Seg blogg

Ja, jag har en väldigt seg och tråkig blogg just nu och jag är medveten om det ;)
Idag har det inte varit en sån bra dag. Snöyra och sånt imorse så jag var nära på att stanna hemma, men jag pallrade mig till skolan ändå (tack och lov så kunde mamma köra mig till bussen). Dock hoppades jag och trodde att det skulle bli inställd idrott men icke då! Vi åkte stadsbuss upp till skyttis där vi åkte 2,5km. Det gick väldigt segt eftersom jag hade skidor med jätteåligt glid, ett riktigt bottennapp! Sen var det baraatt gå ner til skolan igen för att lyssna på inviduella val informationen där jag va väldigt nära på att somna när det berättades om turism.

Tack och lov (igen) så var mamma i stan och därför kunde hon köra mig hem! När jag kom hem bytte jag bara om och gick sedan ut och plumsade runt i snön och skottade åt kaninerna. Leonas bur var full med snö ändaupp till kompostgallrets kant och när man gick ut i djupsnön så räckte snön till midjan på en!!

Nu på kvällen har jag bara slappat. MEN jag har gjort min engelska läxa också, vi skulle skriva en inledning på en uppsats som ska handla om droger. Min inledning och rubrik blev lite flummig men det får duga! Nu är det bara englska glosorna som ska sitta, men jag tror jag övar på dom imorn nån gång när jag inte har tid!

// Becka

Helgen so far

Fredag: Var i skolan spm vanligt, gjorde ett engelska prov som inte kändes så bra, men skit samma. Sen på kvällen var jag på MUM's och spelade sällskapspel. Det var superkul! Anton och jag ville mest bara spela "Med andra ord" och vi förlorade bara en gång... Anton två eftersom vi bytte lag på slutet (haha!). Men det var skitkul, spleade mot Magnus, Uffe, Marianne, Marit, Sigrid och sen Anton också ;) Måste gäras om någongång.

Lördag: Idag sovde jag ut till 12 något. Det första jag gjorde på dagen var faktiskt att fara upp till VSK och åka längdskidor, mycket hurtigt av mig tycker jag :) Åkte totalt 4km och sen for pappa, mamma och jag till mormor och fikade. Nu ikväll har jag sett på film, "Fantastic four and the silver surfer" och "The hangover". Gillade båda, bra filmer!

V har flyttat TV:n idag också så nu står den i hallen utanför mitt rum. Det är lite irriterande men jag antar att man får drass med det i nån/några månader. Jag vet en som är nöjd i alla fall, Cissi-Lotta! Nu kan hon ligga hos mamma ute i "hallen", ligga i fönstret där OCH när hon blir trött på det är det bara att gå och lägga sig på min säng :)




What do tigers dreams of?
When they take a little tiger snooze
Do they dream of mauling zebras
Or Hallie Barry in her catwoman suit

Don't you worry your pretty striped head
Were gonna get you back to Tyson and your cozy tiger bed


// Becka


uppdatering

Jag är dålig på att uppdatera, sorry. Blir bättre snart!

Tävling

Jag är med i en tävling där man kan vinna ett Cirkulärt polarisationsfilter. Här kan du va med å tävla.
Tävlingen är sponsrad av tvspelsweb.se och hålls av nicolinajovic.blogg.se .

Här är bilden jag är tävlar med, temat är vinter :)



Den här bilden vart tagen en kväll nångång förra året då det var fullmåne. Marre och jag skulle ut o fota den fina månen och stjörnorna. Fick fick några riktigt fina bilder men vi var också helt STELFRUSNA när vi kom hem ;)


// Becka

Grattis Patrick Dempsey!

Patrick Dempsey (a.k.a Derek Shepherd) fyller 44 år idag!
Han ser mycket yngre ut. Världens bästa (och snyggaste) enligt mig <3



// Becka

Fjärrutlösaren & Blixtdeffusorn

Igår kom mina fina grejer! Jag är så nöjd så nöjd! Fjärrisen är ju hur kul som helst, kan inte låta bli att fota mig själv med den hela tiden, en riktigt bra liten leksak :) Blixtdeffurorn e jag också väldigt nöjd med, sitter på kameran hela tiden nu så jag minns knappt hur det vart utan den. här är några bilder som jag har tagit med fjärrutlösaren och blixtdeffusorn.







// Becka

Att säga en sak, men mena något annat

Pappa: Ska du gå o sova nu?
Jag: Njaa, ska nog sitta och göra lite läxor innan
Pappa: Jaha, bra!


Ibland säger jag någonting och menar något helt annat. Det betyder alltså att mitt "ska nog sitta och göra lite läxor" egentligen betydde "ska nog sitta och kolla ignom bilder som jag sla beställa", men föräldrar ska inte veta allt hela tiden ;) Borde verkligen göra läxor med tanke på historia läxan imorn (har inte ens tagit hem historia boken... med vilje), Natur redovisning imorn och samhällsprov på onsdag OCH engelska läs&hör på fredag men det kan man ju inte plugga till.


// Becka

Kameraprat

Är så grymt sugen på ett nytt kamerahus! Kommer nog inte bli förrän i höst, men man kan ju alltid drömma. Förhoppningsvis blir det en d300s, det skulle ju vara drömmen. Men frågan är om det är värt att satsa på den? Eller om det är mer värt att satsa på en D90 och köpa en bättre glugg? Kan inte låta bli att söka på de båda kamerorna på nätet även fast jag vet att det är rätt långt bort. Det kanske skulle vara ett alternatiov att köpa begagnat? Det lär ju finnas många d300s på tradera och blocket till hösten. Aja, jag får klura vidare och drömma vidare om det här.

Digitalkameror - System Nikon D300s kamerahus    Digitalkameror - System Nikon D90 hus
bilder är lånade från cyberphoto.se

// Becka

Slalom och skidskytte

Det första jag gjorde när jag vaknade var att he på Tv:n och titta på herrarnas storslalom (?) första åket. Hargin gjorde ett väldigt bra åk och ledde när dom slutade sända, hoppas han sätter ett lika bra åk i andra åket också! Sen vart det masstart skidskytte för damer och där kom Helena Jonsson tvåa. Det är roligt med sport tycker jag, speciellt när det går bra ;)



bild tagen 2009 när det var USM i skulebacken


// Becka

Kurt och jag




Nya kameragrejer beställda!

Nu har jag beställt två nya grejer till kameraväskan! En blixtdiffusor och en fjärrutlösare! Fick ju ett presentkort i julklapp på en notbok för 200kr av Andreas men jag hittade ingen bra. Så då frågade jag honom om jag kunde få byta presentkortet så jag fick 200kr att handla kameragrejer för och snäll som han är gick han med på det :) Grejerna kommer troligen hem måndag eller tisdag... kanske onsdag. Jag längtar skiit mycket ;)

Fjärrutlösare Jianisi f. Nikon     Pop-Up Flash Diffuser, vit
bilderna är lånade från fotofyndet.se

// Becka

Ny design!

Nu har jag fixat till ett nytt utseende till bloggen! Lessnade på den förra och tyckte inte den var speciellt snygg heller, därför bytte jag :) Grunden har jag fått från en av Techos gratis designer men efter det har jag kodat om en del. Lägger in en bild på gamla designen



// Becka

Liten fotoshoot med Cissi-Lotta


Hittade till en fotoblogg idag (den här) och tittade på foton som hon hade tagit på sin katt. Vips så fick jag inspration till att fota min egen lilla kissemiss. Jag älskar bloggar som ger inspration!

// Becka

3 Januari


Anton Hörnfeldt, oktober 2009



// Becka

tre år

För tre år sedan föddes fyra små kaninbebisar i Sidensjö. Det var två hanar och två honor. En av dessa kaniner skulle bli min, en hona, hon som senare fick namnet Goldens Leone. Hon slyttade till mig i Mars, då var hon en rädd liten pyttig sak. Jag bestämde mig för att kalla henne Leona istället för Leone.

Leona är nu tre år gammal, det känns helt knäppt, jag fick henne ju för max ett år sedan. Men oj vad jag är glad att jag har dig tjejen lilla! Du får mig att le varje gång jag ser på dig.
Jag älskar dig min lilla kanin <3



// Becka


Nyårsafton

Här kommer nyårsafton i bilder! Jag hade verkligen jättekul och jättetrevligt!! Tack för en rolig kväll tjejer :)

 

       
(den här bilden är lånad av Lisa :))


// Becka

mellandagsrean

Jag tänkte lägga upp mina fina fynd som jag gjorde på mellandagsrean för ett tag sedan! Jag känner mig duktig för att jag orkade ta kort på det ;) Men som sagt, det har inte kommit upp förrän nu.

    

// Becka


Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan