Fotning av vinterritt och systrarna Moberg


Idag har jag haft lång-date med Photoshop och Bridge.
Imorse for jag iväg på en vinterritt som VRKS anordnade. Det var sjukt mysigt och jag tyckte verkligen det blev en lyckad tur! Vissa red och andra, sånna som mig själv, åkte släde. Efteråt fikade vi allihopa och bara socialiserade oss med varandra.

Direkt efter vinterritten så drog jag iväg till Bea för att fota henne och hennes syster. Det var riktigt kul att få fota nån/några som inte riktigt vet hur de ska röra sig framför kameran, har tidigare bara fotat Anton och Marre, eller haft nån som hjälpassistent. Men den här gången fick jag coacha själv och trots att det kanske var lite svårt så var det också väldigt roligt och nyttigt! Fina blev dom på kort också dom där två.

Så jag har suttit hela kvällen i photoshop poch redigerat bilder hit och dit. När jag tänker efter så gjorde jag det igår också, men då var det IC Fashion Show affischen jag höll på att pillra på. Photoshop och jag är bästa kompisar nu.


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan