All work work

Jag säger som Lisa; Livet är just nu fyllt med fruktkoder på ICA!

Massa massa jobb nu dom senaste dagarna, men inget jämfört med nästa vecka! 4593, 4252, 4011, 4629 och många många fler sifferkombinationer snurrar runt i mitt huvud hela dagarna, och när det inte gör det funderar jag över vart tusan alla varor står någontans eftersom jag alltid blir osäker så fort en kund frågar.

Goda arbetskamrater och god jobbvilja gör livet gött ändå! Längtar efter mina två fina lediga dagar nu i helgen, det ska bli riktigt skönt. Tror jag ska spela en massa gitarr, se massa bra filmer, äta onyttigt, kanske göra nått vettigt och bara vara. För vet ni vad? Trots jobb och slit, så är det ändå sommarlov!

Lisa i balklänning


Balen

En regnig dag som denna tycker jag det passar ypperligt att lägga ut massa fina bilder från Lisas bal! Visst visst, den var typ för flera veckor sen men det låtsas jag inte om, bilderna kommer nu i alla fall :) Alla var så fina och det var sjuuukt mycket folk där, ganska galet.

Hemma från Rom

Vet inte ens om jag nämnde att jag for iväg till Rom, allt gick så snabbt, men nu är jag i alla fall hemma igen välbehållen med en otroligt kelsjuk katt vid min sida! Ska såklart lägga upp bilder från vår fina lilla semester (och även balen och Stockholm) men just nu ska jag njuta av massor med sömn och att det inte är dödens hett utanför fönstret!

Voy a viajar a Estocholmo!

Efter att ha latat mig halva dan, åkt in till stan för att se på balen, latat mig lite igen och packa allra sist, så känner jag mig ganska redo att åka iväg till Stockholm! Åker ensam ner imorn och går på inspirationskursen som hålls av Emelie Ohlsson men på måndag kommer Lisa och joinar mig där nere i söder!

Inspirationskursen känns som om den kommer bli väldigt givande men samtidigt är det lite scary att åka dit alldeles ensam. Men jag tänker såhär, om jag klarade av att börja gymnasiet utan nån jag kände så klarar jag tammetusan det här också! Det kommer förmodligen bara bli skoj alltihopa!

På tåget ner imorn ska jag försöka att få lite gjort på historia uppsatsen. Har låtit den ligga nu ett tag men efter ett snack med min lärare så känns det som att det är dags att ta tag i det nu och göra klart skiten! Inte skjuta upp den nå mer så att den förstör mitt sommarlov!

Studenten!

Kära Lisa o Co. tog studenten i fredags. Hade inte riktigt fattat det tror jag, och har fortfarande inte riktigt fattat. Känns som om allting gick så fort! När vi stod där och väntade så var det för det första förjävligt varmt, nästan så att man kokade upp och förvandlades till vattenånga.

Sen kom dom äntligen ut på trappan och trots att jag inte såg Lisa först så fällde jag några tårar. När studenterna sen drog sig till sina respektive familjer och jag fick krama om Lisa, så brast det! Tog toksnyftade en liten stund mot hennes axel. Allt blev bara tårar av otrolig glädje och svidande insikt att hon inte längre skulle stå uppe på 300 och skratta så det dånade i hela ljushallen. Så småningom hann jag till att krama Henke, Anton, Malin, Johanna och Julia också. Galet galet galet var det. Träffade på lite andra roliga bekanta ansikten både i form av klasskamrater, föräldrar och lärare!

Sen hoppade studenterna upp på flaken och for iväg runt hela Övik. I början jagade vi efter dom lite men efter ett tag satte vi oss vid Örnparken och såg dom fara förbi lite då och då. Fick höra "Ett år kvaar!!" så många gånger att jag för ett litet tag nästan trodde att det var mitt namn.

Älskade studenter. Otroliga vänner.
Nästa år är det vår tur!

 

  

 

  
Hektiska dagar!

Det har varit väldigt mycket dom här senaste dagarna, men mer eller mindre bara bra och roliga saker! Onsdag vandring, torsdag avslutning + klassmys, idag Lisas student, imorn Lisas bal och på söndag åker jag till Stockholm! Galet men kul! Är ganska trött nu efter allt firande, körningar och annat så jag ska bara däckad i min säng och ladda inför imorgon då jag försöka göra en kraftansträngning och lägga upp massa bilder på bloggen!

Precis som jag.

Sätt dig inte på vagnen och åk efter mig, spring med mig istället, hjälp mig så hjälper jag dig.
För varje gång du drar vagnen med mig, springer med mig, så blir det också roligare.
Nu fasar jag lite för att dra vagnen, för jag förväntar mig att du bara ska sätta dig på den,
istället för att kämpa med mig. Självklart inte medvetet, men det bara blir så.

Jag vill komma fram och känna att vi har kommit dit tillsammans.
Till nästa gång; Spring med mig!

- - -

Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå.

Det kallas tvivel, det där som stör.

Mösspåtagning

Idag hade de fina treorna mösspåtagning på skolan. Det innebar att vid elva tiden kom alla studenter med hattarna på och skrek en massa till alla, mot alla om alla. Efter att hämtat kameran och tagit skydd under en våning för att vara säker på att inte träffas av en vattenballong såg jag Lisa och började fota som jag hade utlovat. Som tack fick jag: "Ett år kvaaar, tjalalalala". Jag började gråta, en eller två tårar lät jag falla, för när jag såg Lisa och alla andra fina vänner där i sina studentmössor slog det mig verkligen att dom går ut i år och lämnar gymnasiet bakom sig. Så fint och så sorgligt.

Efter skolan kom Emma och Evelina för att jobba på geografin. Det gjorde vi inte. Tror ingen av oss har någon riktig ork och just idag kände jag mig ganska less och irriterad på det mesta. Vid sju blev det möte och hejsvejs så for jag till Hornön för att köra Lisa och co. till krogen (jag såg Anna på vägen och tutade, hon vinkade. Det var typ bäste på hela resan, jag blev så glad och nöjd!).

Nu ska jag springa ner, kasta mig på en madrass och se på Vänner med käre Bror som kom hem idag.
Det känns bra att han är hemma för min bror är så bra som en bror kan bli!

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan