Semmeldagen



Idag lyckades jag med att kliva upp senare men ändå komma tidigare till jobbet, fråga mig inte hur jag gör. Det resulterade i alla fall i en liten promenad bland några bostadshus innan jag sedan gick in på kontoret. Låter tufft att gå på jobbet och kontoret, haha! I slutet av dagen bjöd fina Emelie oss på semlor som var väldigt stora och väldigt goda, kan erkänna att jag fick en semla nu ikväll också, bästa fikat just nu!

Och ingen dag ska gå förbi utan att jag halv irrar bort mig någonstans. Idag var det Östermalms tur att råka ut för mig i min jakt på ett Swedbank kontor som kunde tillstå mig lite kontanter (eftersom mitt kort fortfarande är i Tönnebro, det kommer dock imorgon). Ett läskigt renligt kontor hade dom där jag kände mig som en medelklass nolla när jag kom pustande uppför trapporna sådär härligt halvsvettig som man blir av vinterkläder inomhus. Inte nog med det så öppnade en supersnygg tjej dörren och förklarade trevligt för mig att de inte gav ut kontanter efter klockan tre, tack sa jag och gick min väg. Solna och Gamla stan igår, Bromma plan och Östermalm idag, vad ska jag nu hitta på tills imorgon?

Kommentarer
Kommentar av: Victoria
2012-02-22 klockan 21:50:59

Åh, vad roligt det måste vara att få praktisera hos fina Emelie! Bästa praktikplatsen!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan