28 Mars

Idag var det Earth Hour. Jag tycker faktiskt synd om alla mina kontakter på mobilen eftersom jag först skrev till alla: KOM IHÅG ATT SLÄCKA LAMPORNA! (typ) och sedan skrev jag (bara till några) Släckte du ljuset nu då? . Men jag tyckte de va en sån bra grej :)

I alla fall så satt mamma, jag o pappa och spelade Chicago under den timman. Det gick inte bra för mig kan jag säga... jag kom sist! Jag sa hemska svordomar så som "sacar el perro!" (att gå ut med hunden) och "Tarjeta de credito" (Kreditkort), mamma o pappa såg lite förvånade ut kan jag säga, höhö.

Jag måste nog gå å lägga mig snart, blir ju en timma mindre sömn inatt eftersom vi stäler fram klockan nu när det blir sommartid. Sommartid... smaka på det ordet, det låter underbart!

// Becka

Kommentarer
Kommentar av: Marielle
2009-03-29 klockan 14:28:15

Haha, va sött! ^^ jag satt nämligen också och spelade chicago! :D De va riktigt mysigt ^^ har lust att göra de typ en gång varje månad XD <3 Ses vecka16!

Kommentar av: Lisa
2009-03-29 klockan 14:45:30

Sött :D Jag hatar sommartid, man missar ju en hel timme. Så jävla värdelöst xD


Kommentar av: Karro
2009-03-29 klockan 21:39:03

hahahaha! Jag vill också vara smexig och "svära" i form av spanska totalt omotiverade meningar! du är min idol! Trots ditt lilla meddelande, och två andra också för den delen, glömde jag helt bort Earth Our! Jag var en hemsk människa och så på film då! Till mitt försvar kan jag säga att filmen var sjukt bra, och lamporna runt mig var faktiskt släckta.. Men ändå! Fy mig!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan