Some kind of wonderful



Sjukt söt är hon, vår katt. Sjukt jobbig kan hon vara också. Igår natt vaknade jag flera gånger under natten av att hon gick bakom mitt huvud och skulle under täcket. Jag kastade ner henne på golvet, hon jamade lite men kom tillbaka lika snabbt ändå. Till slut somnade jag en längre stund, svor över katten på morgonen och skyllde all min trötthet på henne. Men när jag tittade på henne när jag skulle ner och äta frukost satt hon där så nöjd och kisade med ögonen, man kan inte annat än skratta åt den här katten. Underbar fastän hon kan vara väldigt jobbig. Älskade lilla kissemiss!

// Becka

Anna, du är alkoholpåverkad! GÅ NER!

Haha, hittade en grupp på facebook som hette som rubriken så jag var tvungen att kolla vad det var för något. När jag gick in där hittade jag en av systembolagets reklamfilmer för att man inte ska köpa ut till sina barn (finns nedan). Visst är det bra att dom gör sådanna reklamer men är det medingen att den ska vara rolig eller? Om inte, fail fail fail! Jag satt och skrattade mig igenom hela filmen!



// Becka

Studsmattebilder









// Ni kan kalla mig Becka

Random day.

Tänkte göra ett riktigt blogginlägg idag men jag har inte riktigt kommit till skott. Istället blir det något sånthär halvdant. Jag är i alla fall väldigt trött och katten bara väntar på att jag ska lägga huvudet på kudden så att vi kan sova ikapp! Bra dag har det varit i alla fall, fina vänner i skolan, kören som va kul trots fikabristen och bara schlager låtar, chill hemma, studsmattan, ja... det hör allting ihop i mitt livs stora cirkel.

Och bara för att Emma och jag har hållt på att quota Lejonkungen och Sagan om ringen idag så måste jag citera när jag var på kören:

*sjunga en barnkörlåt "det doftar himmel på jorden"*
Marre: "Men ofta man kan känna att det doftar himmel på jorden!"
Becka: "Marre, DU kan höra vilken ton du ska sjunga, VI kan dofta himmel på jorden. låt oss säga att du drog nitlotten!"


// Becka

Har ingen annan rubrik på G

Jag träffade Polly på bussen imorse! Det va skitakul, åh vad längesen jag såg hon, riktigt tokigt faktiskt!
Sen så hade vi kul på historian också, ni som vill veta får fråga mig muntligt för jag orkar inte skriva ner det... för er som inte kan fråga muntligt, synd för er. Sen körde Emma och jag hänga gubbe på matten, värt.

Sen hade spellektion idag för första gången på tusen år och gissa vilken låt Magnus hade letat fram? Utan dina andetag med Kent, jag blev glaaaad då! Fin finare finast låten. Nu på kvällen har jag hunnit med en joggingtur, duschning, sett hela Mulan och nu lyssnar jag på musik men jag ska sova så jag inte e så trött imorn.

 


// Becka - ja, jag sitter och dansar till "Uptown Girl" kl. 23.50 på kvällen


Hades har dragit nitlotten

Väldigt skön dag idag. Eftersom vi var i Ullångers kyrka och övade inför den stora "Sarek konserten", som var så kvällen, så var vi där från 12.00 - 19.00 (!!! jag vet). Därför bästämde jag mig för att ta en helt lugn dag idag och vila, vilket jag också gjorde. Det enda jag har gjort idag har varit: Bakat scones till frukost, sett på vänner, lagat middag, joggat och sett på film. En väldigt värd dag enligt mig.

Filmen jag såg var "Percy Jackson & the Olympians: The lightning thief". Den var inte så dålig som man kunde ha trott och den var ju inte så jättebra heller... men den var underhållande (kul att Kevin Mckidd var med (Owen Hunt, Greys Anatomy)!). Jag har kommit fram till att de filmer jag gillar bäst är nog äventyrsfilmer och romantiska komedier eller bara romantiska filmer i överhuvudtaget (såklart). Jag lever mig alltid in i filmerna välsigt mycket. T.ex. nu när jag hade sett Percy Jackson filmen! Jag skulle gå ut och mata kaninerna medan jag trodde att jag var Poseidons dotter eller så, jag trodde helt enkelt jag var en hjälte som kunde slå emot allt motstånd som mötte mig. Sen kom verkligheten ikapp mig tråkigt nog.
Well, i'm off to bed!



// Becka - Från Zero till Hero på nolltid, ja!


Fotoshoot med Bea

 


Helgen

Fredag
Jag kan sammanfatta den här dagenmed ett ord; IKEAdag! Vi for ner till Sundsvall för att pappa skulle kolla hörseln så då virrade vi runt lite på Sundsvallsgator. Jag och Andreas spelade Xbox vid en spelaffär (Fifa, jag förlorade!) sen gick vi till en Sony butik där "affärsbiträdet" var skitdålig och han lät jättetråkig. Sen gick vi till HiFi klubben där killen som snackade om TV:n va jättebra och jättemysig :) Sen drog hela familjen Vigren till Ikea och Birsta City. Jag vart väldigt less men jag tycker alltid det är lika kul att bli körd på en såndär vagn som dom har på "tag-det-själv-lagret". På Birsta köpte jag bara tråkiga grejer, två par leggings och underkläder. Sen fick jag ett par skor av mamma, tack <3

Lördag
Förmiddan var inget speciellt förutom att jag cyklade runt Gällstasjön och Andreas åkte hem till Umeå igen . Men på kvällen kom släkten över och firade min födelsedag (i förskott). Det var riktigt mysigt och jag var så glad att dom alla var där... vet inte varför men det kändes väldigt bra! Jag fick i alla fall en stämapparat till gitarren (thank god! Min gitarr för låtit förjävlig och jag kan inte stämma den själv), 1000 kr totalt och ett minneskort på 4gb. Hur nöjd som helst :)

Söndag
Idag har det varit riktigt fint väder! tyvärr har jag dock inte varit ute så mycket för jag lovade mig själv att jag skulle göra klart historia arbetet idag. Jag jobbade på och fick till slut klart det! Det kanske inte vart så bra men jag är nöjd att jag överlevde uppgiften i överhuvud taget.

Nu har jag just pratat med Lisa på msn och kommit överrens med henne om att hon, Anton (och om dom vill komma - Marre och Bea) ska komma och käka tacos här på Tidag! Det ska bli superkul, jag längtar verkligen till min födelsedag nu! Förut kändes det som om jag inte hade nån riktigt födelsedag för att jag vart firad lite nu och då men jag är så lycklig nu när jag vet att några kommer att fira mig på min riktiga födelsedag (inklusive mina flräldrar såklart ;)).

Tyvärr orkade jag inte lägga in några bilder i det här inlägget men det får ni leva med för tusan! Kommer massa fina bilder sen på Beas fotoshoot och kattungar och sånt :)

// Becka

Du kan inte välja dina föräldrar - eller?

Haha, var inne på svt och kollade på deltagarna av "I jakten på Julia" (vilket är väldigt konstigt efersom jag inte ens har sett programmet). I alla fall så fanns det en intervju med alla deltagare där och frågan och svaret var:

Nämn tre förebilder:
"Mina föräldrar, Ella Fitzgerald och Jennifer Aniston."


Grejen var att jag uppfattade det som att hon menade att hennes föräldrar var Ella Fitzgerald och Jennifer Aniston! Heltokigt. Jag skyller på att det är natt och jag sitter ensam på mitt rum med en chipspåse och ett glas cola.

Upptateringar från helgen kommer imorn för jag orkar inte skriva mer nu ;)

// Becka

Wii bio

Nu är jag hemma igen. Igår for jag till Bea för en liten photoshoot både inomhus och utomhus, det vart jättefina bilder (visar sen). Kunde dock inte gjort det utan Marre, damn vilken bra coach hon är! Sen så for vi hem till Bea igen och jag blev kvar där till middag och efter middag och över natten. Vi spelade Wii och Marre och Bea såg på film, jag orkade inte.

Imorse vid 11.30 pallrade jag iväg hem igen och kände mig lite förkyld men jag har bestämt mig för att jag inte vill vara sjuk på lovet så därför är jag inte det heller (jag nös två gånger medan jag skrev den här meningen, way to go). Men jag är taggad för ikväll för jag ska åka in till stan och se på "Remeber Me" med Emma, Emelie, Jessica och Patricia, wiie! Tyvärr kunde inte Jennifer komma för hon hade träning, annars skulle alla ha varit med :)

Men nu måste jag börja ta på mig kläder och så för här sitter jag i morgonrock. Sen istället för att gå till bussen ska jag CYKLA för första gången i år, fyyy va härligt. Vårkänslor på hög nivå!

// Becka

Vardagsbilder

 

Som det strålar från ditt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta
Kent - Hjärta


// Becka

Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan