Because i love stuDYING


cdon.com paket

Idag damp det ner ett fint cdon.com paket i min brevlåda! Det damp ner ett fint cdon.com paket igår också men hann inte blogga om det. Då kom mina fina hörlurar och idag kom alla dvd:er och cdskivor som jag hade beställt. Jag är ett happyface!

// Becka

Before IC fashion show

Här kommer lite bilder från innan IC fashion show!
Evelina, Markus, Rämsy, Emma, Marre och jag var ute o fikade och åt innan själva modevisningen började :)


Hittar en himmelsk drog

När jag kommer hem från skolan tänker jag alltid "Åh, det där borde jag göra idag!". Men allt som oftast slutar det med att jag inte gör någonting alls av dom grejer jag har tänkt att göra. Idag har jag i alla fall lyckats med att lägga ut lite bilder från IC fashion show på facebook. Jag tänkte jag lägger ut från själva showen där och bilder från innan showen här, sounds good?

// Trötter

Shoo!

Har en väldigt rolig dag med mina fina vänner. Jag har sån tur som har er.
Ic Fashion show var awesome.
Tog 627 bilder.
Behålde 331 st.
Nu ska jag sova för jag är trött som en apa.
Bildbomb får bli imorn.

// Becka

Jag räknar; tre, fyra, fem

Jag har varit väldigt trött idag och är det fortfarande, MEN jag kom på att jag inte har skrivit filmkunskapen än, bra Becka! Ska mata kaninerna, borsta tänderna och sen ta tag i det. Längtar lite tills den här veckan är slut, eller till lovet i överhuvudtaget. Det är nämligen lite förmycket läxor och prov jst nu för min smak. Tror vi har haft eller ska ha prov/redovisning varje dag den veckan utom en eller två dagar. Enligt mig är det lite crazy.

Jag kan också meddela er att jag inte har kommit ur min 24 bubbla än, som nu är en sörjande bubbla. En bubbla som gråter. Men jag försöker gå vidare (jag pratar som om jag har förlorat en bästa vän). Borde börja se på en ny serie men jag vet inte ritkigt vad jag är taggad på just nu... kanske borde se om alla väner säsonger, igen!

Tills vidare så tycker jag att ni ska avnjuta den här fina tributen som dom gjorde på Emmygalan till 24!// Becka


Goodbye twentyfour

Jack Bauer: "When you first came to CTU, I never thought it was going to be you, that was going to cover my back all those years. And I know that everything that you did today, was to try and protect me. I know that.
Thank you"

Nu är det gjort, nu är det slut.
Tårar har fallit för sista avsnittet på 24.
En av världens bästa, mest välgjorda Tv-serier.


De e de bäste de!

Igår var belv det skräckfilms kväll!
Det var jag, Rämsy, Emma, Evelina och Markus. Vi käkade pizza, hade rundtur i Markus hus (som var väldigt stort och lyxigt ska jag säga er!), såg på film och hade djupa samtal. Vi hade hyrt The strangers (som jag inte tyckte var så bra), Them (som jag inte heller gillade så mycket, haha), Black Sheep (som var väldigt konstig, dock underhållande!) och Lejonkungen (som var lika bra som vanligt, hallelujah <3).

Dum som jag var tog jag inga bilder, den enda bilden som togs var med Rämsys Iphone (bilden finns på facebook). Vi fick väldigt lite sömn också så jag är väldigt trött och skulle inte ha någonting emot att gå och sova nu MEN, jag har bara ett avsnitt kvar av sista säsongen av 24 OCH jag har prov imorn. Så jag ska tvinga upp ögonen och kämpe lite till!

// Becka


I'll give you solace


Modell: Marielle B
Kamera: Nikon D90, nikkor 50 f/1,8


"When you go, I'll go with you. Around the sun, across the moon. When you fall from your sky, I'll be falling too"
Andreas Johnson - Solace


"She drank poison, now it's too late..."

Det har varit en händelserik dag idag och det känns som om den har varit mycket längre än vad den egeltigen har varit... på ett bra sätt. Still, weird feeling.

Jag har hunnit med utvecklingssamtal, tandläkaren och framför allt; Hamlet!
Vår Hamlet redovisning ägde nämligen rum idag i aulan. Måste säga att det gick riktigt bra trots att vi inte hade hunnit tränat in det (tror vi hade läst igenom hela en gång). Alla var välsigt duktiga och det var ett väldigt roligt moment att göra eftersom alla verkligen bjöd på sig själv!

Hur kul är det inte när man går från skolan med en glad känsla i magtrakten? Jag ska säga er att det är väldigt kul! Här hemma har jag bara tagit det lugnt, vilket jag nästan tycker jag förtjänar. Jag har bara sett på 24 (Ja, jag har superabstinens!), bakat kladdkaka och... ja, chillat helt enkelt.

// Hon som kommer drömma mardrömmar om Ofelia.

Det bara blev så

Efter att ha sett på 24 ett antal minuter (host!) gick jag ut ut mitt rum och fann mamma framför TVn.

Jag: Vad kollar du på?
Mamma: Irene Huss
Jag: Är det spännande?
Mamma: Jaa

Mannen på TVn som var en "doktor" skulle just he in nått i patientens dropp. Då kommer en sköterska in och kommer på honom, "doktorn" knuffar sköterskan ut vägen och springer.

Jag: HAHAHAHAHA!! Gud va dåliga skådespelare, hahah, svensk film alltså...Konsten att förstöra någon annans filmkänsla.


Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan