Efter-tenta-helg

I fredags skrev vi vår tenta på Svenska i användning. Tentan var lite svår och kenpig, men jag hoppas att läraren då istället är snäll och ger mig och mina klasskamrater G. Efter tentan körde jag och gänget på vår, som det nu har blivit, traditionsenliga lunch. Jag är så glad för den här lilla traditionen vi har, verkligen supermysigt. Vädret var i alla fall underbart så vi kunde sitta på VGs uteplats, utan jackor och njuta av att tentan var gjord, en god soppa och den strålande solen! Fredagens kväll och natt blev också väldigt bra då några av oss i klassen drog ut och dansade till nationerna stängde. En såndär perfekt tenta-dag blev det helt enkelt!

Halva lördagen spenderade jag men att sova. Bortkastad tid tänker vissa av er, otroligt värt säger jag! När jag till sist hade vaknat upp tog jag mig en lång promenad mot Håga till, pratade med Lisa på telefon och kände mig så glad över var jag bor och vilka fina människor som också bor i denna stad (och framför allt - pluggar till svensklärare). Söndagens planer är inte så speciellt storslagna - jag ska handla, se på tv och läsa. Som sagt, inte så storslaget, men perfekt för mig! En riktigt bra helg helt enkelt!

 

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan