Några sommardagar

Har haft några mysiga sommardagar nu med jobb, marknad, middag med vänner och en tur ut med båten. Tog en del bilder från båtturen men minneskortet har blivit utlånat och bortglömts hos brorsan inne i huset, därav lägger jag upp en bild från 2011, bilder från helgen kommer upp imorgon. I övrigt njuter jag i fullo över att OS har startat! Försöker se så ofta jag kan och imorgon står definitivt andra delmomentet i fälttävlan på schemat. När det kommer till landslagssporter blir jag ganska engagerad faktiskt. 
 

En helg i Björknäs

Helgen som var spenderades med Lisa i hennes stuga ute i Björknäs. Vi hann med att se på bio (The Amazing Spiderman) på fredagen samt hälsa på Jessica i hennes lägenhet och äta lite thai-mat. Tyvärr blev det inte lika fint väder som vi hade hoppats på på lördagen, men trots blåsten och sommarkylan som fick oss att du runt i långärmade tröjor hela dagen tog vi oss ett dopp i det kalla vattnet innan vi gick in och begravde oss i tacos. Trevlig och bra helg, jobbar nästan hela helgen den här veckan så det där lilla breaket behövdes!
 
 

Det här med tokiga katter

Tokiga busiga katter är inte alltid helt lätt att fota, för mig blir det oftast fler misslyckade bilder än lyckade, men med tålamod och tod får man fram dom där guldkornen också. Men även de misslyckade bilderna kan bli ganska roliga, och helt ärligt - hur tråkigt vore det inte att fota om man inte fick sig en liten utmaning?

Här under lyder tre misslyckade-lyckade bilder, oplanerade, de visar verkligen hur galen vår katt faktiskt är när hon får komma utomhus, och det är riktigt charmigt att se. Låt djur vara djur, Sally kommer lyckligtvis fortsätta med att springa som en tok och jaga mygg ett bra tag till!
 
 
 

Jessica Ö. Sjölander


Spontan fotografering med Lisa

 
Här om dagen när Jessica, Lisa och jag for och badade drog jag fram kameran och fotade lite snabba bilder på Lisa. Just nu är vi båda påväg mot den stora staden Örnsköldsvik för att äta lite mat, kolla in Jessicas lägenhet, se på bio för att sedan tillbringa helgen i Sundinarnas stuga ute på Hornön. Det blir en fin helg!

Sally

 
Fina Sally och jag var ute och busade igår, en av hennes favoritsysslor. Det finns inget som går upp mot att jaga strån utomhus, möjligen hennes leksaksråtta som hon far runt med inomhus, eller flugor i fönstret. Me med hjälp av några strån fick jag i alla fall några schyssta bilder på hennes!

Fika med mormor och morfar

Mormor och morfar kom och hälsade på hemma hos oss nu på eftermiddagen för lite lunch och fika. Både mamma och jag är lediga så det blev en mysig fikastund i det fina fina vädret vi nu har lyckats fått här i docksta! 
 

Skulefestivalen

I helgen var det den årliga Skulefestivalen här i lilla Docksta. Två dagar med artister vid skuleberget kombinerat med mini-marknad, barnaktiviteter, fika och mys. Jag jobbade dock även i år med att ansiktsmåla barn så det blev inte allt för mycket fritid till att gå runt och fota, träffa människor, se på artister och verkligen njuta av tonerna i sommarkvällen. Två mysiga halvjobbiga dagar blev det i alla fall.
 

Mina lediga sommardagar

 
Så här kan en vanlig sommardag se ut för mig, mys med katten. Jag rättar mig själv: Försöka mysa med katten medan hon bara vill busa. När jag är ledig från jobbet på ICA vill jag helst bara ta det lugnt och inte göra så mycket alls, det får gärna regna på mina lediga dagar också. Inte alla, men några få. Regnet släpper på den där stressen och pressen på att alltid gå ut och göra någonting, själv är jag mycket för att sitta i min lilla friggebod och se på film. Inte helt fel det heller. Längtar dock till att kunna bada i varmt vatten, just nu är det lite för kallt för att bada i havet (ca 14-15°c). Men men, just nu är det ingen vila och ingen rast, jobbet kallar och jag går faktiskt väldigt nöjt dit, även om det är skönt med någon ledig dag lite nu och då!

Bloggtips!

Min käre vän Anton har nu kommit igång med sin blogg och är någon som jag verkligen tycker ni ska följa. Han bor i New York, pluggar till designer, bor ett kvarter från Times Square och är en stor inspiration till mig och många andra. Han är otroligt duktig på att skriva och lever minst sagt ett häftigt och intressant liv som är otroligt roligt att följa. Så ta gärna några stunder ur ert liv och kika på hans blogg här!
 
http://www.ahornfeldtcreations.com/

Utflykt till Ulvön

Igår åkte jag och Lisa ut till ulvön för att hälsa på Rämsy som sommarjobbar där. Alla tre åkte ut med färjan och vid Fjären för att cykla in till Ulvö hamn. Vi åt god mat på Almagränd och sedan srog vi ut till Rödharen för att se på utsikten och ta oss ett dopp i det iskalla havet. Jag höll verkligen på att dö, nästan. En riktigt fin dag blev det i alla fall och någonting jag verkligen tror att vi kommer göra om. Bästa dagen på sommaren hittills, and many more to come!

 

Markus och Elin II


Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan