Den röda svalan

Istället för att plugga så avbildar jag den underbara röda svalan på min hand som påminner om underbara tider. Sommar, konsert, musik, frihet, livet.
Snart så!

En härligt fri filosofi

"När problemen hopas sig pys, då vänder du ryggen åt dom!"
Hakuna Matata allihopa.


Norrsken


Dagens outfit!


... Ja, kanske snarare morgondagens outfit för då blire ös i Skule med Emma, Evelina och Rämsy! Fast då ska jag vara lite varmare klädd, båda hängslena upp, båda skorna på och förhoppningsvis susa fram på en bräda! Måste dock erkänna att trots att allt detta saknas från min fina outfit så känner jag mig väldigt cool när jag går runt här hemma och spatserar. Inte illa.

Lov med jobb och läxa

Det älskade och efterlängtade lovet är äntligen här! Trodde jag bara skulle sitta och göra ingenting den här veckan men så blev det då inte. Idag hade jag körlektion, vilket gick hyfsat. Imorn ska jag jobba en sväng på ICA och lära mig sitta i kassan. Onsdag blir det DUBBEL körlektion. Torsdag blire slalom i skule med Emma o co. Men efter det ska jag bara slappaaaa (vilket är 3 dagar)!

jag tror att jag sakta börjar se en kontur

En dag kvar. Sedan är det lov.
Det känns som om jag håller på att springa coopers och sportlovet är mitt mål.
Äntligen får jag sova ut, äntligen får jag göra ingenting.
Jag är så less på skolan, eller rättare sagt less på alla prov, läxor och trippen.
Historia prov imorn men jag har inte kollat på det än, det tar bara emot.
Det känns ungefär som när man är på andra varvet på coopersen, allt bara tar emot.

Jag var inte på skolan idag, jag kände bara att jag inte orkade.
Jag tycker inte det är fel att vara hemma från skolan om man känner sig trött eller allmänt less. Jag vet att vissa ser det som att man skolkar, men jag ser det inte alls så (om det inte händer upprepande gånger då).
För mig känns det inte givande att gå till skolan när jag känner att jag inte har motivationen till att visa intresse på lektionerna eller liknande. Då är det vettigare att stanna hemma, ta en dag och ladda om. Det är inte skolk, det är förnuft. Man tar sitt eget ansvar och får leva med konsekvenserna av det.

Trots att jag har opluggprov imorgon, så ser jag fram emot dagen. Det är snart vår utomhus, IC Fashion Show affischerna är förmodligen färdigtryckta och jag får träffa massa roliga människor. Nu ska jag lyfta min blick och sluta vara vred, men ibland måste man ha dagar som den här för att orka med!

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan