Photoshoot - Marre

         



       



        





Allt gick jättebra! Marre var jätteduktig som modell även fast hon inte hade varit det någon gång förut.
Kommentarer uppskattas!
Fotograf: Rebecka Vigren
Modell: Marielle Buhr

// Becka

Tävling



Tema: Glädje
Jag är med i en tävling hos Michaela Dahlström där man har chansen att vinna en reflexskärm.
Temat är glädje och jag tycker att det här fotot passade väldigt bra in. Det är taget i Ådalsskolan fotostudio i slutet av November förra året. På bilden är det Paulina och hennes pojkvän Jesper.
Tävlingen arrangeras av Michaela Dahlström i sammarbete med tvspelsweb.se

// Becka


Dockstadagen

Igår var det alltså Dockstadagen! Även fast jag kände mig riktigt stressad så var det så kul och så bra arrangerat.

Dan började med att jag klev upp, duschade och for sedan vidare till Anton. Där snörade jag hans korsett som han skulle ha på modevisningen senare på dagen. Efter det kom resten av hans modeller och jag hann med att fotografera Elisabeth innan jag var tvungen att fara upp till Åsa för att göra iordning Fricka inför ponnyridningen nere på Dockstadagen. Efter att ha borstat henne var jag så stressade jag ner till Dockstadagen igen för att se Antons modevisning och höra när Bea sjöng. Båda två var skitbra!

Sen for jag upp till stallet igen för att kasta på sadeln på Fricka och rida ner till hockeyplan. Medan jag red så ringde Gabbis och sa att hon snart skulle sjunga. Jag fick smått panik och drev på Frixon ännu mer. Jag gav henne till Anna-Lena nere på planen och sprang sedan upp till scenen. Det visade sig agtt det var ett tag kvar innan det var Gabbis som skulle sjunga. Jag hann till och med med att dela ut allsångspapper innan hon började sjunga. Hon sjöng (som vanligt) jättebra!

Efter det så drog jag mig ner till hockeyplanen igen för att rida hem Fricka. När jag hade dumpat henne i hagen åkte jag ned till Dockstadagen än en gång för att kunna gå på marknaden. Jag, Carro och Gabbis gick runt där och köpte sockervadd, testade fula solglasögon, träffade gamla vänner (B.l.a Jesper) och gjorde annat skoj. GISSA VAD JAG HITTADE NERE VID ETT STÅND?! EN RÖD PELLE!!! Så jag köpte den! Fatta, jag har inte sett en "pelle" på säkert mer än 10 år!!

Hastigt och lustigt så bestämde jag och Gabbis för att fara på bio på kvällen. Så jag fick åka upp till henne på hennes moppe och fick äta med hennes familj och Johannes & Ella. Vi åt tacos (såklart), alltid lika gott. Sen kom Andreas för att hämta oss och köra oss till Övik. Där hämtade vi ut våra biljetter och gick sedan ner till LEKPARKEN (wiiieeeee) innan bion började. Där snurrade vi på allt som gick att snurra på och åkte ruchbana. Det var sjukt skojigt! Sen såg vi på Harry Potter. Den filmen var faktiskt jättebra, mycket bättre än dom tidigare och mycket roligare.

                     
Korgen med pellar            Vi i solglasögon                       Traktor taxi    

                   
Mina pellar :)                             Gabbis o jag på             Gabbis fina "hjälm"
                                                     Gabbis moppe


Höhö, ursäkta mina fina kommentarer i början :)

// Becka

20 Juli

Tänkte bara lägga in ett grattis inlägg till Em som har fått sina tvillingar nu! Känner henne inte men har läst hennes blogg ett tag nu och det är en av mina favoriter. Alla lyckönskningar till henne i alla fall!

// Becka


18 Juli

Det är väldigt jobbigt att titta på film!
Såg nyss "Armageddon" på datorn och gissa vad... jag böla som ett litet barn. Förut så grät jag nästan aldrig till filmer men nu gråter jag till varenda film jag ser ju! Armageddon, Marley and Me, Brotherbear m.f . Jaja, jag rår ju inte för det. Undra bara vad det är för ventil som har öppnats i mina ögon.... hm.

Idag har jag varit på hästhoppning i Övik hela dagen. Fick några schyssta bilder som jag lägger upp på bloggen snart. Men allt har sitt pris, jag blev JÄVULSKT bränd på köpet! Båda axlarna helt röda och ansiktet också. Det bränner skitmycket på axlarna, näsan och kinderna... det blir bara till att stanna inonmhus imorgon och försöka överleva hettan.

// Becka

16 Juli

Idag skulle jag egentligen vara ledig men istället blev det jobb på ICA. Jocke och jag gjorde nämligen iordning stenröset vid ICA... eller försökte. Det var så JÄVLA jobbigt. Ta bort alla jävla stenar, ta bort allt jävla ogräs, gräva i den förbannade jorden och bara stöta i dom där jävla stenarna hela tiden! Vi blev gaaanska less kan jag tala om. 4h och vi blev inte klara. Vi ska fortsätta jobba på det imorn, suck.

Sen efter maten så kände jag mig väldigt kreativ och gjorde mig själv en snygg t-shirt! Okej, t-shirten hade jag köpt på Lindex igår (jag var i stan igår) och mina fina textilpennor som jag hade inhandlat på Clas Ohlsson. Så jag blev som sagt kreativ och gjorde mig själv en tröja och här är resultatet!

Btw, här är en bild på mina nya skor också!

   

// Becka

Alexander Rybak

Jag såg nyss Alexander Rybak på "Allsång på Skansen" och tänkte skriva lite om vad jag tycker om honom. Eftersom jag inte såg Eurovision så har jag knappt hört Fairytale eller något sånt så jag har inte haft någon som hels uppfattning om honom. När han kom in på Skansen och skulle sjunga Fairytale så kom han i en vit t-shirt och jeans! Det är inte riktigt vad jag trodde han skulle ha på sig (ni vet man tror ju att dom ska ha värsta kläderna på sig). Det gjorde i alla fall mig väldigt glad. Sen sjöng han. Låten och så var inte så bra tyckte jag, mest bara tråkig. Sen skulle han sjunga allsång och han sjöng "det gåtfulla folket". Det vart jätebra och han gick runt i publiken. När han höll på att gå runt så fick han en blomma av någon, troligtvis tjej, i publiken och sedan på slutet när han gick förbi en liten flicka och gav henne blommorna. Vilken jordnära kille, det gillar jag!

// Becka

13 Juli

Nytt inlägg... finally.

Vet att jag har varit dålig på att uppdatera här, jag ber om ursäkt.Det är mycket som jag inte har hunnit skriva om t.ex picknicken med kören (bilder finns att se här. det var skitroligt!), övernattningen hos Gabbis, maten hos Lisa, drygandet med Lisa på hennes Spotify o.s.v. Känner att jag inte orkar skriva det nu, det känns lite avlägset.

I alla fall så har jag jobbat idag. 9-14, väldigt skönt pass så jag är hel nöjd. Efter jobbet gick jag till Anton och skulle vara lite social men jag var jäävulskt trött och han hade mycket jobb för sig så det vart inte så socialt, men trevligt ändå.
Alldeles nyss såg jag klart "Brother Bear 2", ni kan ju gissa vem som gör en röst i den filmen? PATRICK FREAKING DEMPSEY <3 Jag är lycklig. Filmen var rätt Okej men det var inte så bra musik som det var i ettan och handlingen var inte lika bra, men som sagt, helt okej!

Förresten, har ni märkt att jag börjar varje inlägg nu för tiden med fet stil? Jag gillar det. Jag tycker att det blir lättare att läsa hela inlägget då, annars är det så lätt att bara hoppa över det.

// Becka

9 Juli

Jag vill promenera, jag vill promenera, jag vill promenera!
Jag älskar regnet men nu är det nog med regn. Jag behöver en promenad. Bara lyssna på den bästa musiken som finns och promenera långt. Dumma regn...

// Becka


8 Juli

Morgonen började kl 11 med att lasta två unghästar. Det gick faktiskt bra och jag fick bra beröm av Åsa. Sen drog vi iväg till vetten med dom för att sedan lasta av dom och gå med dom till hagen och så. Det var ju lite svårare än vad det låter, det var några stegringar och bakåtkastningar men ändå så var dom väldigt duktiga. Nikodemus och Camino, söt-pojkarna.

Sen kom jag hem och åt frukost (vid 15.00). Åt middag med familjen och la mig i friggen och tydligen somnade för en liten stund. Selma och Johan kom och väckte mig och jag lekte med dom i nån timme. Dom åkte hem och jag gick o satte mig i friggeboden igen och såg på filmen "Code Mercery" (eller vad den hette?!) som gick på 6:an.

// Becka

7 Juni

Vilken dag...
Idag skulle jag EGENTLIGEN ha jobbat på ica från 13-18 men jag for aldrig. Jag vaknade nämligen idag med lite ont i magen som blev VÄLDIGT ont i magen. Jag skojar inte när jag säger att jag låg på badrumsgolvet och ville nästan svimma bara för att slippa känna. Ett tag var det outhärdligt, jag höll på att svimma och spy på samma gång. Men jag ringde mamma (och lät helt död) men hon kunde inte komma hem från jobbet så då ringde jag Marre (då lät jag bara halvt död) och hon kom över. Jag drog mig upp till Andreas sovrum och när Marre kom blev det mycket bättre, min räddare i nöden!

Sen så pratade vi en del, såg på film och spela lite Skip-Bo innan mamma körde hem Marre (eftersom det regnade så mycket). Sen kollade jag på lite mer film, ringde Jocke för att höra om det blev nått jobb imorn vilket det inte blev. Fick även reda på att ica-bilen inte hade kommit förrän 16.30 (!!). Sen så har jag suttit ute i friggeboden och myst.

Låt mig bara säga att en hårtork är mer använbart än bara till håret. Så mysigt att bara vrma fötterna eler använda den som vetevärmare, mums. Och det bästa av allt, den är transportabel  (är det ens ett ord?!).

// Becka

6 Juli

Stockholm den 14 Augusti då, eller hur Brorsan?!

Nu har vi bokat TÅG (japp, vi e miljövänliga!) och hotell inför Sthlm nu. Det blir helgen den 14-16 Augusti. Jag längtar. Det nästan bästa med alltihopa var att det inte alls blev så dyrt. Det blev bara 1216kr, och då är det resa (tur&retur), hotell med frukost och SL.kort! Hur nice är inte det då? Så jag är glad glad glad. Vi har inte bestämt allt vi ska göra förutom en sak som jag kom på, vi ska gå på alla gator som finns med i Monopol! Det var min idé, ja. Sen får vi se om vi får åka open top buss (det är sightseeing) gratis (Andreas känner han som äger bussföretaget), om vi får det så gör vi det också! Sen vill jag gärna åka ut i Sthlm skärgård men jag tror bara man kan komma till Vaxholmen eller nått, får se hur det blir. Kanske blir det grönan också, hu för alla läskiga berg-och-dal-banor!

// Becka

Öppen hand allt rinner ut, vad hade du väntat dig?

Underbar underbar underbar låt. Bäst.



Svara: fick du nog?
Ja det fick du nog
Har du lärt dig att stå vid ditt ord?
Sånt imponerar mer än ett leende
Här är ett avtryck som sitter
längre än det du redan gjort
Kent - Avtryck

// Becka

4 Juli

Idag har det varit Skulefestival. Svängigare än vad det var igår i alla fall. Ansiktsmålning idag igen, det gick bra men jag tror vi alla blev lite less mot slutet... jag blev det i alla fall. Jag tyckte det gick sämre idag än igår men tydligen inte. Whatever, det jag inte gillade riktigt var när hela vårt tält blev en mittpunkt för alla ungdomar... då gick jag därifrån, jag gick till fikastugan där jag satt en stund och lyssnade på Åsa när hon snackade med nån gubbe och sedan kom Clas o snackade på, trevligt trevligt.

Det kom en jätte söt pojke (ca 5-6 år) och ville bli målad. Han hade inte valt vd han ville bli målad till så jag frågade om det var något speciellt som han ville bli och vet ni vad han sa? Han sa: "Nee.. jag vill bara måla ögonfransarna." Sagt och gjort så målade jag hans ögonfransar och gissa vilken färg han ville ha på dom, gula! Söte pojke finns det seriöst inte! Det slutade med att han gick därifrån (jättenöjd) med sina gula ögonfransar men också en stjärna på en kind och en trumpet på den andra.

Sen målade jag en liten tjej (3-4 år) till pirat! Hennes bror hade målat sig till det och då så skulle hon ju såklart också vara pirat! Hon sa nästn ingenting medan jag målade utan det var mamman som pratade. när hon var färdig skulle hon i alla fall titta sig i spegeln och först så stirrade hon bara på sig själv och sen kollade hon lite till höger i spegeln hon så sa hon: "PAPPA!!!" och log jättemycket. Hennes pappa hejade  tillbaka lika glatt. Sen frågade mamman och den lilla tjejen skulle tacka mig men hon bara skakade på huvudet, sööööt eller vad?!

Och på tal om ingenting, idag kom jag på: Förhållanden är så jävla överskattat!

// Becka

Barnkalas och Tandläkartid

Nu har jag varit på barnkalas och till och med fått reda på att jag har en tandläkartid imorn. Det passande ganska bra faktiskt eftersom jag ändå ville in till stan och shoppa, det sägs vara väldigt mycket rea nu...mums!

Barnkalaset gick bra. Det var massa dryga barn där också men jag ignorerade dom mest. Selma vart jätteglad över sitt tält och sin prinsess sovsäck MEN hon hade fått ett tält och en sovsäck av Ante och Kickan också... Fail. Tälten såg ungefär likadant ut men den sovsäck som vi hade köpt var mycket finare. Johan blev också överlycklig över sin döskalle-boll som han fick av pappa (varför blir ingen förvänad över att min pappa ger bort en boll i present... :)).

Sen kom jag hem och dissade Anton på hans powerwalk (vi skulle gå tillsammans), men jag var ganska trött när jag kom hem och käne att jag bara skulle dra ner på hans tempo om jag skulle ha förljt med. Istället fick en övertaggad Jogrimur gå ut och springa i koppel och äta gräs medan mamma o jag spelade lite badminton med våra proffsbollar!

// Becka

1 Juli

Jag är jävligt trött, jag är jävligt hungrig. Det resulterar aldrig i något bra så därför tänker jag sitta på mitt rum och lyssna på bra musik HÖGT, snäsa åt alla som försöker prata med mig och andra obra saker tills jag får mat. Köttbullar, jag tänker tacka den underbara person som kom på köttbullar.

Varför blir allt mycket högre när man är sur/less? Om man ska lägga ner ett block til exempel så drämmer man ner det i bordet istället, man njuter av ljudet när man tappar något tungt i marken och musiken som man lyssnar på blir automatiskt mycket högre än vad den brukar.
Ännu konstigare är att mammor kan göra allt mycket bättre genom att bara säga några ord till en. Det är ett konstigt liv vi lever.

"Why don't you give me some love?
I've taken ship-load of drugs.
I'm so tired of never fixing the pain.
Valium said to me,
I'll take you seriously,
And we'll come back as someone else,
Who's better than yourself."
- James Blunt - Give me some Love


// Becka

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan