Inte längre bostadslös!

Hipp hipp hurra, jag är inte längre bostadslös i Uppsala! Jag ör nu ägare till ett korridorsrum i en av Flogstas många korridorer. Jag bor, eller rättare sagt ska bo, i hus 7 på 6e våningen. Förhoppningsvis kanske det lindrar min höjdskräck lite grann. Eller inte. Dessa korridorer har man ju hört både det ena och det andra om. Allt från superbra samanhållning till att man snor mat från varandra. Jag kan bara hoppas att jag kommer till en vettig korridor med vettiga människor. Rummet är mitt från och med 1 augusti, mina saker kommer att bo där från ca 9 augusti och jag kommer väl bo där från och med slutet av augusti någon gång (åker ju till USA den 14e, därav att vi flyttar ner mina grejer så tidigt). Hur som helst är jag väldigt glad över att jag har fått en bostad, att jag slipper hetsen och stressen över att söka, hoppas, tacka ja och få ett nej tillbaka dag in och dag ut. Håll tummarna för att jag hamnar i en fin korridor!

 

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan