Städlördag

Har börjat tagit tag i städningen här i lägenheten idag, får ju nämligen finbesök ikväll, Emma kommer och hälsar på mig här i Uppsala! Det kommer definitivt bli roliga dagar framöver som kommer flyga förbi. Spelkväll imorgon med mina klasskompisar, Amerikanska ambassaden och heldag i Stockholm på tisdag, två biofilmer på onsdag och sedan på torsdag skickar jag hem Emma tidigt på morgonen, åker till skolan för en sista redovisning och sedan åker jag själv hem mot Norrland! Som sagt, väldigt roliga dagar framför mig, kan knappt vänta! Det har förresten snöat väldigt mycket här också, det är så fint med lite vitt på marken. Äntligen känns det som december!

 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan