Seg, trött och dum

Ungefär dom adjektiven jag använder för att beskriva mig själv just nu. Känner mig väldigt otaggad på skolarbete, jag vet inte om jag ska skylla på all läsning, vädret eller kort och gott mig själv. Förmodligen det senare. Jag vet att jag borde läsa och jag vill läsa ut åtminstone en (helst två) böcker till innan Emma kommer ner (Ja, hon kommer på lördag till Uppsala <3), men jag vet inte vem som har varit här och snott min energi. Ge den tillbaka, nu, tack. Nä, jag kanske helt enkelt skyller på min bok. "SJUKT rolig" står det på framsidan, "Vinnare av AUGUSTPRISET" står det på baksidan, men allt jag läser är bara tråktråkelitråktråk. tråk.
Mvh. En gnällig femåring

 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan