Familjehelg

Helgen som var kom mina kära föräldrar och hälsade på oss barn som flyttat söderut. De landade hos mig i Uppsala på fredag kväll och på lördagen drog vi vidare ner till huvudstaden, närmare bestämt Hässelbystrand, för att hälsa på brorsan. Det blev en mysig helg med prat, god mat och en tripp till Abba-museet. Det är väldigt skönt att bo själv men det var så så roligt att få återse familjen igen. Blir lite ledsen i hjärtat när jag tänker på att vi inte kommer vara alla tillsammans igen förrän jul, men tiden går fort (det gör den verkligen, har min första tenta om en och en halv vecka, hjälp!). Tur att det finns denna magiska telefon, då får jag alla mina kära söderbor och norrbor precis där jag vill ha dem, nära mig.
 
 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan