Älskade ledighet!

Gjorde den muntliga tentan i tisdags, fick godkänt och trallade senare hem för att njuta av dessa underbara lediga dagar innan nästa kurs börjar på måndag. Valborg spenderade jag väldigt lugnt. Jag promenerade in till stan för att kolla på forsränningen med Jenny, sedan fikade vi, hon målade och jag satt och njöt av solen och studerade stadens människor. Promenerade hem och spenderade resten av kvällen med att virka och se på TV. Ja, ni läste rätt. Svårt att tro att jag är 21 år ibland, va? Men det har varit så otroligt skönt att bara vara ledig, bara kunna sitta hemma i soffan och verkligen inte göra någonting. Typ som nu, ätit god mat och myser framför Let's Dance, riktigt braiga dagar!


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Rebecka Vigren, är 19 år och bor i en liten by som heter Docksta. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och håller just nu på att starta upp mitt eget företag med inriktning på porträttfotografering.

När jag inte fotograferar tycker jag mycket om att skriva, se på film, umgås eller bara ta det lugnt och lyssna på musik. I min blogg kommer ni få se många foton och glimtar från min vardag. Välkommen hit!

Tillbaka till startsidan