29 September

Första dagen i skolan efter praon. Kul å träffa alla kompisar typ Gabbis, Caisa, Elina och så :)
Det som inte var kul var allt jobb dom la på oss!! Engelska glosor, vi ska skriva ett kåseri på Svenskan och sen så har vi So prov nu på Torsdag.

En rolig sak är i alla fall attg jag ska ta ledigt på Fredagen (mest för att jag ska till tandläkaren) men också för att jag ska å klippa mig! Jag har bestämt mig för att klippa lugg, klippa upp det och klippa de kortare :) Sen när jag kommer till stan så ska jag köpa Dust It också :D

// Becka

26 September

ÄNTLIGEN ETT NYTT BLOGG INLÄGG!
Jag har varit högst oaktiv som vissa kanske har märkt... och jag skyller ALLTIHOP på praon :)
Ni som itne har varit ute och praoat förstår inte vad det är för skillnad (anatr att det är olika på olika individer) men t.ex på mig så tar praon väldigt mycket energi så man inte ritkgit orkar göra så mycket annat, tyvärr.

Nu har jag i alla fall suttit och gjort i ordning bilder till en kund. Hoppas att det blir beställning, älskar värkligen när det bli det! I alla fall så har jag fortfarande lite redigerings jobb och förminsknings jobb kvar tills imrgon.

Jag kommer att sakna Polyfoto en hel del tror jag, mest människorna. Dom var ju så snälla och roliga där. Anders kommer inte längre att låtsas gå in i dörren och skrämma mig från vettet, kommer inte att få framkalla fler bilder med Mats, kommer inte att få prata om mitt kattskrälle med Christer och jag kommer inte att få asgrarva och prata med Nina.. som tur va så fick jag hennes nummer så vi ska "messa!", haha! Men det är sorgligt, jag kommer att sakna er!!

Nu är det tillbaka till värkliga världen och massa PROV, uch! har typ intte pluggat nånting... typiskt mig!

// Becka

18 September

kopierat från min bdb om någon undrar... orkar inte skriva nytt :)

Idag så bakade jag muffins till min sjuka mamma och så småningom kommer min sjuka Gabbis också få :) Jag gillar att baka till dom som är sjuka känner jag!

Och btw, jag har typ slagit ihjäl 10.000 flugor dom senaste dagarna (okej, lite överdrivet där... en jag överdriver INTE när jag säger ca 50!). Tror att de kom från Leonas innebur som jag inte har burit ut eller rengjort sen hon flyttade ut. I alla fall är den ute nu och jag hoppas att dom försvinner nu!! Tror att dom jag har dödat kommer att hemsöka mig i mina drömmar eller något liknande Oo

Btw, min super skillade bild är ritad med touchpad. Den föreställer min (egentligen mina) muffin och cp flugorna och dom döda cp flugorna... tror att dom värkligen vill döda mig :o



// Becka


16 September

Eftersom jag är på prao nu och typ aldrig orkar göra saker när jag kommer hem för att jag är för trött så är det förklaringen till varför jag aldrig uppdaterarar här... eller någonstans för del delen! hela mitt sociala liv har jag typ kopplat bort nu känns det som. Jag åker på paro, kommer hem, äter och går och lägger mig känns det som. Måste uppdatera hemsidan också men det går ju skit som vanligt, suck på mitt liv just nu, det suger allt! Det är nästan så att man börjar längta tillbaka till skolan med lite vanliga rutiner, man vet vad man ska göra, får sluta tidigt lite då och då och framför allt så får man träffa Gabbis, Johanna, Elina, Caisa och alla dom andra :/ Det är så ensamt utan dom!! Saknar Gabbis mest.. tyvärr är hon sjuk nu men :) Åsso har jag slut på pengar på mobben, DET ÄR SKIIIT!!!

// Becka


14 September

Uch! Det känns som om jag dissar min blogg här, men jag har vääääldigt mycket att göra för tillfället. Det här helgen är uppbokad och nästa helg med! Här är i alla fall en liten sammanfattning av vad som har hänt dom senate dagarna (kopierat från min bdb)

Torsdag: Idag hade jag ridlektion. Sktjobbig sådan också!! Red för de första utan stigbyglar (vilket jag typ har gjort hela sommaren) och sen har jag inte haft ridlektion på hur länge som helst så jag var och ör ganska otränad.

I alla fall så hade jag för Åsa och det vart lite volter först och sedan vart det serpentiner med bommar och ett litet hopp och vi gjorde till en bom sen eftersom jag höll på att falla av när Fricka hopppade för jag har aldrig hoppat utan stigbyglar förr. I alla fall så fick det bra och Åsa tyckte att jag var jätteduktig! Det är så himla roligt att höra!!

Fredag: Va och såg Mamma Mia igen, den här gången med Gabbis. Det var riktigt kul och jag gjorde så att Gabbis vart "Mamma Mia-frälst"! Sen när vi kom hem efter att ha gått på stan o shoppat och sedan sett på bio så va vi ganska trötta och gick och la oss nästan direkt :)

Mina inköp:
Grå tunn långärmad, polokrage - Cubus, 70 kr
Hårklamma, svart - Ur&Penn, 5 kr
Svart fotoalbum, svarta sidor - Akademibokhandeln, 150 kr
Ansiktsmask, Jordgubb - HM, 19 kr
+ Bussen in och Subway macka :)

Dagen efter så gjorde vi ansiktsmask (off course). Gabbis hy blev som vanligt MYCKET bättre än min eftersom den är fetare och finare, men mitt ansikte vart frächt och härligt i alla fall! ^^

Lördag: Idag har jag bakat inför Blåbärshoppningen imorgon! Riktigt skojsigt blir det. ska fota och sånt, bilder kommmer förhoppningsvis upp här sedan! ;)

ag håller på att försöka fixa lite med hemsidan. Ladda upp bilder från Kramfors, sätta logga på varje bild, svara på gb-inlägg och lite sånt stuff :)

Imorn blir det att fara och fota på Blåbärshoppnigen och sedan blir det Inskrivning av konfirmanderna på kvällen, suck. Hur orkar jag igentligen? MÅSTE ringa min prao också imorn, tur att jag inte sa något till syon att jag inte hade ringt för då hade hon blivigt lite pissed off på mig :)

// Becka

11 September

Jag är ALLDELES för trött för att skriva blogg just nu! Men jag tänkte bara uppdatera er lite. Idag red jag lektion för Åsa och det gick jättebra, det var hårt, svettigt och jobbigt och krävande (Ni kanske förstår då varflr jag är så trött).

Aja, i helgen blir de kanske inte heller så mycket uppdateringar, ska visa hur helgen ser ut för en liten stackare som jag :)

Fre: Stan med Gabbis, bio med Gabbis och hem till Gabbis, SKIT SKOJ :D
Lör: Vakna hos Gabbis, antagligen vara där ett litet tag. Ta mig ner till Docksta o hjälpa Anton med hemsidan. Och baka på kvällen!
Sön: Blåbärshoppning från kl 10.30 typ och sedan på kvällen blir det konfirmand inskrivning

Har lite fullt upp, så inte så mkt uppdateringar från mig på ett litet tag tror jag :)
(Känner att jag skrev uppdateringar typ 1000 gånger i de här inlägget)

// Becka


8 September

Idag har de varit som vanligt. Skola och sedan kör. Gabbis o jag tog med en liten rolig bok till Magnus som hette "Terrorister" men som vi hade klistrat över en lapp som det stod "Elgamabe" på :) Sen så vrt de hejdå till Marre igen :(

// Becka

6 September

Idag har jag för det första varit och fotat på Kramfors Ridklubb hopptävling för Ponny. Fotade från början till Lätt-C lagklass för att sedan skulle jag hem. Kommer väll att komma up bilder så småningom här och på hemsidan.

När jag kom hem tog jag de lugnt och såg på lite Ghost Whisperer (förvånad?). Sen kom Andras hem från IKEA och vi bestämde oss för att fara på bio med Lisa och käka kycklingsallad med Lisa också. Sen kom vi på att Anton kanske ville hänga på, och det gjorde han.

Vi for in till stan och såg "Mamma mia". Det var en sjukt söt och feel-good film, REKOMENDERAS! Sen så höll Lisa och Anton på att sjunga Mamma mia för hela Lvik påväg till bilen... lite fulla tror jag nästan dom va, på Bonaqua ;) Sen tog vi lite mysiga och obefolkade vägar hem istället för E4:an och så lyssnade vi på Niklas Strömstedt och Phil Collins. Sen kom vi hem och såg på "The Bucket list". Sen var nog bra men alla var lite småtrötta... utom Lisa då. Alla somnade under filmen utom hon, haha!

Aja, jag har i alla fall haft en toppen-dag, VÄRKLIGEN! :) De här måste vi göra om någon gång!

// Becka

4 September

Är ganska sent nu (Jag har blivigt en sån person som går å lägger mig tidigt) så ska jag försöka göra mig lite kort om dagen.

MARRE ÄR HÄR!! Kan jag ju börja med att säga :D Hon söljde med mig till skolan idag och vi hade as roligt hela tiden typ ^^ Värkligen kul var det! Sen så efter skolan for vi hen till mig en snabbis och sen for vi till Lisa och åt och spelade singstar. Det var AS ROLIGT! Så himla nice att se Marre igen och att umgås vi alla tre, det var ett tag sedan ;) Jag hade det muppigt roligt i alla fall <3 Även fast Lisa skrämmde oss på slutet Oo ;D



// Becka


3 September

Idag var jag och red hos Åsa. Fricka var ganska motvillig när jag skulle ta in henne. Jag fick gå från den ena hagenden till den andra innan jag fick tag på henne, och plus det så började det regna också. Men i alla fall fick jag tag på henne och hon var ganska blöt, så jag försökte ta bort lite med svettskrapan, men jag tror inte att det gick så bra.

Sen så red vi ut, jag red BARBACKA! Något jag inte har gjort på evigheter (förra sommaren). Anledningen till att jag inte riktigt har velat rida ut barbacka var för att när jag gjorde de sist så föll jag av och skrubbade mig och stukade tummen riktigt rejält. Men jag bestämde mig för att rida ut barbacka ändå och bara ta de lugnt... jag kan ju säga att jag tänkte bara skritta, men det blev galopp också och jag föll inte av! :D

så nu sitter jag här hemma och är lite nöjd med mig själv för att jag vågade galoppera och att jag vågade rida barbacka, det blir fler gånger kan jag i alla fall säga! :)

// Becka

2 September

Idag på skolan har det inte hänt så mycket. På Hk:n lyckades jag göra mina gifflar typ perfekta (tyckte jag själv då :)), på musiken började vi spela in våran film, på SO:n så repeterade vi och på EFV så flummade vi as mycket! EFV-gruppen (Elevens Fria val - i mitt fall, bild) förra året kan man ju aldrig jämföra sig med, men även fast Elin och Marre har flyttat så klarar vi oss ganska bra trots allt.

Efter skolan kom Gabbis till mig och vi såg på "The Hauted hill" tror jag att den hette... I alla fall var den inte så läskig. Sen så ringde jag till Polyfoto i Kramfors och kollade om jag fick praoa där, och det fick jag! Fatta va kul att praoa i en fotoaffär hela dagarna! I två veckor kommer jag att vara där och jag hoppas och tror att jag kommer att stormtrivas!

// Becka

1 September

Idag har de typ varit som vanligt förutom det att det var kör (ÄNTLIGEN!). Seröst, jag tror att jag ska gifta mig med kören, så grymt roligt vi har de varenda gång! Det är sinnessjukt :) . Aja, vi skulle i alla fall komma upp med ett nytt namn till kören och det var jag, Gabbis, Elin och Magnus där så vi skulle bestämma. Efter några väldigt oseriösa förslag (T.ex Reegnbågsänglarna, Mupparna, Kören-som-aldrig-gör-något-när-dom-har-kör-men-är-så-underbara-ändå) Så kom Gabbis upp med...

Gabbis: Jag vet! Vi kan heta Elgamabe (Tror jag att de va..? XD)! För Elin, Gabbis, Magnus och Becka
Elin och Becka: Ja, det låter ju bäst hittills i alla fall.
Magnus: .... Hahaha, det låter som en terroristgrupp!!

Därefter börjar alla as grava ;)
Så nu nästa vecka blir det Elgamabe - Sjunger igen, hahaha :D
(Eftersom det bara var vi där blev kören bara uppnämd efter oss ^^)

Sen har vi fått mycket läxor! Prov i SO nästa vecka, prov i Engelska nästa vecka, Redovisning av teateri på Spanskan på fredag. Och plus det fattar jag ingenting av No:n ... Men jag har faktiskt pluggat både So och Engelska! :)

// Terroristen Becka

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan