handlade, åt mat och sen en kortis promenad eftersom övrig träning inte blev av pga. tidsbrist och oskottade vägar. Till sist blev det slappande i soffan med katten i knät medan vi hejade fram modo, tyvärr räckte det inte hela vägen men på torsdag laddar vi på nytt igen, röd är glöd! Så trots att dagen bara försvann hann jag med en del ändå. Lustigt.
 
Kissen och jag som tokslappade i periodpausen.
 
 

Long time no see

Den här veckan har jag verkligen varit hur dålig som helst på att uppdatera bloggen. Kameran har legat tryggt och säkert på mitt överfulla skrivbord och jag själv har försökt få ihop det med plugget, hållit igång med träningen samtidigt som jag har umgåtts en hel del med mina fina vänner. Bloggen har helt enkelt fått haft ett litet sportlov, men nu är den på gång igen! 
 

Tips på mellanmål?

  
 
Har ni där ute några bra tips på goda och simpla mellanmål? Har märkt att nu när jag har börjat tränat har också min ämnesomsättning ändrats med mina nya vanor. Från att kunna ha klarat mig på en stadig frukost, någon banan eller liknande på eftermiddagen och sedan en redig middag behöver jag nu några mellanmål under dagen också för att inte gå hungrig. Så om ni har några tips på mellanmål, stora som små, så tipsa mig gärna eller länka till er blogg om ni har nått recept och så! Här ovanför ser ni två av mina favvomellisar, nyponsoppa och smoothie, mums!

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan