31 Oktober



Today is that day!
Nu drar jag alldeles strax iväg till Sundsvall för att shoppa och framför allt, se på Ladies Night!
Synd att jag är lite krasslig men annars är humöret på topp!
iiiiiihhhhhh! <3

// Becka


28 Oktober

Imorse vaknade jag hos Bea efter övernattning där. Marre och jag åt frukost (eftersom Bea redan hade ätit när jag o Marre klev upp) och efter det så promenaerade jag med Anton hem till mig för att ha photoshoot!
Trots att varken jag eller han hade särskilt mycket energi till det så gick det ändå bra och vi fick några snygga bilder ;)
Nu ikväll har jag suttit o käkat lösgodis, sett på Aladdin och sett på massa gamla Greys Anatomy klipp från alla säsonger. Längtar till fredag när det kommer ett "Derek-centrerat" avsnitt, mums!
Sen var det egeltiben tänkt att jag skulle fara till stan (höll på att skriva satan) imorgon men jag känner inte att jag har nån lust eller så så jag stannar hemma!

En bild från idag

Foto & Redigering: Jag | Modell: Anton. H

// Becka

26 Oktober

Idag har jag mest bara suttit inne och tittat på film. Vaknade kl 11.30, duschade, bakade scones till frukost och sedan har jag mest bara sett på film... såå mysigt :)
Dom här har jag tittat på i alla fall:

Enchanted (Förtrollad): Den här filmen va så himla bra (kanske för att Patrick Dempsey spelade en av huvudrollerna?). Men det handlar om en prinsessa som trollas bort till vår värld och bli kär i Robert (Patrick Dempsey). Riktigt mysig och lättsam film! 

Freedom Writers:
Filmen handlar om barn som är med i gäng och har haft en taskig uppväxt m.m som hamnar i samma klass med en lärare som vill göra allt bättre för dom. Trots att dom i början hatar varandra och håller sig till deras gäng så blir dom en enda familj. En rätt bra film men den var 2h lång och jag blev lite lite less... jag gillar inte riktigt sånna här filmer som man måste vara med i hela tiden för att förstå handlingen men jag såg den mest bara för att Patrick Dempsey var med i den ;) Men okej var den.

Lilla sjöjungfrun:
Vad finns det att säga? En av de bästa Disney filmerna som finns, oerhört söt och charmig. Mums!

   

Imorn ska jag se på Aladdin och så blir det säkert massa andra filmer också!
Just det, jag behöver tips på nya filmer jag kan se! Gärna romantiska komedier eller liknande ;)

// Becka


23-25 Oktober

Fredag
Idag for jag och Marre bort till Nordingrå (vi fick skjuts av Bea! ;)). Där hoppade vi runt och umgicks med massa människor, bl.a Karro, Enja, Kajsa, Fille med flera! Det var riktigt roligt att träffa alla igen. De flesta skulle sova över där på Snickris men Marre och jag for hem.. vi skulle ju på bröllopp dagen efter! Men kul va de i alla fall!

Lördag
Sovmorgon och sedan blev det bröllopp! Anna och Björn gifte sig, riktigt mysigt och fint bröllopp! Sen kom Gabbis och Carro upp ur ingentans, woow (fast jag känner att jag börjar bli van vid deras uppdykanden och överraskningar nu ;)). Efter att vi hade serverat när alla fikade så åkte jag hem till Gabbis mormor o morfar med Gabbis o Carro och sovde över där!

Söndag
Vaknade och åt frukost hos Gabbis mormor o morfar innan jag for hem igen för att träffa min moster, morbror, mormor och morfar. Lite fika och sånt o sen så for dom. Då passade jag på att se nyaste avsnittet av Greys Anatomy och "Enchanted" med Patrick Dempsey innan jag for till kyrkan för att sjunga på den internationella gudstjänsten. Vi sjöng (som vanligt) jättebra och sen läste jag en text också som också gick bra att läsa.

Nu är jag hemma igen och har sett på "The ugly truth" och nu lyssnar jag (som alltid) på Martin Stenmarck. Sjukt skönt med lov nu i alla fall, jag njuter till fullo! Imorgon ska jag ta en sovmorgon, duscha en lång varm dusch, äta frukost, skriva lite på min novell, spela piano, sjunga högt, kanske ta en promenad och bara njuta av allt. Låter inte det helt perfekt?

// Becka

22 Oktober

Hinner inte ladda upp några bilder från fashion showen, men ni kan få smakprov på två stycken! Enjoy!



// Becka

21 Oktober

Jag hann inte uppdatera bloggen igår (21 Oktober) för att jag var på IC fashion show och kom inte hem förrän sent på kvällen. Det var i alla fall riktigt mysigt men det vart lite drygt på kvällen då Anton hade gått klart alla sina visningar.

Jaja, igår var det i alla fall skola som vanligt. Dock körde vi nutidsfrågor hela samhällslektionen så det var riktigt skönt (det kom en fråga om Kent men tyvärr fick inte jag svara på den (vi körde lag)). Sen så var det inte så många fler speciella lektioner. Så efter skolan så skulle Lisa och jag gå på stan men det slutade med att Lisa och Malin gick åt ett håll och Anja och jag gick åt det andra hållet, sen möttes vi Subway för att käka och sedan gå upp till Nola igen.

Som sagt, showen var bra men "programledare" var snäppet vassare förra året kan jag tycka. Det var kul att det var så många som kom, EN FULLSATT AULA! Anton ägde när han gick och han var faktiskt mycket duktigare nu än förra året (inte för att han var dålig då man ni fattar ;)). Sen på hemvägen satt Enja, Lisa, Malin och jag och sjöng massa gamla barndomsfilms sånger, vilket var urmysigt. Sen så körde vi hem Malin och Lisa. Enja fick komma hem till mig och sova över. När vi kom innanför dörren var klockan typ halv elva, så vi gick och la oss direkt... jag pluggade lite på naturkunskapen medan Enja och Cissi-Lotta somnade under Enjas täcke :)

(bilder från fashion showen kommer kanske ikväll eftersom jag sitter på skolan nu och har inte tillgång till att ladda upp bilder ;))

// Becka


20 Oktober

Idag så hade vi historia prov, det gick rätt okej ändå. Jag får i alla fall G.
Sen så var det inte så mkt mer på skoldan, blev lite (mycket) sur på min Naturkunskap lärare som inte ville ge oss facit på frågorna inför provet på fredag (som jag kommer total faila på).
Vet ni vad Lisa och jag gjorde sen? Vi gick till turistbyrån och köpte biljetter till genrepet av melodifestivalen!! WHHHHIIIIEEE!! Rad 2! Äg!

Sen så var det spellektionen som gick rätt så bra. Jag blev nöjd när jag inte behövde spela ackord och melodi (fastän jag vill lära mig det). Sen kom jag hem och åt o mamma ringde Kristina för att kolla vad vi hade för platser på Ladys, parkett såklart WOHOO!

Nu på kvällen har jag suttit och fixat massa nya låtar till min Ipod + att jag har fixat massa fina album bilder. Fick en länk från Emma där man kan konvertera youtube filmer till mp3-filer, hur fiffigt och smart som helst! Jag älskar det. Man kan ladda ner denna "converter" på http://www.dvdvideosoft.com/.
Så nu har jag massa bra Kent låtar, Martin Stenmarck (MASSA LÅTAR) och en hel del andra låtar också :)

// Becka


19 Oktober

Skön dag ändå. TRots rätt träkiga ämnen och så så blev det en lyckad dag... med lite ångest i.
Historian gick vi bara igenom rätta svaren på frågorna, svenskan gick vi igenom provet och så, spenskan var tråkigast (förvanande?) och sist va det engelskan där vi bara gick ner i biblan för att låna böcker och få reda på provet.

Sen efter skolan hade jag jättetråkigt på stan, stor sucken. Men sen vart det ju kör (jippie!!). Jag tyckte vi sjöng jättebra på "The greatest love of all" men sen gick det mycket sämre på "Under ytan", vi sjunger så tytat på den låten. Sen så satt jag kvar och pluggade medan Magnus mobbade mig och sjöng.

Sen åkte jag o pappa hem och åt mat och här kommer ångesten in (inte i maten dock!). Men istället fr att kanske plugga lite på historian (som vi har prov i imorgon) så har jag suttit och tittat på Bolt! Jättemysig film som jag ska se fler gånger... men jag kanske skulle ha pluggat lite på historian... lite ångest.

// Becka


18 Oktober



Suck. Imorgon är det skola igen, men bara en vecka för sen är det lov <3

// Becka


Martin Stenmarck <3

Så jävla skön artist, älskar han! Kan knappt vänta tills hans nya album den släpps "I månadsskiftet oktober/november", can not wait to hear it! Imorgon ska jag beställa hans gamla album, "9 sanningar och 1 lögn".

Men i alla fall, kolla på det här klippet där han sjunger sin nya singel "1000 nålar" medans han åker "tekopparna" (<3):


// Becka

17 Oktober

Nu har jag sett på (ännu en) romantisk film! Jag tror inte jag kan tycka att en romantiskt film är dålig, jag är sjukt såld på dom!! I alla fall hette den "He's just not that into you" och var riktigt bra. lite seg i början och så kanske men jättebra och SÖT ändå!

Igår övernattade jag hos Lisa. Vi åt tacos (som vanligt), såg på Idol, tittade på kvarteret skatan klipp, såg på Michael Jacksons musikvideo till Thriller (GRYMT LÄSKIG!!) och hade allmänt trevligt. Sen idag så klev vi upp kl 13 och sen åt vi frukost och spelade kort. mys-pys. Sen övningskörde jag hem från Lisa och när jag kom hem så möttes jag av ett: "Rebecka!!! vi har väntat på dig jättelänge!!!" det var lilla söta Johan som sa det när jag nästan inte ens hade hunnit ur bilen. Så jag lekte lite med Johan o Selma och när dom for hem så satte jag jag och tog det lugnt!

Jag tror att jag ska beställa hem två filmer från CDON imorgon! För det första (och viktigaste) så ska jag beställa "Enchanted" med Patrick Dempsey (grah, mums!) och sen så får man en film för 9kr (helgerbjudande) så då tänkte jag beställa hem "P.s I love you" som också är en bra film! så nu är jag taggad på film (och just det, jag kan ju beställa Martin Stenmarcks nya singel då, yeeey!)... mums.

// Becka


15 Oktober

Nu har jag kommit på hur man öppnar RAW-filer i photoshop, grattis till mig. Faktum är att jag har försökt att få till det hela kvällen men inte lyckats, så jag är rätt happy nu. Nu är jag as taggad på att fota porträtt bilder, aaagh. Anton o jg kanske ska göra de imorn, mums. Ungefär såhär taggade är vi:



// Becka

Dagens bild



Foto: Jag | Modell: Marielle. B - 29/7-2009

// Becka

14 Oktober

Ni skulle ha hört mig på samhällskunskapen idag!
Vi håller på med riksdag och regering nu och vi ska ha prov på fredag. I alla fall så är jag inte så intresserad av poltik och så. Jag vet på ett ungefär hur det funkar men jag bryr mig inte riktigt. Men idag fick jag typ en uppenbarelse eller nått (hahaha). Jag frågade min lärare va det var för skillnad på riksdag och regering och han svara som att regeringen bestämde allt. Jag vart hyper chokad. Eftersom regeringen ofta har majoritet i riksdagen så får dom ofta det dom vill igenom. Så då reste jag till mitt egna paralella universum och tog som ett exempel för min lärare att; "Om regeringen skulle säga att alla bilar ska färgas röda (som lag då alltså), och alla röstar som partiet vill så blir det alltså så?" "jaa" svarade hann då. Då fick jag typ superdamp och började babbla på för Jessica o Emma (som förövrigt var rätt ointresserade och fattade inte så mycket om vad jag höll på att snacka om) om hur regeringen har makt och hur dom kan ställa till det!! Sen kom jag på, hm... just det jag, misstroendehetsförklaringen och då föll allt isär. Men jag känner att jag fattar mkt mer nu i alla fall, haha!

Föressten, är det jag som är nöjd nu eller? Jag har precis beställt min fotobok HELT GRATIS. Inte ett öte kostade det mig, mohahah! Fotoboken blev väldigt flumm och rätt dåligt men det var värt det ;)


(leveransadressen hade jag bara med för att ni ska se hur duktig jag är på att censurera! Jag lärde mig det idag. Dock var det väldigt lätt också, höhö)

// Becka

den som väntar på nått gott...



Ladies night.
Jag längtar längtar längtar längtar.
Det kommer bli bäst. Det kommer bli underbart.
Har väntat sen Juli, nu är det bara 3 veckor kvar. Jag är taggad till tusen!
EON arena i Timrå, 31 Oktober 2009 kl. 21.00

Sing for life, sing for joy
Sing for every man and woman, girl and boy
Sing a song, a simple melody
Sing out loud or just hum
Sing for moments in the past, and times to come
Sing for history and destiny
Won't you sing for me?

Andreas Johnson - Sing for me

// Becka

11 Oktober



Håll mig hårt
En sista gång
Säg mitt namn
Älskling ljug, gör vad du kan
Se på mig, som du gjorde då
När jag var allt som du litade på
Det var då

Det känns som 1000 nålar
Jag går på krossat glas
Vi fann alla sätt att älska
Men ingen väg tillbaks

Martin Stenmarck - 1000 nålar


// Becka


Fotobok

Nu ska jag ta o beställa en GRATIS fotobok från Fujidirekt. Det enda man behöver göra för att få fotoboken gratis är att skriva en text på 100 ord om själva fotoboken! Hur bra som helst ju. Min fotobok vart inte så jättebra, men jag orkar inte bry mig, den duger!

Här är i alla fall min text:
Det är en sån möjlighet att göra en fotobok. Det är en riktig bok som håller och som innehåller alla ens favorit bilder eller minnen. Den är lätt att göra, man får välja bilder, färg och text själv och man får trixa och fixa hur man vill med bilderna och texterna. Eftersom jag brukar beställa "vanliga" framkallade bilder från fujidirekt så vet jag att det kommer bli bra kvalité. Jag har i alla fall tagit bilder från förra året (2008) och skapat min fotobok med hjälp av dem. Det var riktigt kul och jag längtar tills jag får boken i handen och kan bläddra igenom bilderna själv!

bild: fujidirekt

Lite smörig och konstig text kanske men det duger! Fotobok nästa.

// Becka

10 Oktober

Idag har jag faktiskt varit hemma från skolan. Inte på grund av att jag var sjuk utan att jag hade 4h hål på morgonen och sen skoljoggen. Det kändes jävulskt onödigt att fara in till Övik bara för att promenera med klassen, så jag stannade hemma. Tog en egen liten "skoljogg" här hemma istället. Jag gick (varvade lite med joggning) över Näs, runt Gällstasjön, ner mot ICA, vidare ner mot busshållplatsen och reningsverket och därefter hem. Rätt skönt ändå trots att jag fick lite ont i benen. Sen när jag kom hem så tog jag en lång varm dusch och kollade på Greys Anatomy! Den serien alltså, det är äkta ren käärlek <3.
Sen åt vi pizza till middag, mums! Sen har bara jag o Cissi-Lotta legat på mitt rum och softat. Har sett på Idol och lite annat. Det var rätt många som tog falska toner på Idol, illa illa. Dock älskar jag Tove, HEJA NORRLAND! ;)

// Becka

5 Oktober

Här kommer lite random naturbilder! Dom är tagna vid olika tillfällen men de flesta är fotade i helgen :)


// Becka


3 Oktober

Idag har det varit en jättebra dag tycker jag.
Gårdagen bjöd på risk-spelande med mamma, pappa, Andreas, Lisa och DD. Det var riktigt kul! Jag vann första gången (gnom att utrota Lisa) och andra gången vann Andreas (genom att ta över nordamerika och Afrika (jag försvarade mitt lilla Australien jättebra då med totalt 45 soldater!)).

Sen så sov Lisa över för att idag åka med till öppet hus på Herrskog! Det var verkligen skiit kul!!! Jag träffade Nisse, Elisabeth (en snabbis), Doris, Peter, Erik, Gulla och till och med SIV! iiih, det var så himla roligt att se alla lärarna igen. Jag och lisa flängde typ runt och kramade alla. vi fick värsta bamsekramen av Peter (ja, Lisa och jag var rätt nöjda då ;)). Sen var vi med på Doris lektion och pratade med henne också. Sen stötte jag på Erik och pratade med han också och sen när vi skulle gå så höll Erik på att prata med nån förälder och då gick jag förbi (jättenöjd) och sa: Hejdå Erik! och fick ett "hejdå" och "lycka till" tillbaka. Ni anar inte hur värt det var att fara till Herrskog, så jävla värt <3.

Efter Herrskogs besöket så gjorde jag inte så mycket mer. Kom hem, satt lite på facebook och spelade Skip-Bo, Yatzy och CS med Andreas och DD. Och nu på kvällen har jag sett på Twilight igen. Inte heelt värdelös ändå. Effekterna var ju ganska hemska och skådespeleriet (främst från Kristen Stewart) var inte heller riktigt på topp tycker jag. Jag hopas i alla fall på att det blir bättre och bättre (hon/dom är ju inte lika dåliga som Daniel Radcliffe i alla fall ;)).

Här kommer världens bästa bild på världens bästa Peter! Tagen idag när han skulle förklara nått på sin Matte/NO lektion ;) (bilden kommer lite senare p.g.a tekniska problem)

// Becka

1 Oktober

Idag hade vi coopers på gympan. PEST & PINA! Jag gjorde det i alla fall men fick inte så bra tid. Kanske inte så konstigt eftersom jag inte tränar. Men jag har i alla fall bestämt mig för att sluta kolla på tiden och bara sista gången i trean se alla tider. Får se om det håller dock, nångång kanske det har gått jättebra och man är skitsugen på att se tiden, men annars tror jag inte jag kommer görad det. Varför? För att det känns ovärt. Man känner sig bara sämre när man har sett tiden (i alla fall jag) och jag vet att jag inte kan "hoppas"/anstränga mig mycket mer p.g.a att jag aldrig tränar. Så därför tycker jag att det är bra att jag gör det i överhuvudtaget sen så spelar inte tiden så stor roll, bara jag har kämpat.

Efter coopersen sprang/powerwalkade jag ner till busstationen och han precis med den tidiga bussen hem. Väl hemma var jag helt utslagen och kunde typ inte röra benen för att jag var så slut. Sen kom jag på att vi har engelska glosor imorn också men har jag inte har tränat. Det gör inget, jag fixar det på rasten imorn ;)
Jag har varit rätt radtlös hela kvällen, men jag vet inte varför.
Andreas kommer hem nu snart i alla fall! Det blir kul. Jag ska typ hälsa på han och ta hans gamla mobil (som jag ska få låna medan min e på lagning) och sen ska jag sova. Ska nog göra i ordning mig redan nu.

// Becka

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan